• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masa pozisyonunda 100 defa koları kaldırıp indirme.
Masa pozisyonunda irelı geri bacak cekme hareketi. 50 defa.
40 tekrar sağ sol topuga dokunma.
30 sağ tarafa mekık,
30 sol tarafa mekık.
Yan uzanırken. Tek bacagı kaldır indir. 25×2=50.
60 havada ac kapa.
60 havada makas.
60 havada bisiklet.
60 havada ters bisiklet.
60 hava capraz aşağı yukarı.
Son olarak 100 sguat.

Dinlenmeden yapdığım için canım cıkdı. Sanırım bu kadar puan hesaplamada yardımcı olurmusnız.

Masa pozisyonunda 100 defa koları kaldırıp indirme.
Masa pozisyonunda irelı geri bacak cekme hareketi. 50 defa.
40 tekrar sağ sol topuga dokunma.
30 sağ tarafa mekık,
30 sol tarafa mekık.
Yan uzanırken. Tek bacagı kaldır indir. 25×2=50.
60 havada ac kapa.
60 havada makas.
60 havada bisiklet.
60 havada ters bisiklet.
60 hava capraz aşağı yukarı.
Son olarak 100 sguat.

Dinlenmeden yapdığım için canım cıkdı. Sanırım bu kadar puan hesaplamada yardımcı olurmusnız.
Maşallah bak canım kilo verince kendine olan güvenin geldi dimi daha çok iştahlandırdık bravo sana inşallah devamı gelir bu haftayı böyle geçirirsen çok güzel kilo verirsin canım

Boyun kac benim diyetisyen olctugunde 1.64 gelmistim
Bir de diyetisyene gittigimde hep yagdan vermistim onun avantajida var is yerinde giren 60-62 saniyor beni
Beni rahatsiz eden kalcalarim
Canım benim boy 1.60
Kalça 102.5 çıktı 2.5 cm incelmiş
Bacak aynı gibi 60 ama 59 da olabilir ve ndan emin olamadım
Göbeğim de delikten olctum geçen ay 85 di bugün oradan 82.5 çıktı ama daha aşağısı 85 pek iyi değil gibi ama selülitler asaldi o birqs miralimi duzeltti

Kalca 1 ayda 2.5 cm cok iyi bence canim bende senin sporlari yaparsam kalcadan verebilirim demeekki
Spora devam 1 ay asılalım bakalim esad ölçüler o zaman belli olur
Evet squat cnm bide benim cardio da bacaj ve kalça ağırlıklı gudiyir ben bugun 1000 ABS videosuna da basliyxam birazda göbek incelsin

Benim büyük kızımsa 7 ay emdi.. bende çok istiyorum emmesini zorla 5. Aya girdik bakalım
Daha çok emer inşallah canım bazen hastanelere gidip emzirme odasına girdiğimde (maşallah oradaki annelere kimseye nazarım degmesin) baya imreniyorum annesinin memesiyle oynaya oynaya emenler emerken uyuyanlar Rabbim daha çok süt arttirsin benim sütüm de az artıramıyorum bir turlu

Geçmiş olsun canım ortalarda çok ağır bir salgın dolaşıyor geçen hafta bizde oğlanı acile kaldırdık çocuklar hep hasta

Teşekkür ederim canim
Gece tıkanıyor öksürükten. Duymam diye başında bekledim. Ufaklikta uyuyamam kadar 2 yi buldu:KK42:

Teşekkür ederim canim
Gece tıkanıyor öksürükten. Duymam diye başında bekledim. Ufaklikta uyuyamam kadar 2 yi buldu:KK42:
Kıyamam canm ya çok zor Allah şifa versin canm bu arada bu durumda bile süper zpor yapmışsın onuda ayrıca tebrik ederim azmin e hayranım :KK200:

Daha çok emer inşallah canım bazen hastanelere gidip emzirme odasına girdiğimde (maşallah oradaki annelere kimseye nazarım degmesin) baya imreniyorum annesinin memesiyle oynaya oynaya emenler emerken uyuyanlar Rabbim daha çok süt arttirsin benim sütüm de az artıramıyorum bir turlu
Aynen canım bende imreniyorum rabbim bütün yavrulara anne sütü emmeyi nasip eder inşallah.... benim kızım da doğduğundan beri hiç emerken uyumadı yaa çok istiyorum ama maşalım kısmet en azından 6 ayı tamamlayayım da sonra ek gıda ya geçeriz

:KK73::KK73::KK73::KK73:
Kızlar sevincden yarını bekliyemedim
70.9 çıktım :KK71: 600grm daha gitmiş bu haftaki regle ődemim filan ancaa indi galiba bu hafta giden kilo kendini bugun gősterdi :21: :KK200:
Çok sevindim canım ben dün o kadar çok yedim ki bugün hiç tartının yanından bile geçmedik inşallah yarın artı çıkmam yaaaa

500 e tamamlicaktim o kadar yapabildim. Ben hamile kalmadan kendi once zaten hareket yapıyordum gün içinde alışkınım.
Yaaaa çok güzel o zaman hiç karnın yoktur senin benimde bugün iyi bir spor yapmam lazım dün çok yedim ve spor da yapmadım

:KK73::KK73::KK73::KK73:
Kızlar sevincden yarını bekliyemedim
70.9 çıktım :KK71: 600grm daha gitmiş bu haftaki regle ődemim filan ancaa indi galiba bu hafta giden kilo kendini bugun gősterdi :21: :KK200:
Cnm bu hafta hiç kaçamak yapma iyice eksilirsin ben reglden sonra inmistim kacamaksiz aldim

Maşallah bak canım kilo verince kendine olan güvenin geldi dimi daha çok iştahlandırdık bravo sana inşallah devamı gelir bu haftayı böyle geçirirsen çok güzel kilo verirsin canım
Evet canım bir an önce verip kıloları kurturmak isdiyorum.
3 gündür bu sporun aynısnı yapıyorum.
Cok yoruluyorum ama inşallah deyer.
Gorumcemın kızıyla birlikde yapdığım içinde ayrıca sıkılmıyorum. Aksıne bir birmizi motıve edip yarışarak daha fazlasnı yapıyorum.

Back
X