Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ıkisinde bayılırım ama güzel yapılıcak tabi mesele sarımsaklı yoğurda kereviz rendeleyip karate üzerine az zeytin yağ gezdir muhteşem yada zeytin yağlı portakallı kereviz çook güzel oluyor o iki şekilde baylyrm ben kereviz e canm enginarn da yine zeytinyağlı limonlu yapılanı güzel oluyor birde enginar dolması çok güzel olur :kk77:
Alıp denemek lazım ama kerevız burda yok galıba

Engınar satıldıgını gordum suyun ıcınde sarıyorlar ama kerevıze hıc denk gelmedım belkıde dıkkatımı cekmedı

Pazarlarda oluyor canım turp gibi ama biraz daha büyük tabi. Tipi yer elmasi gibi de.

blonde ambition blonde ambition napıosun canım spor yaptın mı mutfağı temizleyip tv nin karşısında oturdum spor yapasım yok daha doğrusu her yanım açıyor cardio ya bi gün ara verip başka bişey mi yapsam
Tabi canm bir gün ara ver dinlendir vücudu ben de bu sabah gene hızlı tempo 1 saat yürüyüşe çıktım gelince de temizlik yaptm ama bildiğin her yanım ağrıdı başka bir spor yapacak halde diyildim yatıp dinlendim canım yarın artık bisiklet yaparım hemde gene yürücem dukan birasını da yapcam yine canm cumaya kadar dukan birası + ketojenik diyet + sahil yürüyüşüne devam :KK66: senin nasl gidiyor peki ?

Son düzenleme:
Normal hamaklara benziyorlar canlarim daha küçükler sadece annem gidecekte ankaraya dönüyor ben yalnız kalacağım iki çocukla iyi olur belki diye düşünmüştüm kullanan varsa öneri alayim dedim
Canım kuzenlerim de o hamaklardan kullandı 1i aldı 3 bebeğimiz kullandı 1. Ve 3. Bebek rahat kullanmıştı 2. Bebek hoşlanmamıştı

Kızlar menüleriniz harika keşke bende öyle iradeli olabilseydim ama bugün doktordan sonra kendim için yaşamaya karar verdim kendim için fit bir görünüme sahip olacak diyorum umarım bu sefer başarabilirim
inşlh canm bu sefer olcak :KK50: bende artk hayat boyu fit ve sağlklı olmak istiyorum kaliteli yaşamayı çok seviyorum kendi bedenimizin ve ruhumuzun kıymetini bilelim :KK200: kilo almak sadece bedeni değil psikolojimizi de mutluluğumuzu da bozuyor kendimize böyle bir zarar vermeyelim bir daha canm her zaman kontrollü dengeli beslenip sporu da yaşam biçimine çevirirsek bir daha böyle uğraşmak zorunda kalmayız

inşlh canm bu sefer olcak :KK50: bende artk hayat boyu fit ve sağlklı olmak istiyorum kaliteli yaşamayı çok seviyorum kendi bedenimizin ve ruhumuzun kıymetini bilelim :KK200: kilo almak sadece bedeni değil psikolojimizi de mutluluğumuzu da bozuyor kendimize böyle bir zarar vermeyelim bir daha canm her zaman kontrollü dengeli beslenip sporu da yaşam biçimine çevirirsek bir daha böyle uğraşmak zorunda kalmayız
Doğru diyorsun da yemeyi çok seviyorum.
Yürüyüşe başlıcam sanırım hafta sonu 2 gün yürürüm hafta ici de 30 dk yürürüm yeterki vereyim artık.
Senin programın çok güzel gidiyor kopyaliyorum belki yaparsam bana örnek olsun.
Kolay oluyor mu yapmak

Evet canım hep imrenmisimdir iki çocuklu fit kadınlara hani iki çocuk doğurmuş ama manken gibi olanlara. Tabi manken gibi sadece bir tabir sağlıklı bir şekilde hem kilo verip hem devam etmeyi verdiğim kiloyu korumayı istiyorum. İnşallah basaririm hep birlikte basaririz:KK200:

Kızlar menüleriniz harika keşke bende öyle iradeli olabilseydim ama bugün doktordan sonra kendim için yaşamaya karar verdim kendim için fit bir görünüme sahip olacak diyorum umarım bu sefer başarabilirim

Yine ye canım ara ara ye sık ye istediğinden sadece bir çatal al yada dilim yiceksen başka şeylerden kis ama ne kadar yemezsen o kadar çabuk veriyor insan özellikle abur cubur ve tatlı yemeyince.

Tabi canm bir gün ara ver dinlendir vücudu ben de bu sabah gene hızlı tempo 1 saat yürüyüşe çıktım gelince de temizlik yaptm ama bildiğin her yanım ağrıdı başka bir spor yapacak halde diyildim yatıp dinlendim canım yarın artık bisiklet yaparım hemde gene yürücem dukan birasını da yapcam yine canm cumaya kadar dukan birası + ketojenik diyet + sahil yürüyüşüne devam :KK66: senin nasl gidiyor peki ?
Benim de iyi canım.simdi göbeği ölçtüm 83 cıktı 2cm.incelme var

Yine ye canım ara ara ye sık ye istediğinden sadece bir çatal al yada dilim yiceksen başka şeylerden kis ama ne kadar yemezsen o kadar çabuk veriyor insan özellikle abur cubur ve tatlı yemeyince.
benim en büyük sorunum tatlı bana tatlı ver yemek verme ki şuan kısmış halim evde sütlü tatlılar yapmam lazım onların dengesini ayarlayabilirim en azından :( birde spor yapmam gerek yoksa mutsuz oluyorum :(

06/02/2018 - 12/02/2018 SPOR LİSTESİ

Buki_89 Buki_89 320+ > 320 YEDİNCİ

@yellow girl = 500 + 325+120+470+150 > 1565 :sampiyon: İKİNCİ

@Kmsl Hnd 75+80+450+150+ > 755 DÖRDÜNCÜ

S sena zeynep/ 440+440+380+520+460 > 2240 :sampiyon: BİRİNCİ

SchonerDuft SchonerDuft / 45+211+ 60 > 316 SEKİZİNCİ

E ELF_LR35 / 180+90+20+40 > 330 ALTINCI

A aurora_z 65 +80+20+20+40 > 225 DOKUZUNCU

masal3487 masal3487 290+300+320+280+305 > 1495 :sampiyon: ÜÇÜNCÜ

@mutlurabia235 +95+ > 330 ALTINCI

orkide1453 orkide1453 180+180+285+ > 645 BEŞİNCİ

Back