- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.481
insan aynı şeylerden de sıkılıyor bee kaptannn bakma gülüyorum v.s ama bende bazen sıkılıyorumm yaaa yaş 26 oldu zatennn 30'a az kaldııı
bu arada aslıı yaa ben yeşil çayy ve funda yaprağı aldımmm karıştırdım ve sabah içtim funda ödeme iyi geliyormuşş çünkiii afferin dimi bana
a.s canımm wallaa ohh piknikle felannn
ben sorucam banane banane ne yedinnn seliii söylee nolurrrr
valla sorcam
ben oldum otuz
aferim canım
kaptanım yanii bu yeşil çay ödem için iyi gelir dimiiii
bidee içine elma kabuğu veya limon atsam etkisimi azalırr
şekersiz hiçç içilmiyoo be kaptann wallaa
meraklılar sizi
yarım gözleme,3 kurabiye,1 kaşık rus salatası
çok yedim yav....
git kendini kaldırımdan aşağıya at çabuk
meraklılar sizi
yarım gözleme,3 kurabiye,1 kaşık rus salatası
çok yedim yav....
banada evde durmaktan gınak geldi.bnmle dışarı çıkıp gezecek kimse yokoturduğumuz yerde hiiççç arkşım bile yok
canımm kalorilerine bi bak istersem bende neler yedim neler diyinceee bişey yedin sandım yahuu
canım ablan var onla gezsen olma mıııı?
ablamla anlaşamıyoruz hemde çalışıyo
insanı en çıkmaza sokan durum ne yapacağını şaşırdığı durumlar :/ öff
yok ya ben evde oturamıyorum artık gerçekten karamsar oluyorum. arkadaşım işten gelsede bana bi cv hazırlasakk öfff
canımm yaa sürekli böyle deprsyon modunda olma eğer evdeysennn kitap okuuu yada spor yap bak negüzel koşu bandın var yaaa benim o bile yokkkkk
eğer canın sıkılıyorsa odanı temizle kıyafetlerini düzenle yada ne bilimmm kendine bakım yappp uğraş yani bişilerle yoksanm böyle canın sıkılır kuzum yaaaa
canım istiyorsan ben sana cv hazırlarımm:126::126::126:
yadaaa hımmm bak nette çok güzel hazır cv şablonları varr hazırlayabilirsinn kuzu:103::103::103:
koşu bandı var ama 2 gün kullanabildim ancayağı bitmiş ablam yağ alırsa şettircem
bizim evde temizlik yapasım hiç gelmiyo yaaa
ranzanın altını deştim şimdi saatlerdir öle deşik bi şekilde duruyoneyse devam ediyimde yüzüme bakım yapıyım güzel bi fikir. regli olunca hep sivilcelendi bide kaşlarım çıktı kendimi çirkin bety gibi hissediyorum
senin fotoya noldu yahuu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?