Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mutlu haftasonlari guzeller :KK25:

drdotty drdotty annen nasil oldu cnm
Sen döndün mü eve
Canım teşekkür ederim annem daha iyi biraz zaman alacak toparlanması. Yanında bakıcısı var. Bende hergün yanına uğramaya çalışıyorum. Eskiler işte her işini kendisi yapardı şimdi bakıma muhtaç olduğunu düşünmek onu üzüyor.
Buna şükür canım
Öpüyorum güzel kalbinden

Canım teşekkür ederim annem daha iyi biraz zaman alacak toparlanması. Yanında bakıcısı var. Bende hergün yanına uğramaya çalışıyorum. Eskiler işte her işini kendisi yapardı şimdi bakıma muhtaç olduğunu düşünmek onu üzüyor.
Buna şükür canım
Öpüyorum güzel kalbinden
Zamanla ins. Toparlicaktir cnm uzme kendini :KK60:

Hosgeldin cnm cocuk zor demi kreş icin küçük gibi geldi bana ama tabi baska care bulamazsan da mecbur vericeksin babaanne anneanne ile idare etsen yaza kadar
İdare edemiyolar kuzum kendilerine göre haklı sebepleri var ısrar etmiyorum iyi bi bakıcıda ayarlayamıyoruz ev şehir dışında belediye geliyo ama kamera olması eve gelmesi falan vazgeçiyo bakıcılar.. 50 yaşındaki kadın buluyorum onunla evde oturup camdan dışarıyı izleyeceğine kreşte eğlenceli vakit geçirir diye kendimi avutuyorum. Sen naılsın yeniden kilo verme işleri başladı mı

Selam dostlar nasılsınız nasıl gidiyor zayıflama işleri cumaları huy edinmişim bi tur uğrayıp bakıyorum ben koruma yapıyodum kendimce 55.00 çıktım bu sabah koruyayım derken 1 kilo kadar almışım son hfta abartmıştım tatlıları sarmaları gene dikkat edicem. Benim bakıcı sorun oldu kızım kayınvalidemi çağırdık 2. Döneme 18 aylık olacak bakıcı bulamazsam diyede kreş araştırıyorum küçük mü diyedr soru işretleri kafamda
Hoşgeldin zuzum bi hafta kaçırırsan diyeti bir hafta mutlaka dikkat et sporu alışkanlık et kuzum sonra koşa koşa geliyor kilolar. Almak vermekten çok kolay :KK43:
18 aylıkken kreş çok erken bence ama herkes kendi şartlarını en iyi kendisi değerlendirir. Sen eğitimcisin en doğru kararı alırsın tabi bazen mevcut şartlar yönetiyor insanı. Mecbur kalırsan yapacak bişey yok tabii
Sen neden yatılı bakıcı düşünmüyorsun dil sorunu olmayan (kızının dil gelişimini etkilememesi için) yabancı bir bakıcı alabilirsen hayatını her açıdan kolaylaştırırsın.
Ayyy benim küçük oğlanla yaşıt sanırım kıyamam yaaa sen ona evde bakım sağlamaya çalış en iyisi

Kızlar 3gundur kuzum ateşler içerisinde çok üzgünüm nedenn böyle anlamıyorum daha yeni iyileşmişti... Hayattaki En önemli şey sağlık Rabbım yavrularımızı korusun

Selam dostlar nasılsınız nasıl gidiyor zayıflama işleri cumaları huy edinmişim bi tur uğrayıp bakıyorum ben koruma yapıyodum kendimce 55.00 çıktım bu sabah koruyayım derken 1 kilo kadar almışım son hfta abartmıştım tatlıları sarmaları gene dikkat edicem. Benim bakıcı sorun oldu kızım kayınvalidemi çağırdık 2. Döneme 18 aylık olacak bakıcı bulamazsam diyede kreş araştırıyorum küçük mü diyedr soru işretleri kafamda
selam canım benim kızım tam 2 yaşındaydı kreşe başladığında sınıfında 18 aylıklarda vardı 1 yaşında başlamışlar kreşe canavar gibiydiler valla :KK70: kızımı kreşe onlar alıştılar :KK68:
ama ben gittiğimde çok üzülmüştüm onlar için ama insanlar mecbur olunca verilir yapacak bişey yok

kızlar günaydın
hafta sonu yedim yedim geldim
bu hafta beni detoks paklar
bugün ananas yarın kabak
çarşamba normal beslenme
perşembe-cuma orkide1453 orkide1453 ile ayran detoksu
öle işte :işsiz:
bende de gün vardı cnm bende yedim maalesef 3 gün normal besleneyim perşembe cuma ayran detoksu inşallah tüm ödemleri atar reglim de yine cumaya denkgelecek gibi

İdare edemiyolar kuzum kendilerine göre haklı sebepleri var ısrar etmiyorum iyi bi bakıcıda ayarlayamıyoruz ev şehir dışında belediye geliyo ama kamera olması eve gelmesi falan vazgeçiyo bakıcılar.. 50 yaşındaki kadın buluyorum onunla evde oturup camdan dışarıyı izleyeceğine kreşte eğlenceli vakit geçirir diye kendimi avutuyorum. Sen naılsın yeniden kilo verme işleri başladı mı
hayırlısı olsun hakkında evet iki ileri bi geri şekilde devam ediyorum cnm aşırı kabızlık var stresten heralde onu da halledersem iyi olacak

bende de gün vardı cnm bende yedim maalesef 3 gün normal besleneyim perşembe cuma ayran detoksu inşallah tüm ödemleri atar reglim de yine cumaya denkgelecek gibi
ya sinir oldum bu kadar çabuk almama bende :sinirli:
bende regl olamadım hala gerçi onunda şişliği vardır ama olsun niyetlenmişken yapayım bari birden inerim edetle birlikte inşallah :dua:
malzemeleri salı akşam ıslatıp çarşamba akşam karıştırmak lazım dimi

ya sinir oldum bu kadar çabuk almama bende :sinirli:
bende regl olamadım hala gerçi onunda şişliği vardır ama olsun niyetlenmişken yapayım bari birden inerim edetle birlikte inşallah :dua:
malzemeleri salı akşam ıslatıp çarşamba akşam karıştırmak lazım dimi
bilmiyorum ben de çarşamba akşamından hazırlarım sabah yetiştiremem bende kabızlık da var cnm diyetle de alakalı değil bence haftasonu yedim normal çıkabilirdim şimdi su içiyorum vc ye çokonca ceviz falan yiycem

Kızlar 3gundur kuzum ateşler içerisinde çok üzgünüm nedenn böyle anlamıyorum daha yeni iyileşmişti... Hayattaki En önemli şey sağlık Rabbım yavrularımızı korusun
Geçmiş olsun canım kış ayları işte çocukları korumak kolay olmuyor. Bizde de öyle 3 gün iyiler 2 gün hasta. Dilerim kolayca iyileşir

bizimde öle 3 gecedir nöbetteyim bugün biraz iyiydi şimdi kreşe bıraktım mecbur aklım onda :KK51:
Geçmiş olsun canım kreşi arayıp hatırlat gün içinde. Çocuklar hiç hastalanmasa olmaz mı:silah:

bilmiyorum ben de çarşamba akşamından hazırlarım sabah yetiştiremem bende kabızlık da var cnm diyetle de alakalı değil bence haftasonu yedim normal çıkabilirdim şimdi su içiyorum vc ye çokonca ceviz falan yiycem
karbanhidrat eklesen meülerine öğlen kepek ekmeği tüketsen elki wc sorunun çözülebilir
benimde sıkıntı wc ama seninki kadar değil çok şükür diyelim :KK70:
bu hafta spor programın ne olacak devam dimi

karbanhidrat eklesen meülerine öğlen kepek ekmeği tüketsen elki wc sorunun çözülebilir
benimde sıkıntı wc ama seninki kadar değil çok şükür diyelim :KK70:
bu hafta spor programın ne olacak devam dimi
aynen cnm ekmek ekliyecem az önce çıktım şükür ekmek yerken hiç kabız olmuyorum zaten

Geçmiş olsun canım kış ayları işte çocukları korumak kolay olmuyor. Bizde de öyle 3 gün iyiler 2 gün hasta. Dilerim kolayca iyileşir

Geçmiş olsun canım kreşi arayıp hatırlat gün içinde. Çocuklar hiç hastalanmasa olmaz mı:silah:
evet kuzum öğretmeniyle konuştum devamlı kontrol ederim dedi
onun yerine ben hasta olmaya razıyım yaaa (yada eşim olsun ben hasta olunca evin işleri de aksıyor :KK70::KK70:)

Back
X