Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladım canım inşallah bebegine de kavusursun Allahım nasip eder canım, daha önce zayıflamıssın yine zayıflarsın
inşallah canım spor ile çok kolay veriyorum bugün kendimi çok motivede hissediyorum 2,5 ayda spor ile 10 kiloya yakın verecem :dua: sen tartıldın mı ?
yok canım imkansız eşimi görmeyeli 3 ay oldu 2 aydır oluyorum bu ay gecikti muhtemelen ilaç iğne vs kullandım ondan olmuştur

ilaç kullanmak istemiyorum ya şu civanperçemini içeyim dediğin gibi gebelikte bilemedim kesin kararlı değiliz o konuda

gidiyorum kuzum dün gittim haftada 3 gitmeyi düşünüyorum bugün gitmicem gözüm çok kötü iş çıkışı doktora gidicem inşallah gözümde kötü bişey yoktur :KK43: spor listesini aradım ama bulamadım
yeni liste yapalım . gözüne ne oldu
Iyi aksamlae kizlar
Sabah 1 bardak elma sirkeli ılık su
8.30 kahvalti
1 dilim beyaz peynir 1 yesil elma 10 badem 1 dilim armut
Oglen 12.30
Tavuk sote bulgur pilavi ve cacik
Ara 2 mandalina

Aksam 1 kase kuru fasulye ve salata
Kizlar 45 dk lesllie yaptim cok iyi terletti
meyve çok geldi menüne çiğ fındık eklesene günde 5 6 tane yiyebilirsin öğlen yemeğini beğendim akşamda az yemişsin hadi bakalım böyle giderse sabiti kırarsın

:spor: 10 - 16 ARALIK SPOR LİSTESİ :spor:

@SchonerDuft = > 110 +
@tgb1907 =>
@orkide1453 => 45+
@poncikbirgelincik =>
@zuzuzuzu1234 =>
@masal3487 =>
@Verano_porteno =>
@Buki_89 =>
@Nilar =>
@_Silent Scream_ =>
@Bir garip =>
@Karacamyerli =>
@Sevgiclk =>
@3cadianasi =>

günaydın kızlar nasılsınız?
dün plates hocam ölçülerimi aldı belim 93 e düşmüş bacağım 59 a çıkmış üst baldırı nasıl inceltecem ben ya iyice şişko olmuş :D
@tgb1907 bugünkü khvaltımı senin usül yaptım 1 fincan türk kahvesi ile bakim dayanabilecekmiyim

dün plates hocam ölçülerimi aldı belim 93 e düşmüş bacağım 59 a çıkmış üst baldırı nasıl inceltecem ben ya iyice şişko olmuş :KK70:
@tgb1907 bugünkü khvaltımı senin usül yaptım 1 fincan türk kahvesi ile bakim dayanabilecekmiyim
Plates hocasının bir önerisi oldu mu bacak inceltme için canım

Inşallah bakalım canım,dün zıpzıp yaptın mı :spor:
yapamadım onun yerine 25 jamping jack yapabildim plates sonrsı 1 2 satte eşimle yürüdük avm de bacaklarım koptu resmen
Plates hocasının bir önerisi oldu mu bacak inceltme için canım
spor yaptıkça incelir dedi birde vücudun dengeli dedi hemen fark eder bende en çok göbek var bıngıl bıngıl sallanıyor ama o da bayağı şekillendi bir daha salona gittiğimde resim çekileyim öncesi sonrası yapayım olmazsa

Kızlar günaydın limonlu sıcak suyumu içtim.. şimdi kızımı uyutuyorum birazdan kahvaltımı yapıcam

yapamadım onun yerine 25 jamping jack yapabildim plates sonrsı 1 2 satte eşimle yürüdük avm de bacaklarım koptu resmen

spor yaptıkça incelir dedi birde vücudun dengeli dedi hemen fark eder bende en çok göbek var bıngıl bıngıl sallanıyor ama o da bayağı şekillendi bir daha salona gittiğimde resim çekileyim öncesi sonrası yapayım olmazsa
Güzel spor yapmıssın aksam ben 2000 zıpzıpda kaldım :(
Kesinlikle spora devam edersen düzenli yaparsan incelme oluyor canım, öncesi sonrası güzel olabilir 10 kilo verdiğinde bakarsın canım sporla daha cok vermis gibi görünürsün

dün plates hocam ölçülerimi aldı belim 93 e düşmüş bacağım 59 a çıkmış üst baldırı nasıl inceltecem ben ya iyice şişko olmuş :KK70:
ben de haftasonu alacam ölçülerimi bende de bu sefer bacak çok kalınlaştı

Güzel spor yapmıssın aksam ben 2000 zıpzıpda kaldım :KK43:
Kesinlikle spora devam edersen düzenli yaparsan incelme oluyor canım, öncesi sonrası güzel olabilir 10 kilo verdiğinde bakarsın canım sporla daha cok vermis gibi görünürsün
evet bu 3 haftada bir sıkılaşma oldu kilo da verdim tabi 72 yi görmüştüm şuan 70,10 yarına 69 görürüm cumaya 69,50 hedefim var bakalım.
ben de haftasonu alacam ölçülerimi bende de bu sefer bacak çok kalınlaştı
aslında bacak inceltme hareketlerine bakmamız lazım akşam biraz araştırma yapıp video ekleyim

Back
X