- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.041
maşallah nasıl düştün biraz anlatsanBennnde vvarim benide benide ekkleyin listeye..75 ten 58e düstüm hedefim 55 ve alti.boy 164
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah nasıl düştün biraz anlatsanBennnde vvarim benide benide ekkleyin listeye..75 ten 58e düstüm hedefim 55 ve alti.boy 164
Sağol bugün daha iyiyim eksilirim şimdiden 100 gram gitti :)Geçmiş olsun canım önce sağlık tabi
Dikkat et kendine
Umarım eksilebilirsin cumaya kadar.
Kuru erik in faydası var mo3 kuru kayısı ve kuru erik ile günü kapatıyorum
İyi gecelerrrr![]()
inşallah canım spor ile çok kolay veriyorum bugün kendimi çok motivede hissediyorum 2,5 ayda spor ile 10 kiloya yakın verecemAnladım canım inşallah bebegine de kavusursun Allahım nasip eder canım, daha önce zayıflamıssın yine zayıflarsın
yeni liste yapalım . gözüne ne olduyok canım imkansız eşimi görmeyeli 3 ay oldu 2 aydır oluyorum bu ay gecikti muhtemelen ilaç iğne vs kullandım ondan olmuştur
ilaç kullanmak istemiyorum ya şu civanperçemini içeyim dediğin gibi gebelikte bilemedim kesin kararlı değiliz o konuda
gidiyorum kuzum dün gittim haftada 3 gitmeyi düşünüyorum bugün gitmicem gözüm çok kötü iş çıkışı doktora gidicem inşallah gözümde kötü bişey yokturspor listesini aradım ama bulamadım
meyve çok geldi menüne çiğ fındık eklesene günde 5 6 tane yiyebilirsin öğlen yemeğini beğendim akşamda az yemişsin hadi bakalım böyle giderse sabiti kırarsınIyi aksamlae kizlar
Sabah 1 bardak elma sirkeli ılık su
8.30 kahvalti
1 dilim beyaz peynir 1 yesil elma 10 badem 1 dilim armut
Oglen 12.30
Tavuk sote bulgur pilavi ve cacik
Ara 2 mandalina
Aksam 1 kase kuru fasulye ve salata
Kizlar 45 dk lesllie yaptim cok iyi terletti
Inşallah verirsin canım sporu bırakmadan devam et o zaman. Tartıldım canım 53.3 Pazartesi 53.5 gelmiştiminşallah canım spor ile çok kolay veriyorum bugün kendimi çok motivede hissediyorum 2,5 ayda spor ile 10 kiloya yakın verecemsen tartıldın mı ?
oo çok iyi -200 daha verirsin cumaya kadarInşallah verirsin canım sporu bırakmadan devam et o zaman. Tartıldım canım 53.3 Pazartesi 53.5 gelmiştim
Inşallah bakalım canım,dün zıpzıp yaptın mıoo çok iyi -200 daha verirsin cumaya kadar
Plates hocasının bir önerisi oldu mu bacak inceltme için canımgünaydın kızlar nasılsınız?
dün plates hocam ölçülerimi aldı belim 93 e düşmüş bacağım 59 a çıkmış üst baldırı nasıl inceltecem ben ya iyice şişko olmuş![]()
@tgb1907 bugünkü khvaltımı senin usül yaptım 1 fincan türk kahvesi ile bakim dayanabilecekmiyim
yapamadım onun yerine 25 jamping jack yapabildim plates sonrsı 1 2 satte eşimle yürüdük avm de bacaklarım koptu resmenInşallah bakalım canım,dün zıpzıp yaptın mı![]()
spor yaptıkça incelir dedi birde vücudun dengeli dedi hemen fark eder bende en çok göbek var bıngıl bıngıl sallanıyor ama o da bayağı şekillendi bir daha salona gittiğimde resim çekileyim öncesi sonrası yapayım olmazsaPlates hocasının bir önerisi oldu mu bacak inceltme için canım
Bilmiyorum ki canım atıştırmadık olsun diye yedim illa vardır yaniKuru erik in faydası var mo
Güzel spor yapmıssın aksam ben 2000 zıpzıpda kaldımyapamadım onun yerine 25 jamping jack yapabildim plates sonrsı 1 2 satte eşimle yürüdük avm de bacaklarım koptu resmen
spor yaptıkça incelir dedi birde vücudun dengeli dedi hemen fark eder bende en çok göbek var bıngıl bıngıl sallanıyor ama o da bayağı şekillendi bir daha salona gittiğimde resim çekileyim öncesi sonrası yapayım olmazsa
ben de haftasonu alacam ölçülerimi bende de bu sefer bacak çok kalınlaştıgünaydın kızlar nasılsınız?
dün plates hocam ölçülerimi aldı belim 93 e düşmüş bacağım 59 a çıkmış üst baldırı nasıl inceltecem ben ya iyice şişko olmuş![]()
@tgb1907 bugünkü khvaltımı senin usül yaptım 1 fincan türk kahvesi ile bakim dayanabilecekmiyim
Bana uyar ben yer sana yetisirimsen biraz daha ye bana yetiş yada ben biraz yemeyim sana yetişiyimsonra takıma gelip kapışalım ne dersin
![]()
evet bu 3 haftada bir sıkılaşma oldu kilo da verdim tabi 72 yi görmüştüm şuan 70,10 yarına 69 görürüm cumaya 69,50 hedefim var bakalım.Güzel spor yapmıssın aksam ben 2000 zıpzıpda kaldım
Kesinlikle spora devam edersen düzenli yaparsan incelme oluyor canım, öncesi sonrası güzel olabilir 10 kilo verdiğinde bakarsın canım sporla daha cok vermis gibi görünürsün
aslında bacak inceltme hareketlerine bakmamız lazım akşam biraz araştırma yapıp video ekleyimben de haftasonu alacam ölçülerimi bende de bu sefer bacak çok kalınlaştı
naptın kuzumBana uyar ben yer sana yetisirim![]()