- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #301.601

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yeşil elmaok o zaman sıkıntı yok .
ödem çayının içeriği ne ?
evet cnm spor diyet ve dukan birası devamorkide1453 napıyosun canım dukan birası devam mı ? Yediklerine pek dikkat edememištn yaa canm naptın peki Diyet e başladın mı ?? Ben bugün ki dukan birasını da yaptım içiyorum şimdi bitirmek üzereyim
cumaya kadar iç bence cnmorkide1453 tatlm bunu 5gün içtikten sonramı ara vermemiz gerekiyor du canm kaç gün sonra idi ??? Bugün benim 5.günüm canm ona göre ara veriyim ?
Benim çocuklarım salıncağa bile binmediler hamak dediğin beşik gibi olansa sallanan yatak gibi onu kullandim
Normal hamaklara benziyorlar canlarim daha küçükler sadece annem gidecekte ankaraya dönüyor ben yalnız kalacağım iki çocukla iyi olur belki diye düşünmüştüm kullanan varsa öneri alayim dedimBende ana kucağı var yere koyup sallamalik. Bebek hamağı görmedim hiç.
Menüm herzamanki gibi
süt
haşlanmış yumurta
Oglen koca bir tabak ızgara tavuk salata yogurt
Aksama bu sefer süt mu içsem yoksa çorba mi karar veremedim tavuk çok geldi akşam acikacagimi sanmıyorum
Afiyet olsun kuzumKetojenik diyet 4.Gün
Dukan birası 5.Gün
Kahvaltı:
Kalın bir dilim beyaz peynir
Bir avuç fıstık
100ml sütten kahve
Ara: 10 fındık
Öğlen:
1dilim kaşar peyniri
12badem, 1bardak süt
2 kare parça bitter çikolata
Akşam:
1porsiyon Kuzu incik
2 kaşık yoğurtlu kereviz
Çeyrek avokado
Yine Dukan birası bitti kızlar spor olarakda
1 saat hızlı tempo yűrűyűş : 150puan
SchonerDuft eklersin canm
![]()
Sağol şekerimAfiyet olsun kuzum
Reçel dışında muhteşem menü ve spor canm ama emziriyorsun canın çekmiştr tabi bide emzirme ve spor vucut şeker ihtiyacı hissediyor ondan onu da görmüyorum canm tabi sağlıklı şeker olan meyvelerden tercih etsen daha iyi olur ve vitamin de olurSabah: iki dilim ekmek biraz tahin biraz reçel ikiside bir tatlı kaşığı kadar. Peynir zeytin 2 bardak çay.
Ara bir sade türk kahvesi 1 hurma 10 tane badem fındık karışık.
Öğlen: 4 kaşık kereviz yemeği yarım ton balığı.
Ara bir bardak şekersiz vişne suyu
Akşam: 2 parça piRzola bol salata.
3,5 lt su
60 dk bisiklet=180
60 dk bölgesel=60
500 mekik=200
160 adet ipsiz atlama=20
Toplam=460 puanSchonerDuft
Reçel dışında muhteşem menü ve spor canm ama emziriyorsun canın çekmiştr tabi bide emzirme ve spor vucut şeker ihtiyacı hissediyor ondan onu da görmüyorum canm tabi sağlıklı şeker olan meyvelerden tercih etsen daha iyi olur ve vitamin de olurgerikalan herşey kusursuz zaten
![]()
Kerevız ve engınar hayatımda hıc yemedımSabah: iki dilim ekmek biraz tahin biraz reçel ikiside bir tatlı kaşığı kadar. Peynir zeytin 2 bardak çay.
Ara bir sade türk kahvesi 1 hurma 10 tane badem fındık karışık.
Öğlen: 4 kaşık kereviz yemeği yarım ton balığı.
Ara bir bardak şekersiz vişne suyu
Akşam: 2 parça piRzola bol salata.
3,5 lt su
60 dk bisiklet=180
60 dk bölgesel=60
500 mekik=200
160 adet ipsiz atlama=20
Toplam=460 puanSchonerDuft
Burda menülerini en beğendim kişilerin başındSn diyebilirim canm zaten menülerinde sporun da hep çok güzel maşallahVişne kompostosu canım onu da süt için içiyorum zaten. Mersi canım dikkat etmeye calisiyorum :)