Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

banada evde durmaktan gınak geldi.bnmle dışarı çıkıp gezecek kimse yok oturduğumuz yerde hiiççç arkşım bile yok

kaptanım yanii bu yeşil çay ödem için iyi gelir dimiiii
bidee içine elma kabuğu veya limon atsam etkisimi azalırr
şekersiz hiçç içilmiyoo be kaptann wallaa

canım bi bilgim yokta sanmam elma kabuğu ve limon zararı olmaz canım atabilirsin evet ödeme iyi gelir yeşil çay

meraklılar sizi

yarım gözleme,3 kurabiye,1 kaşık rus salatası

çok yedim yav....

canımm kalorilerine bi bak istersem bende neler yedim neler diyinceee bişey yedin sandım yahuu

banada evde durmaktan gınak geldi.bnmle dışarı çıkıp gezecek kimse yok oturduğumuz yerde hiiççç arkşım bile yok

canım ablan var onla gezsen olma mıııı?

kızlar bir bardak yeşil çay karışımı yaptım içinede elma kabuğu attımm ohh gitsin ödemlerrr
1 tanede elma yiyorum şimdi ara öğün olarakkk

insanı en çıkmaza sokan durum ne yapacağını şaşırdığı durumlar :/ öff

canımm yaa sürekli böyle deprsyon modunda olma eğer evdeysennn kitap okuuu yada spor yap bak negüzel koşu bandın var yaaa benim o bile yokkkkk
eğer canın sıkılıyorsa odanı temizle kıyafetlerini düzenle yada ne bilimmm kendine bakım yappp uğraş yani bişilerle yoksanm böyle canın sıkılır kuzum yaaaa

yok ya ben evde oturamıyorum artık gerçekten karamsar oluyorum. arkadaşım işten gelsede bana bi cv hazırlasakk öfff

yok ya ben evde oturamıyorum artık gerçekten karamsar oluyorum. arkadaşım işten gelsede bana bi cv hazırlasakk öfff

canım istiyorsan ben sana cv hazırlarımm:126::126::126:
yadaaa hımmm bak nette çok güzel hazır cv şablonları varr hazırlayabilirsinn kuzu :103::103::103:

koşu bandı var ama 2 gün kullanabildim anca yağı bitmiş ablam yağ alırsa şettircem
bizim evde temizlik yapasım hiç gelmiyo yaaa
ranzanın altını deştim şimdi saatlerdir öle deşik bi şekilde duruyo neyse devam ediyimde yüzüme bakım yapıyım güzel bi fikir. regli olunca hep sivilcelendi bide kaşlarım çıktı kendimi çirkin bety gibi hissediyorum

senin fotoya noldu yahuu:44:

canım istiyorsan ben sana cv hazırlarımm:126::126::126:
yadaaa hımmm bak nette çok güzel hazır cv şablonları varr hazırlayabilirsinn kuzu :103::103::103:

hazırlamak sorun değilde office programlarının ürün kodunu girmeyince hiç bi işlem yapılmıyo malesef

beğenmedin mi kuzuuuu

selam kızlar
bugün hüplettiklerim.

sabak 1 dilim ekmek üstüne çokokrem

ara 2 ince gofret

öğle yaprak sarma 5-6 tane 5 kaşık yoğurt

ara 2 dilim ananas

akşam közlenmiş patlıcan salatası

çay belki biraz peynir.. birazdan bakarım kaç kalori almışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…