- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #301.501
Hafta sonu sűrműştm canmkız sende benim gibi tartı öncesi oje sürenlerdenmisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu sűrműştm canmkız sende benim gibi tartı öncesi oje sürenlerdenmisin![]()
Hafta sonu sűrműştm canmkokoş olduğum doğrudur
![]()
yaa tebrikler canımSagol canm foto cekmistm atmayı unutmusum sevincden yazarkenEki Görüntüle 2234576
devam et cnm ben yediğim kılo olarak dönmeyince anladım faydasını ben de devam ediyorumCanm yağ kaybı olunca 200grm bile onemli bir paket margarin 250grm sonucta vucuttan okadar atlm cok onemli bu sekil yagdan atilinca daralma oluyor zaten bende bir haftada gene daralma olmus ama en gűzeli şu kiiiiyűriyisden gelince tekrar tartildim daha dűsűk cikti canm 500 gram gitmis 3gűnde
bunun 1 gűnű rahat yemistim hemde canm ketojeniği 2gűn yaptm yani bu 2gűnlűk ketojenik diyet ve dukan birası 2gűnde 500gram verdirdi
orkide1453 canm ben sonuctan cok memnun oldum
![]()
CNN bende akşama kadar dayadım akşam duramadım ama bugün dengeleyeceğim şimdi hemen spora başlıyorum zatenBen de kestane yedim azonceoysaki akşama kadar dayanmıştım hatta yürüyüş ve sporda yapmıştım
yürümekten nefret ediyorum elimde olsa wcye bile uçarak gidicemKuzum verirsin uzulmecanm sende mi yurusen benim diyetisyen gecen yil bana diyordu diger sporlari yapma biz suan kas arttirmani istemiyoruz yağ atmani istiyor bunu en iyi yuruyus yapar yurudukce vucut metobolizma hepsi harekete geciyor yaglarìn dìsarì hìzlì atìmìnì sağlyor diyordu ben dinlememistim onu o sabah aksam yada gunde 3kere gibi bolerekde yuruyebilirsin yeter ki 2saat yuru derdi ozamn diyet moduna bir girememistim ben zaten ama şimdi kadìna çok hak veriyorum yuriycem bakalm
![]()
yok tv den youyubeye bağlanıyorum ya meditsyon müziği açıyorum ya da şömine sesi onun eşliğinde yapıyorum. .ben şimdi küçük odada usb ye indirdim leslie,jullian tv ye takıp yapıyorum
hem tv izleyip hem yapamam ben ya hareket bulamam öylene yapsamki deyip durmaktansa
transferde kabızlık bende yaşamıştım hep akşamdan kayısı ıslatıp suyunu içip kendini yerdim o şekilde halletmiştim
sanırım ilacın dozunu az veriyorlardı ona göre bi kaçı hemen büyüyordu diğerlerinde biraz büyümesi için çatlamayı önleyici iğneyi normalden önce kullanıyordum
nasılda biliyor beni
valla içebilir miyim deyince konu sen olunca tereddütlüyümyürümekten nefret ediyorum elimde olsa wcye bile uçarak gidicem
ama havalr iyi olursa söz verdim kendime eşimle yürüyecez akşamları. o zaman belki veririm.
diyetisyenleri dinlemek lazım aslında
yok tv den youyubeye bağlanıyorum ya meditsyon müziği açıyorum ya da şömine sesi onun eşliğinde yapıyorum. .
yoksa kafamda sıralama çok var yapacak hreket bulabiliyorum. tabi videonun keyfini vermiyor yine de .
bende ya 5 ya da 7 günden başlıyordu baskılama net hatırlamıyorum. dur deneyim bugün içebilir miyim sence tadı nasıl .
nasılda biliyor benikendime söz verdim havalar iyi olunca yürüyecem eşimle
Ben de bugün dengeleyecegim inşallah,sabah okula gelmeden 20 dk hareket yaptım,sonra okula yürüdüm aksam da 30 dk spor ve yine eve yürüyüşCNN bende akşama kadar dayadım akşam duramadım ama bugün dengeleyeceğim şimdi hemen spora başlıyorum zaten
dimi bende şüpheliyim acaba hoşaf mı yapsam kayısı ve ayva ilevalla içebilir miyim deyince konu sen olunca tereddütlüyüm(bence kesin içmelisin
)
ay ne uğraşıyosun şömine sesi felanaç video yap bitsin gitsin sonrasında aç bşömine müziğini dinlen
![]()
yani kahvaltıyı yaptım 4 saat sonra mı ara öğün yapcamKızlar bu hafta iki öğün şeklinde beslenmeyi planlıyorum kahvaltıdan en az 4 saat sonra başka bir ana öğün yapmak gerekiyormuş çok fazla ara öğün yapmak leptin hormonunun salgılanmasını engelliyormus
ben 21 gün karatay şekersiz yapmıştım 60a kadar düşmüştüm sonra veremedim mantık 5 saat bişey yememek leptin hormonu için ara öğün yok 3 öğünde yesen 5 saat yeme diyorlae öğünler arasıyani kahvaltıyı yaptım 4 saat sonra mı ara öğün yapcam
şu 5 saaat olayına kahve su çay dhil değil dimiv ?uymaya çalışayım bkalımben 21 gün karatay şekersiz yapmıştım 60a kadar düşmüştüm sonra veremedim mantık 5 saat bişey yememek leptin hormonu için ara öğün yok 3 öğünde yesen 5 saat yeme diyorlae öğünler arası
Evet canım aslında artik sadece Karatay değil bir çok uzman ara öğünü gereksiz görüyor hatta insülin direncine sebep olduğu söyleniyor.yani kahvaltıyı yaptım 4 saat sonra mı ara öğün yapcam
şekersiz kahve bitki çayı çay su dahil değilşu 5 saaat olayına kahve su çay dhil değil dimiv ?uymaya çalışayım bkalım
nar suyu rahmi kalınlaştırıyor biliyorsun değil mi ?Evet canım aslında artik sadece Karatay değil bir çok uzman ara öğünü gereksiz görüyor hatta insülin direncine sebep olduğu söyleniyor.
Ben uyandığımda kuru incir yiyorum ardından kahvaltı 11 i buluyor uç buçuk gibi bir bardak taze sıkılmış nar suyu (rahim için çok faydalı olduğu için) aksam 18.30 da aksam yemegi
hm ok çaysız kahvesiz olmuyor çünküşekersiz kahve bitki çayı çay su dahil değil
Evet canım biliyorum,rahim inceliği yok ben de ama yine de iyi gelir yeni başladım zatennar suyu rahmi kalınlaştırıyor biliyorsun değil mi ?
hm ok çaysız kahvesiz olmuyor çünkü
çok içme bari ara vererek devam ette ters tepmesinEvet canım biliyorum,rahim inceliği yok ben de ama yine de iyi gelir yeni başladım zaten
Cumaya hadi 68 olsun canım az kalmışilk tartılan benim galiba
Cuma 69.8
Pazartesi 69.5
-300gram gitmiş oldu
Hadi bakalm cumaya kadar iyice erisin yağlarvar mı başka tartılan ??