- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.981
benim simit bölgem yok denecek kadar azaldı reformır ile ... sadece kaslar dıştan içe gelişiyor o yüzden karın bölgesi özellikle alt karın löp löpBenimde aynı canm yaaa alt karn ya şu gobekdeliginin alt kısmı simit bolgesi var ya ora gercekten sporla bile baya zor toparlanıyor
Çookk güzel veriyorsun canm yaa maşallahsagol kuzucum insallah böyle devam artik en azindan yaza kadar:) ay su 60 kiloyu bi görebilsemmm
Canm yerde yatp bacak çekme hareketleri var ya onlar orayı çalstryor ama ben şimdi bisiklet çok suruyorum ya canm ondan yapmiyorum simdi cunki zaten bisiklet direk orayı ve baseni çalıştryor canm baya toparlanmaya basladı ama tabi doğum sonrası o bolgenin toparlanması kolay olmuyor birde kilo fazlamda var tabi 70e gore baya iyi toparlandi yani busekil giderse zaten 60lara gelince kalmazbenim simit bölgem yok denecek kadar azaldı reformır ile ... sadece kaslar dıştan içe gelişiyor o yüzden karın bölgesi özellikle alt karın löp löpreformer a 1 ay daha devam edebilsem tam toparlanacam.
neyse evde br liste yapıp ona uyacam hafta da 4 gün spor ile kaldığım yerden devam ederim artık .
sen birşeyler ypıyor musun alt bölge için
900grm canmblonde ambition ne durumdasın sen bu hafta
ha gayret listeye girmene az kaldı yer dolmadan hemen kilo ver900grm canm
Kızlar gece regl olmama rağmen
Geçen hafta. 67.8
Bu hafta. 67.1
Fark. 700
Ben bişey sorucam mezun oldugum kiloya düştükten sonrami listeye gireceğim öyleyse yandımha gayret listeye girmene az kaldı yer dolmadan hemen kilo ver
Harikasin ben seni bu sefer cok azimli gördüm canım nazar deymesin900grm canm
sen mezun olalı 6 ayı geçmişti yanılmıyorsam. geçti ise sıra ile alacam herkesi listeye takımda yer sıkıntısı var çünküBen bişey sorucam mezun oldugum kiloya düştükten sonrami listeye gireceğim öyleyse yandım
Inşallah yine iki basamaklı kilolara gelmek çok sevindiriyor beni sorma hasta olmasam göbek atacagimÇooookkk sevindim canm100lere veda etmişsin bu azimle yakında da 90larada veda edersin
evde aletlerim yok benim almak istesemde reformer aleti alırım sanırım diğrleri basit geliyor artıkCanm yerde yatp bacak çekme hareketleri var ya onlar orayı çalstryor ama ben şimdi bisiklet çok suruyorum ya canm ondan yapmiyorum simdi cunki zaten bisiklet direk orayı ve baseni çalıştryor canm baya toparlanmaya basladı ama tabi doğum sonrası o bolgenin toparlanması kolay olmuyor birde kilo fazlamda var tabi 70e gore baya iyi toparlandi yani busekil giderse zaten 60lara gelince kalmaz
Sağol tatlım sende güzel verdinemeğinin karşılığını almışsn canm çok sevindim
İniallah cnmharikasın bu hafta daha da gider senden
sen benden önce görürsün 60ısagol kuzucum insallah böyle devam artik en azindan yaza kadar:) ay su 60 kiloyu bi görebilsemmm
ne kadardır o aletlerevde aletlerim yok benim almak istesemde reformer aleti alırım sanırım diğrleri basit geliyor artık
ha gayret listeye girmene az kaldı yer dolmadan hemen kilo ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?