- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.001
kızlar 1 hafta gecikti regl olmam için napabilirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik ihtimalin var mı canım bizim takıma gelen gecikti diyen hamile oluyordakızlar 1 hafta gecikti regl olmam için napabilirim![]()
sağol canım ..Afiyet olsun canım
civanperçemi iç ya da doktor git tarlusal veriyor hemde kontrol edilmiş olursun. gebeliğe hazırlık içinde konuşmuş olursunkızlar 1 hafta gecikti regl olmam için napabilirim![]()
aynen öyle canım
sen bize sataş![]()
2000 tane yapmayı düşünüyorum birazdann yapacagım yoksa geceye kalıyor ,iple denemedim ip atlayacak yer yok evde bir yere çarpma olasılıgı var iple belki daha etkili olabilirsağol canım ..
bugün ki zıpzıp hedefin kaç bakalım.
platese gidicem iş çıkışı ip olmsı gerekli 200 500 arası ip ile atlama planım var
ip ile muhteşem oluyor her yerini daha çok hissediyorsun geçen sene denemiştim açık havada 2000 ipsiz yapacağına 500 ip ile yapmak sanırım aynı etkiyi gösterir.2000 tane yapmayı düşünüyorum birazdann yapacagım yoksa geceye kalıyor ,iple denemedim ip atlayacak yer yok evde bir yere çarpma olasılıgı var iple belki daha etkili olabilir
Yazın balkonda yapabilirim belkiip ile muhteşem oluyor her yerini daha çok hissediyorsun geçen sene denemiştim açık havada 2000 ipsiz yapacağına 500 ip ile yapmak sanırım aynı etkiyi gösterir.
ipi kısa tutarsan bence tavana deymez . yaza kadar hedefine varmış olursun koruma için yaparsın artıkYazın balkonda yapabilirim belki
Simdi cok soguk havalar(
İple daha etkili olur kesinlikle ip alayım bir ara bende yazın bol bol zıplarım iple :))
Subata kadar mezun olurum diye düşünüyorum 51.7 de mezun olup 53-54 arasında olmayı düşünüyorum suan kilom gayet iyi,ipi kısa tutarsan bence tavana deymez . yaza kadar hedefine varmış olursun koruma için yaparsın artık![]()
evet olursun . hedef kilonu revize etme şansın varsa hiç 51e kadar uğraşmana gerek kalmaz .Subata kadar mezun olurum diye düşünüyorum 51.7 de mezun olup 53-54 arasında olmayı düşünüyorum suan kilom gayet iyi,
En yakın zamanda ip alayım ben iple zıplayım![]()
Onu konusmustuk kaptanımlada ugrasmak gerekiyor demişti daha önce bende zayıflarım o kiloya kadar diye düşündüm 51.7 de mezun olabiliyormsum zaten az kaldı vereyim işim de yok zaten hepde burdayım acelem yok:))))evet olursun . hedef kilonu revize etme şansın varsa hiç 51e kadar uğraşmana gerek kalmaz .
anladım .. belki 51 de kendi daha iyi hissedersinOnu konusmustuk kaptanımlada ugrasmak gerekiyor demişti daha önce bende zayıflarım o kiloya kadar diye düşündüm 51.7 de mezun olabiliyormsum zaten az kaldı vereyim işim de yok zaten hepde burdayım acelem yok:))))
Bakalım canım 51 olayım da :)))anladım .. belki 51 de kendi daha iyi hissedersin
benim işler çok karışık ya bebek tedavisi yüzünden hep başladığım yere döndüm her 10 kilo verdiğimde geri aldım şimdi 70 lerden başladım tekrarBakalım canım 51 olayım da :)))
Senin de hedefine fazla kalmamıs sanırım güzel kilo vermissin sende
Anladım canım inşallah bebegine de kavusursun Allahım nasip eder canım, daha önce zayıflamıssın yine zayıflarsınbenim işler çok karışık ya bebek tedavisi yüzünden hep başladığım yere döndüm her 10 kilo verdiğimde geri aldım şimdi 70 lerden başladım tekrar
yok canım imkansız eşimi görmeyeli 3 ay oldu 2 aydır oluyorum bu ay gecikti muhtemelen ilaç iğne vs kullandım ondan olmuşturHamilelik ihtimalin var mı canım bizim takıma gelen gecikti diyen hamile oluyorda![]()
ilaç kullanmak istemiyorum ya şu civanperçemini içeyim dediğin gibi gebelikte bilemedim kesin kararlı değiliz o konudacivanperçemi iç ya da doktor git tarlusal veriyor hemde kontrol edilmiş olursun. gebeliğe hazırlık içinde konuşmuş olursun
gidiyorum kuzum dün gittim haftada 3 gitmeyi düşünüyorum bugün gitmicem gözüm çok kötü iş çıkışı doktora gidicem inşallah gözümde kötü bişey yoktur![]()
olur sataşırımspora gidiyorsun değil mi ? bahane üretmiyorsun
![]()
O zaman imkansızmıs :))yok canım imkansız eşimi görmeyeli 3 ay oldu 2 aydır oluyorum bu ay gecikti muhtemelen ilaç iğne vs kullandım ondan olmuştur
onu bende biliyodum ya su proteinim bitsin olmadı ondanda yaraım canımO zaman imkansızmıs :))
Olursun canım bazen hepimizde geickme oluyor stres yapma olur, birde maydanoz suyu da iyi geliyor diye biliyorum ama yanıltmayım
Tamam canımonu bende biliyodum ya su proteinim bitsin olmadı ondanda yaraım canım