- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #301.581
Günaydin kuzumGünaydın kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin kuzumGünaydın kızlar
Günaydın canım benim profilde takım simgesi ne zaman olacak ördek miydi neydiGünaydın kızlar
gün içinde ördeği olmayanları bildirirm canımGünaydın canım benim profilde takım simgesi ne zaman olacak ördek miydi neydi
hsyır hayır kesinlikle vazgeçmedim hafta sonu internet e giremiyorum internetim yok dünde işe gelmedim bildirim ypamadm k.bakmayın lütfen ilginiz için çok teşekkür edermRabia- cumadan beri yoksun bir sıkıntı mı var yoksa vazmı geçtin takımdan
Günaydın fıstığımGünaydın kızlar![]()
ahahah hangimiz öle değiliz ki kuzumtugbaFB canım alıntı yaptım ama kaybolmuş
Teşekkür ederim iyiyim şimdi zaten ciddi bişey değildi. Ama beni biliyorsun hemen bi çökmüşlük sendromuna tükenmişlik sendromuna falan giriyorum.
Geçen hafta izne ayrılmalıydım bu hafta takımı olumsuz etkileyeceğim ve muhtemelen sonuncu olacağım![]()
ay tamam sen musait olunca hemen yaz bana ben zaman ayiririm:) heycanladim yaOk bakarım sana da bir müsait zamanda instgram dan haberleşiriz.
ne var ki cumartesi günü .ay kizlar ya cumartesiye iki pasta yapmam lazim motivli bakalim basarabilcekmiyim
görümcemin dogum günü 18 yasina gircek büyük bi party planliyo... dur instadan yollimne var ki cumartesi günü .
ne yapma planın var
sen yaparsın bence gönderdiğini . şeker hmuru yapmayı biliyor musungörümcemin dogum günü 18 yasina gircek büyük bi party planliyo... dur instadan yollim
kurabiye icin yapmistim seker hamurundan süsleme ama pasta yapmadim daha hic.sen yaparsın bence gönderdiğini . şeker hmuru yapmayı biliyor musun
SEN HAMARAT HATUNSUN ELİNDEN GELİR BENCEkurabiye icin yapmistim seker hamurundan süsleme ama pasta yapmadim daha hic.
ok o zaman sıkıntı yok .hsyır hayır kesinlikle vazgeçmedim hafta sonu internet e giremiyorum internetim yok dünde işe gelmedim bildirim ypamadm k.bakmayın lütfen ilginiz için çok teşekkür ederm
sabah tartıldım aynı 79 gitmiyor ödem çay ı içmeye başladım dün akşam
ay canim benim sagolSEN HAMARAT HATUNSUN ELİNDEN GELİR BENCE