- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.861
yaa bilmiş bilmiş bozması hoş değil sonuçta bilmek zorunda değilizSağol cnm aynen bundoktora hamilelikte de gitmistim gebelik şekeri takibi için çok kati bi duruşu var bide böyle deyince kendimi de kötü hsisettim ne bileyim 3 cm kist deyince onu sandım peki o kistler normal mi gerek yok kadın doğuma dedi ama
hayret atlanılmış demekkiEvet evet daha önce mezun olmuştum,neden kepim yok bilmiyorum
ya bi de kadın doğuma gitmek istiyorum hormon testini o yapar demiAnladım canım keşke hormon testi de isteseydin. Geçmiş olsun metabolizma hızı yoktur belki.
cnm bozmak için yaptığını düşünmüyorum durusu despot böyle hamileyken de gitmiştim meyve yemicekmiyim çıkolata filan sormuştum o zaman da terslemşti bi tane ye biizm toplum leğen leğen ye diyorduyaa bilmiş bilmiş bozması hoş değil sonuçta bilmek zorunda değiliz
aman takma benimde bi doktorum öle ukalaydı ama bilgisi çok diye mecbur gidiyordum kulak asmıyordum ukalalıklarına
kistle alakalıda bilmiyorumki canım için rahat etmeyecekse bi kadın doğuma görünmende fayda var
tamam kuzum ben halledebildiğim kadar halletmeye çalışırımçok yoğun bir gün 3 baynname bildirimin son günü YANIMDA DA KIZ VE PATRON DURUYOR SÜREKLİtugbaFB YNE ARADA GİRMEYE ÇALIŞIRIM
aynı benim kadım doğumcum gibiymişcnm bozmak için yaptığını düşünmüyorum durusu despot böyle hamileyken de gitmiştim meyve yemicekmiyim çıkolata filan sormuştum o zaman da terslemşti bi tane ye biizm toplum leğen leğen ye diyordu
canım bildirimlerimizi listeye yapıyoruz geriye dönüp bakmasam kilo bildirimini görmeyecektimGunaydin herkese
geçen hafta 98.6
Bu hafta 98.2
Fark 0.4
Yüzde 0.405 cıktı @yellow girl Bak canım artık tüm hayat hikayemi yazmıyorum yazarken aklıma geldin etiketiyim dedim
Olabilir canım,benim için önemli olan kilo vermek kep mep önemli değil.hayret atlanılmış demekki
ya da mezun oldugun takımın kaptanı talep ediyorda olabilir
geriye dönük verilebiliyorsa kaptanlar bi yazarlar bakalım
mezuniyetin hayırlı olsun canım inşallah sadece hamilelik için alırsın verdiğin bu kiloları
ne kilolardan nerelere gelmişin (geriye dönük bi araştırdımda seni mezun olabilme durumun için)
hayırlısı olsun sizin içinOlabilir canım,benim için önemli olan kilo vermek kep mep önemli değil.
Bu arada güzel temennilerin için çok teşekkür ederim,bakalım memorialde karar kıldık inşallah her şey güzel olur
Liste dışı yine buralarda olmak istiyorum belki biraz daha verebilirim ya da kilimu korurum en azından
valla annem de çok seviyor bu kadını şeker takibini yapıyor annemin anneme böyl davranmıyor amaaynı benim kadım doğumcum gibiymiş
bende bişey sormaya korkardım ama giderdimde ilginç bi şekildeyine hamile olsam yine ona giderim
ya bi de kadın doğuma gitmek istiyorum hormon testini o yapar demi
canım benm kilom sabit 79MİNİK ADAYLARIMIZ
(609.ETAP)
magickk (63,30///%) bşl.11ocak2019 bşl.K:64,9 Hedef:58 Mezun üye
yellow girl (69.8/ //%) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (97///%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K: 75
aurora_z (66,90/66.5/0.4/%0,60)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 50
mutlurabia (79,00///%) sbt B.Tarihi : 06/02/2019 B.Kilosu : 80,00 H.Kilosu :
Kart Minnaklar
tgb1907 (66.7/68.2/%)
SchonerDuft (69,60/70,80//%)
şeker sınırda gibi geldi banavalla annem de çok seviyor bu kadını şeker takibini yapıyor annemin anneme böyl davranmıyor amacnm açlık şkerim 103 tokluk 101 yarın sonuca gidicem bakalım ne dicek
evet cnm var bi sıkıntı yarın göstercem sonucu bakalım insülşin direnci flan olmaz inşşeker sınırda gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?