Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fadikim ne yapıyon ne ediyon?Çatlak kemik sen ne alemdesin?karar verdin mi iş meselesine?eğer para konusunda sıkıntı yaşatmayacaksa 3-5 ay daha katlan istersen.en azından dersanenin ilk taksidi çıkar.Ya bu arada maşallah yarım günde 20 sayfa yazmışınız:)))epey azmış yani:37:

fadikim ne yapıyon ne ediyon?Çatlak kemik sen ne alemdesin?karar verdin mi iş meselesine?eğer para konusunda sıkıntı yaşatmayacaksa 3-5 ay daha katlan istersen.en azından dersanenin ilk taksidi çıkar.Ya bu arada maşallah yarım günde 20 sayfa yazmışınız:)))epey azmış yani:37:

napim canım arkadaşım benim.. işteyim yorgunum biraz canım hiç bişey istemiyor bikinlik var üstümde bugün

napim canım arkadaşım benim.. işteyim yorgunum biraz canım hiç bişey istemiyor bikinlik var üstümde bugün

haklsıın canım benim.Yanlız ben 1 saate kadar döncem az işim var dışarda halletmem lazım.Gelince laflayalım olmaz mı beebeeeğğğeeemmm

piştt yavru ceylanlar napıyonuz bakem :94::94:

malum hergünki ev işlerini yapıyorum ben 1 saat ütü yaptım sil süpür
şimdi yemeğide koydum form çayımı sigaramı aldım mola verdim :27::7:

bugün annemle pazara gidicez kendime sebzeler alicimm :56:

piştt yavru ceylanlar napıyonuz bakem :94::94:

malum hergünki ev işlerini yapıyorum ben 1 saat ütü yaptım sil süpür
şimdi yemeğide koydum form çayımı sigaramı aldım mola verdim :27::7:

bugün annemle pazara gidicez kendime sebzeler alicimm :56:

iyidir kamoseirm sen napıyon?ay öle diyince birden kendimi gülazer vardı ya ince ince yasemince de ona benzettiydim:37:
ya bana da sebze al kız evde zırnık bişey yok:66:

komiserim faysalım he :9::9:

alam canım ne isten :38:

ya ne vardır k bu dönemde bilmiom kafana göre takıl:))
bu arada demin bi başka sayfayı okuyodum da 5 günde 5 kilo dieti dolar senin haberin var mı be ayşenim böle bişeyden?ii kilo veriliyomuş

ya ne vardır k bu dönemde bilmiom kafana göre takıl:))
bu arada demin bi başka sayfayı okuyodum da 5 günde 5 kilo dieti dolar senin haberin var mı be ayşenim böle bişeyden?ii kilo veriliyomuş

bende gittiğim zaman ne alacağımı şaşırıyorum valla
zaten eşim doğru düzgün sebze yemez
ıspanak yemez dolma yemez semizotu yemez taze fasulye yemez yemezzde yemezz
allahtan şimdi annemler varda evde yapılıyo sebze yemeği gerçi annemde gidecek yarın ebir gün :59:

var canım
5 kilo olmasada 3 kilo veriyosun ama verdiğin gibide 2 katı olarak dönüyomuş füçutuna :27:
ama denenebilir yani :9:

bende gittiğim zaman ne alacağımı şaşırıyorum valla
zaten eşim doğru düzgün sebze yemez
ıspanak yemez dolma yemez semizotu yemez taze fasulye yemez yemezzde yemezz
allahtan şimdi annemler varda evde yapılıyo sebze yemeği gerçi annemde gidecek yarın ebir gün :59:

var canım
5 kilo olmasada 3 kilo veriyosun ama verdiğin gibide 2 katı olarak dönüyomuş füçutuna :27:
ama denenebilir yani :9:

sorma al benimkinden de o kadar.Bi tane tepsi gibi bişey var ocağa koyuyon onun üzerinde közleme falan yapılıyomuş ben de yeni gördüm kayınvalide de.Onla patlıcan közlüyom üzerine de sarımsaklı yoğurt ve yağda kavrulmuş az salçalı tavuk.bi onu yiyo güzelce.Ya da közlenmiş biber falan yiyo.Ispanak seviyo da onu da ayıklamaya ben üşeniyom.Bu arada kabak kavurdum geçen gün zeytinyağına rendeleyip kavurldum.Sonra da sarımsaklı yoğurtla karıştırım baya lezzetli oldu ve hayret ki yedi.
Diet meselesine gelince de madem geri alıyon almıyım o zaman.Zate gram gram gidiyo.Bu hafta da çok bi beklentim yok açıkcası.Çünkü haftasonu kötü geçti diet yüzünden.Bi de polen alerjisi yüzünden gecelerini burnum tıkanıyo ve ağzım açık yatıyom.o yüzden 1-2 satte bri kalkıyorum ve çok rhatsız edici bi uyku düzenim oluyo:((uykusuzluk da kilo verimini tetikliyo sanırım

Back
X