Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet ta çok zor oluyor . Ama sizin iş daha zor valla ben kapıyı kapattım mı görmüyorum birşey evde olunca erteleme lüksün olmuyo

Çok geçmiş olsun canım

Ne demek kız 70 ohaaaaa

Kaç kilo aldın ki

Niye bu kadar sık gidiyorsunuz anlamıyorum
Çok değil canım yarım kiloydu ama çok miniklerdi tek tek yikamak zor oldu,üç gün boyunca günlük yapicam yarım kiloyla yaklaşık 15 kaşık kadar çıkıyor o da tam bir güne eşit,gerçi tarifte bir yumurta bir kilo ıspanak diyor ama yarım kilo bir yumurta da olur bence

Evet ta çok zor oluyor . Ama sizin iş daha zor valla ben kapıyı kapattım mı görmüyorum birşey evde olunca erteleme lüksün olmuyo

Çok geçmiş olsun canım

Ne demek kız 70 ohaaaaa

Kaç kilo aldın ki

Kp in dogum gunuyms kuzu eşim gidelim dedi ondan yani

Bende menu paylasayin ama taslamayin o kadar aydan sonra toparlamam biraz zaman alcak:KK53:

Sabah: 4 dilim ekmek 1 yumrta peynir zeytin cay
Ogle:tavuk menu+kola(tam bitirmedim)
Aksam:balik salata 3 dilim ekmek

Ara yok su 2 litre vardir spor olarakta bol yürüyüs
Bugunu baslamgic sayarsak 60.7 yle basladim:KK76:

Çok değil canım yarım kiloydu ama çok miniklerdi tek tek yikamak zor oldu,üç gün boyunca günlük yapicam yarım kiloyla yaklaşık 15 kaşık kadar çıkıyor o da tam bir güne eşit,gerçi tarifte bir yumurta bir kilo ıspanak diyor ama yarım kilo bir yumurta da olur bence
Yarım kilo yeter bence ya .
Büyükleri yıkamakta eline sağlık
Kp in dogum gunuyms kuzu eşim gidelim dedi ondan yani
Nice yıllara
Bende menu paylasayin ama taslamayin o kadar aydan sonra toparlamam biraz zaman alcak:KK53:

Ekmekler coşmuş :D

Sabah: bir kaynamış yumurta 2 dilim ekmek iki dilim peynir iki çeri domates bir bardak cay.

Bir bardak rezene çayı.

Oglen: bir kase et corbasi bir kase yoğurt.

Akşam bir kase mercimek yemeği 3 kaşık bulgur pilavı.

Bir parça çiğ kofte bir şekersiz nescafe misafir vardi.

Maşallah canım o kadar yemeye iyisin... 5 kilo versen yeter o da 1 ay sıksan olur zaten

Sabah: bir kaynamış yumurta 2 dilim ekmek iki dilim peynir iki çeri domates bir bardak cay.

Bir bardak rezene çayı.

Maşallah canım menülerin çok güzel

Çok geçmiş olsun canım

Ne demek kız 70 ohaaaaa

Kaç kilo aldın ki

Sağol canım

Bizimde bi hastalando dis cikariyo dediler 1 ay gecrti hala dis yok ama damaklari kabardi. Ben ari mama veriyorum aralarda pek sevdi
Benim kızım da sevdi ama 2 gündür hiç iştahı YÖK... arı mamayı pişirdikten sonra içine 1 çay kaşığı zeytinyağı kat canım kabızlık yapmasın... biberonla mı veriyorsun kaşıkla mı

"ELF_LR35, post: 58756948, member: 861390"]29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+205+135
orkide1453
sena zeynep/380+435+380+330
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+285+335+

drdotty/
ELF_LR35/150+380
aurora_z / 20+20+28+20
Milana firuze /100

Ocean/ 135 +90+105
Buki_89

@yellow girl hususi kırmızı yaptım canim:KK48:

Bir bardak rezene çayı.

Afiyet olsun canım.
Çorba çok seviliyor sanırım sizde.
Kızlar. Günaydın mutlu pazarlar:KK19:
Ben gece biraz kaçamak yaptım
Kız uyumayınca :kızgın: 2 saatlik uykuyla duruyorum:sinirli:
Yaa perişan oldun 2 gündür canım biraz enerji iyi gelmiştir. Ne yedin

Geldim yaa internet yoktu evde geldi bende hemen damladm buraya :KK70: normalde internetsz kalmam da eşim bnm interneti kullanms sagolsun:63:
Nasi gecti sinavlar aciklandi mi sonuclari bn ilk donem biraktiydim sadece 1 drsten gecince :KK70:
Benimde internet sorunum var eve bağlatamıyoruz binada alt yapı yok:bicak: telefonuma aldım 20gb oda zor zar yetiyo:bicak:telefon faturamda 130₺:bicak:sanki cihaz almışcasınana fatura ödüyorum:deli: benimki aöf değil kuzum örgün okul ama hocalarla konustum gitmiyorum sadece sınavlara gidiyorum 2 tanesinden büte kalmıstım ama şükür geçtim seneyede aöf okumayı düşünüyorum sıkıntıdan napcağımı sasırdım:KK53: sen neler yapıyosunn başka:KK68:

Back
X