- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.161
Hoşgeldin canım özledim seniIyi akşamlar kaptanim ben geldim :) ❤
Hadi özele geçtim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım özledim seniIyi akşamlar kaptanim ben geldim :) ❤
Ben bu hafta iki öğün beslendim ve eksiye düştüm sonunda, spor yapamadım bir de spor olsaydı çok daha güzel kilo verirdimBugün kimse gelmemiş takıma oysa Perşembe günü ve tartı hazırlığımız var ben Doğum günümü erteledim cumaya ekside olayım diye sizler neler yaptınız bakalım
@Verano_porteno @poncikbirgelincikSahihuban
zuzuzuzu1234
Nilar @orkide1453 @_Silent Scream_
masal3487
3cadianasi @Buki_89
Benim de dun aksam Doğun günümü kutladılar az yemeğe çalıştımBugün kimse gelmemiş takıma oysa Perşembe günü ve tartı hazırlığımız var ben Doğum günümü erteledim cumaya ekside olayım diye sizler neler yaptınız bakalım
@Verano_porteno @poncikbirgelincikSahihuban
zuzuzuzu1234
Nilar @orkide1453 @_Silent Scream_
masal3487
3cadianasi @Buki_89
Bardak koyuyoruz biz canim ama kremde gunde 1 defa yaziyo ustunde o sekilde kullaniyoruz se sunnetten sonra ne zaman yikadin bebeciklericnm ben de ikisinide 3 aylıkken yaptırdım hatta biri iki bıcıktu sargısını açtıktan sonra kremleme kısmını ihmal etme yapışma oluyor benim biri olmadı biri oldu yapısından dedi doktor da ama sen dikkat et
Bildirimleri ihmal etme canım fırsat buldukçada gel takıma.drdotty Hayırlı akşamlar kaptanim . Günlük iki öğün beslenme uyguluyorum .Maalesef benim kızlar hep hasta ,sabahtan akşama kadar kusmuk la uğraşıyorum.Yarin tartı bildirimi yapıcagim insAllah
![]()
Hoşbulduk.nasil yapilacak?Hoşgeldin tekrar canım
Yarın sabah aday listesine bildirimini yapabilirsin
Geçmiş olsun canım.Benimde başım dertte .Hele büyükler neyse de , küçüğün kusmasi beni bitirdi.Ne versem cikardi . Bugün biraz daha iyi.Bu kusmasi hicbirseye benzemiyor.Kaç makine çamaşır,kaç hali silme,koltuk temizleme hiç sorma.Aman iyi olsunlar da başka birşey istememBildirimleri ihmal etme canım fırsat buldukçada gel takıma.
Bende önceki 2 hafta 3 çocuğumun 3ünün birden kusmasıyla ve ishaliyle uğraştım Bitmiş hissediyorum kendimi şükür şimdi toparlandılar
Bulaşıcıymis.Buyukler okuldan getiriyor,evdeki bebegimede geçiyor maalesef.Hasta çocukları okula gondermese anneler , bütün çocuklarada geçiyor işte.Ne desek boş.Ogretmende diyor,hasta çocukları okula göndermeyin diye ,ne yapalım sıkılıyorlar hocam evde diyorlar.Allahim gel ne yaparsan yapBildirimleri ihmal etme canım fırsat buldukçada gel takıma.
Bende önceki 2 hafta 3 çocuğumun 3ünün birden kusmasıyla ve ishaliyle uğraştım Bitmiş hissediyorum kendimi şükür şimdi toparlandılar
Umarım canım; senin de son dönemlerin stresli geçti hırsızlık vakası, kızın hastalanması, senin hastalanman gibi nedenler. Sorunlar ortadan kalkınca diyete adapte olmak kolay. Umarım bu hafta sabiti kırarsın. Değilse haftaya sana özel listeler hazırlayacağızdrdotty bugün biraz bisiklet sürdüm ve akşam kabak yedim umarım inmisimdir.
Evet canım yeni yeni toparlanmaya başladım hayatımın zor dönemlerinden biri. Spor gerçekten yapmam lazım ama evde bişeyler yapasım gelmiyor ip atlamak olabilir belkii.Umarım canım; senin de son dönemlerin stresli geçti hırsızlık vakası, kızın hastalanması, senin hastalanman gibi nedenler. Sorunlar ortadan kalkınca diyete adapte olmak kolay. Umarım bu hafta sabiti kırarsın. Değilse haftaya sana özel listeler hazırlayacağızüstüne birde spor cezası
![]()
Neyse ben vazgectim cevap bile vermiyorsunuzUmarım canım; senin de son dönemlerin stresli geçti hırsızlık vakası, kızın hastalanması, senin hastalanman gibi nedenler. Sorunlar ortadan kalkınca diyete adapte olmak kolay. Umarım bu hafta sabiti kırarsın. Değilse haftaya sana özel listeler hazırlayacağızüstüne birde spor cezası
![]()