Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya ben aktardan alıyim diyom yeşil çay ama yengem almıştı vermişti biraz bana deniyim diye
demlemesinede kendinede gıcık olmuştum :27:
hep sallama alıyorum
şimdide bergamot aromalı yeşil çay aldım kokusuda çok güzel
zaten şeker koyarsam ben hiç içemiyom çok sıcak veya soğukda olmuycak ılık olucak iki dikişte tamam :37:

canım bende bergomat aromalıdan kullanıyorum,önce 1 çay kaşığı koyuyorum üzerine sıcak su 3-4 dakika bekletiyorum dibine iniyo ztn sonrada içiyorum............çay kaşığı bile değmiycekmiş etkili olması için...

yok canım almayı istiyorum ama evde kalabalık sonradan gözüme batar....

canım evlenmeden önce 52 kiloydum ben ama hamileliklerde 88 e kadar çıkıyom :9::9::9:

ayy canımm yaa olsun sonuçta şimdiki kilona baksan benim hayal edipte ulaşmaya çalıştığım 60'lı kilolarrr :84::84::84::84::84::84:
şükret bacımm wallaaa vedeeeeeeeeeeeeee seliyeeeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bende bergomat aromalıdan kullanıyorum,önce 1 çay kaşığı koyuyorum üzerine sıcak su 3-4 dakika bekletiyorum dibine iniyo ztn sonrada içiyorum............çay kaşığı bile değmiycekmiş etkili olması için...

anammmmmmm ben karıştırıyorumm boşa mı içtim o zamann:52::52::53::53:
aktardaki daha etkili olur diyolarr die aldım bide yaaaaaa:84::84::84:

sen atkisini gördün mü hayatım bu çayınnn?:26::26::26:

anammmmmmm ben karıştırıyorumm boşa mı içtim o zamann:52::52::53::53:
aktardaki daha etkili olur diyolarr die aldım bide yaaaaaa:84::84::84:

sen atkisini gördün mü hayatım bu çayınnn?:26::26::26:

kilo verdirdiğine inanmıyorum ben ama verdiğin kiloyu aldırmıyo sanki.................

ayy canımm yaa olsun sonuçta şimdiki kilona baksan benim hayal edipte ulaşmaya çalıştığım 60'lı kilolarrr :84::84::84::84::84::84:
şükret bacımm wallaaa vedeeeeeeeeeeeeee seliyeeeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

az kalmış kuzu görürsün sende yakında inşallah.................

az kalmış kuzu görürsün sende yakında inşallah.................

canım wallaa umudumu kaybetmiyorum hiçç hatta bu hafta dahada bi kendime söz verdimm :57::57:
yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin birdee spor şart bunu anladım sonunda:8::8:

nördünüz bacular
okuma saatinden kurtulduk dedik şimdide müdür toplantı yaptı. akşamada misafirlerimiz var hemen 7 mesaj yazmalıyım :52:

fadikcim avatarındaki resmin benim çok bayıldığım resimdir hep keşke böyle olsam ne seksi değil mi :23:

Son düzenleme:
nördünüz bacular
okuma saatinden kurtulduk dedik şimdide müdür toplantı yaptı. akşamada misafirlerimiz var hemen 7 mesaj yazmalıyım :52:

fadikcim avatarındaki resmin benim çok bayıldığım resimdir hep keşke böyle olsam ne seksi değil mi :23:

canım kaptanmımmm hoş geldinnnn:92::92::92::92:
walla bi beş kilo verimm bide öyle bi poz verimmm aynı bennnnnnnn aynı bennnnnnnn girçektennnnnnnnnn:60::60::60::60::60::60::60:

esra geldimi bugün?
ben görenmedim onu yaaaaa yine spor yapıyodurr kesinnnn:8::8::8::8::8::8::8:
dün rüyamda gördüm zaten onu bize gelmiş hadi spor yapıcaz diyooo :60::60::60::60:
artık nasıl işlemiş bilinç altıma yaaa esranın oo imrendiğim sporlarıııı:8::8::8::8::8::8:
hatunda azimm var azimmmmm:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:

kaptann bu arada çizelge için çokkkk teşekkür edrimmm:81::81::81::81:
çok güzelll baya beğendimmmm :21::21::21::21::21: valla sana zahmet oluyor ama kusuruma bakma artıkk:26::26::26::26::26:

hoşbulduk canım nasılsın
hadi bakalım göster kendini :52:

bugün miğdem ağrıyo biraz kaptan yaa anlamadım gitti:44::44::44::44:
beni bu takıma aldığın için seni pişman etmiycem kaptan ama bugün ama yarınn ideal kiloma ulaşıcam inşalahh sözzz:65::65::65::65:
bu hafta ki 2 kilo beni kendime getirdiii:27::27::27:
durrr diidimmm kızm ne yapıyosunn:57::57::57: bi yerde bişey eksik yanlışş didimmm daha sıkı çabalıcamm bu hafta ve her haftaa:66::66::66::66::66:

ama çokk açımmmmmmmm kapatn yaaaa:84::84::84::84::84:

selam kızlar. yarın çıkışta misafirim gelecek. motor takıp kıçıma öleee gezecm evde anlaycanız bu akşam. temizliği ikramı masası herşey hazır olmalı. ne yapsamm acabaaa?

bugün arkaaşın biri dedi ki 72 kiloyum sen kaçsın? bende dedim 76 yım. aa 4 kilo fark var ama neden bu kadar fark var demekki sen sıkı değilsin spor yapmıyomusun dedi. sinir yaaa. aslında sen fazla görünüyosun demek istedi patavatsız. kendini ufak tefek sanıyo galiba. ya kızlar facede gördünüz kaç gösteriyorum doğru söyleyin yaa.küsmem size ben siz dostsunuz acı söyleyebiliniz.

Back
X