- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.681
Yaptım tatlım 500 daha şimdi kahvemi içiyorumHayır olmaz yat uyu sen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım tatlım 500 daha şimdi kahvemi içiyorumHayır olmaz yat uyu sen![]()
Sen persembeleri ozellikle tutamiyosun kendiniSabah iki kaysi ustune su
Kahvalti 1 simit
Ara yesilcay
Oglen 1 kase cacik pul biberli
Ara 1 muz ve yesilcay
Aksam
Pirasa yemegi
Yogurt ve salata
Iyiyim kuzum sagolasn sen nasilsin ? O da iyi keyfi yerinde gibi bugun takiliyoruz isteÇok geçmiş olsun canım
Nasılsın bebiş nasil
Bende simdi basliyorumSchonerDuft canim
30dk cardio 180 puan
120 squat 48
30 dk notmal yuruyus 30
100 ip 20
60 sn plank 20
Toplam 298
Valla cnm kahvalti gituremedim sut de yoktu yedim acliktan ama oglen sadece cacik aksam da pirasa dengelemez mi ekmekk yok baska karbonhidrat yok moralimi bozma sabah eksi bekliyorumSen persembeleri ozellikle tutamiyosun kendinio simit olmamis yaptigim diyette oglen simit ayran vardi yedim ama bence sabaha vermemis olacam pisman oldum
![]()
Simdi basliyorum canim dun sporumu yazamadim zaten toptan yazarimDomatesler hadi nerdesiniz
Moral bozmak yok sporlada dengelemisin sporunu cok begendim yapmaya niyetim yoktu aslinda iyi ki bakmisim burayaValla cnm kahvalti gituremedim sut de yoktu yedim acliktan ama oglen sadece cacik aksam da pirasa dengelemez mi ekmekk yok baska karbonhidrat yok moralimi bozma sabah eksi bekliyorum
Eksi cikarim demi ya valla stres oldumMoral bozmak yok sporlada dengelemisin sporunu cok begendim yapmaya niyetim yoktu aslinda iyi ki bakmisim buraya![]()
Ipsiz mi atladin 1000i ipli mi masallah
Yaaaa üzüldüm canım neden çıkardılar ki .. inşallah bebeğin şansına daha güzel bir iş bulur... ben stresliysen hiç yemek yiyemem... ben diyete başlayınca eşime diyorum kavga etmemiz lazım ki yemek yemiyeyimYa bizim eşimi isten cikardilar sıkıntıdayiz bi ara birazda onun strssiyle yiyorum galiba esimde evde cunku
İpsiz canım... ipli ipsiz fark ediyor mu kiiiIpsiz mi atladin 1000i ipli mi masallah
Bilmiyorum ipli daha zor gubi ama 1000 nasil olursa olsun cok iyi bi rakamİpsiz canım... ipli ipsiz fark ediyor mu kiii
Cnm cocugun kismwtine daha iyi bir is bulur kafana takmaIyiyim kuzum sagolasn sen nasilsin ? O da iyi keyfi yerinde gibi bugun takiliyoruz iste
Evet ipli biraz daha zor gibi @Bir garip kızzz sen ipli mi atılıyorsun ipsiz miBilmiyorum ipli daha zor gubi ama 1000 nasil olursa olsun cok iyi bi rakam
O da ipsiz atliyodu gecen yil sen devam et cardio da ziplatip durdu bugun zuplamak faydaliEvet ipli biraz daha zor gibi @Bir garip kızzz sen ipli mi atılıyorsun ipsiz mi
Ben ilk defa bugün başladım ipsiz atılıyorum inşallah hergün extra 1000 tane yapmak istiyorum... bugün gündüz evde yoktum o yüzden Leslie yapamadım
Devam edicem canım bırakmak YÖK yoksa bu kilolar nasıl gidicek dimiiiiiiO da ipsiz atliyodu gecen yil sen devam et cardio da ziplatip durdu bugun zuplamak faydali
Olabilir gecen kista iyi spor yapmistikKızzzzzzz kimsecikler YÖK burda herkes gaza geldi hala spor mu yapıyor acaba![]()
Aaaaa canım baktım da ipli ile ipsiz puanları farklı ben hemen puanlamamı düzenliyorumOlabilir gecen kista iyi spor yapmistik