- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.961
çocuk odası müsait ama işte orya geçmek çok ağır geliyor banayap evde kuzum ben evdede yapiyorum o engel olmasin sana
Çooookkk sevindim canmSchonerDuft @drdotty başlangıç 103.6 geçen hafta 100.5 güncel 98.9 fark 1.6 ben hala hesaplamayı bilmiyorum üzgünüm
her zaman listeye bildirim yapacaz canım hesaplama yapamazsan da sorun değilGünaydın kizlar bugün regl oldum
Geçen hafta 64.9 bu hafta 63.9
cnm senin bacakların benden ince biliyo musun benim 60 cmwc çok sıkıntı ya bende 2 gün çektim öyle olduğunda kahvaltı yapmıyorum bol su içiyorum sistem normale dönüyor.
sporu aksatma 38 bedene düşmen müthiş bende izncelmişim bayağı pantolonun içine kalın tayt giyiyorum içlik gibi olanlar varya onla bile bol geliyor pantolonlar tek sorun sağ bacağın kalınlığı
oo süper valla tebriklerGünaydın kizlar bugün regl oldum
harikasın bu hafta daha da gider sendenKızlar gece regl olmama rağmen
Geçen hafta. 67.8
Bu hafta. 67.1
Fark. 700
aynen canim öyle yap banada mutfaga girmeden spor yapmak dqaha bi cazip geliyo daha sonrasinda baya zorlaniyorumçocuk odası müsait ama işte orya geçmek çok ağır geliyor banaancak şöyle yapacam direk spor yapıp öyle mutfağa geçecem o eskiden yaptığım tempoyu tuttursam evde süper olcak
buki cok iyi gidiyorsun maşallah tebrik ederimaynen canim öyle yap banada mutfaga girmeden spor yapmak dqaha bi cazip geliyo daha sonrasinda baya zorlaniyorum
Tamam canımher zaman listeye bildirim yapacaz canım hesaplama yapamazsan da sorun değil
oo süper valla tebrikler
Çoookkk güzel canmnGünaydın kizlar bugün regl oldum
Inşallah canim yaÇoookkk güzel canmn1kilo gitmiş bile bu haftada güzel dikkat edersen zaten haftayada regle bitisiylede yine güzel düşüş gőrűrsűn
aaa niye öyle benim takıntım şuan alt karın ve bacaklar alt karın bölgem löp löp spor yapmama rağmen.cnm senin bacakların benden ince biliyo musun benim 60 cm
Kızlar gece regl olmama rağmen
Geçen hafta. 67.8
Bu hafta. 67.1
Fark. 700
sagol kuzucum insallah böyle devam artik en azindan yaza kadar:) ay su 60 kiloyu bi görebilsemmmbuki cok iyi gidiyorsun maşallah tebrik ederim
Benimde aynı canm yaaa alt karn ya şu gobekdeliginin alt kısmı simit bolgesi var ya ora gercekten sporla bile baya zor toparlanıyoraaa niye öyle benim takıntım şuan alt karın ve bacaklar alt karın bölgem löp löp spor yapmama rağmen.
senle bacak inceltme yapalım ama keyif veren hareket arıyorum makas ve yanına 2 tane daha hareket
dimi sabah evden çıkmadan spor yerimi ayarlayım akşam direk spor sende öyle yap yemek yaparkende 1 saat geçmiş olur az klorili yemek yeriz mis giibi oluraynen canim öyle yap banada mutfaga girmeden spor yapmak dqaha bi cazip geliyo daha sonrasinda baya zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?