- 8 Eylül 2016
- 103.346
- 438.240
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.901
Kardes takımım bakayım dedim canımcan simidimiz gibisin
ben şimdi güncel listeyi yayınlayım yanlış varsa onun üzerinden düzeltelim canım bakabilirsen sevinirim
Çok geçmiş olsun canım şu aralar çocuklar hep hasta benimkide yeni bitirdi antibiyotiği o da aynı ateşler içinde yandı iki gün düşmemişti virüsler artık çok güçlü canımKızlar slm ancak girebildim kızım ateşli tüm kışı hasta olmadan geçirmiştik ama okul işi çocuğu hasta etti öksürük vardı 1 haftadr ilaclara antibiyotige rahmen iylesmedi ve bu gece ateşlendi sabah da doktor gittik durumu anlattım okuldan bulaşıyor tam diğerini atlatıyorken şimdi yenisi bulaşmış dedi bir süre yollama dedi ooff başlattgma pişman oldum yaaa farklı antibiyotiklerle ilaçlara başladı şimdi bu durumda ben listeye girmek istemiyorumSchonerDuft canm en son 69.2 ye inmiştim zaten bu sabah bu olaylardan tartılmak aklıma bile gelmedi anca girebildim canm ama daha düşük olsada listeye girmekten vazgeçtim zaten en azından bu hafta girmek istemiyorum dün sevgililer günü zaten içtik filan birde doğum günleri filanda kullancak hiç riske girmeyeyim ben bunları atlatıp öyle listeye girerim canm kilomu 69.2 yedek listeye yazabilirim canm biraz geç haber verebildim kusurabakma
Simdi dogru olmus canım eline sağlık***14.Takım 609.Etap ***
Masal3487 (57,40//%)Sabit Mezun olmak istiyor.
Buki_89 (63.40///%) Sabit
Ponçikbirgelincik (65///%) Sabit
drdotty(/71.10///%) Sağlık sebebi ile izne ayrılmak istiyor
Sevgiclk(74,4///%0) Diskalifiye
Kmsl Hnd (64.7///%)Sabit
gokyuzundekiturna(68.80///%) Hedef kilosunu 67 olarak revize etmek istiyor
Milana firuze(67,80/67,7/0,15/%)
nihaaal (67.3//%) Diskalifiye
ELF_LR35 (98,60/98.20/0,4/%0,41)
senazeynep(62,50/61,40/1,1/1,76%)
Nidsalii (55///%)
magickk (63.30/62,90/0,40/0,63%)
14.Takım Ortalaması :
geçmiş olsun canım okulla birlikte hastalıklarda artıyor malesefKızlar slm ancak girebildim kızım ateşli tüm kışı hasta olmadan geçirmiştik ama okul işi çocuğu hasta etti öksürük vardı 1 haftadr ilaclara antibiyotige rahmen iylesmedi ve bu gece ateşlendi sabah da doktor gittik durumu anlattım okuldan bulaşıyor tam diğerini atlatıyorken şimdi yenisi bulaşmış dedi bir süre yollama dedi ooff başlattgma pişman oldum yaaa farklı antibiyotiklerle ilaçlara başladı şimdi bu durumda ben listeye girmek istemiyorumSchonerDuft canm en son 69.2 ye inmiştim zaten bu sabah bu olaylardan tartılmak aklıma bile gelmedi anca girebildim canm ama daha düşük olsada listeye girmekten vazgeçtim zaten en azından bu hafta girmek istemiyorum dün sevgililer günü zaten içtik filan birde doğum günleri filanda kullancak hiç riske girmeyeyim ben bunları atlatıp öyle listeye girerim canm kilomu 69.2 yedek listeye yazabilirim canm biraz geç haber verebildim kusurabakma
sen saol canımSimdi dogru olmus canım eline sağlık
geçmiş olsun cnm bence de sen biraz daha liste dışı kılo verKızlar slm ancak girebildim kızım ateşli tüm kışı hasta olmadan geçirmiştik ama okul işi çocuğu hasta etti öksürük vardı 1 haftadr ilaclara antibiyotige rahmen iylesmedi ve bu gece ateşlendi sabah da doktor gittik durumu anlattım okuldan bulaşıyor tam diğerini atlatıyorken şimdi yenisi bulaşmış dedi bir süre yollama dedi ooff başlattgma pişman oldum yaaa farklı antibiyotiklerle ilaçlara başladı şimdi bu durumda ben listeye girmek istemiyorumSchonerDuft canm en son 69.2 ye inmiştim zaten bu sabah bu olaylardan tartılmak aklıma bile gelmedi anca girebildim canm ama daha düşük olsada listeye girmekten vazgeçtim zaten en azından bu hafta girmek istemiyorum dün sevgililer günü zaten içtik filan birde doğum günleri filanda kullancak hiç riske girmeyeyim ben bunları atlatıp öyle listeye girerim canm kilomu 69.2 yedek listeye yazabilirim canm biraz geç haber verebildim kusurabakma
Günaydin kızlar tartildim .Eki Görüntüle 2235989 geçen hafta 62,50
Bu hafta 61,40
Fark 1,1 kilo çok şükürumarım hepiniz güzel sonuçlar almissinizdir
Gunaydin herkese
geçen hafta 98.6
Bu hafta 98.2
Fark 0.4
Yüzde 0.405 cıktıblonde ambition Bak canım artık tüm hayat hikayemi yazmıyorum yazarken aklıma geldin etiketiyim dedim
Okudum canm evet eksenin dediğin gibi bir süre listeye girmeyeyim bu arada geçmiş olsun kuzum yeni okuyorum sayfaları şimdiblonde ambition cnm Nasilsin yazdığımı okudun mu
Ondandr canm regl haftası herkes ya sabit yada fazla çıkıyor zaten iyi bak sen fazla çıkmamışsın regl e rağmen sabitsin haftaya çok güzel düşüş görürsünKızlar ben sabitim bu hafta regl olucam ondan heralde
Sağol kuzum evt bu yıl ki öyleymiş canmÇok geçmiş olsun canım şu aralar çocuklar hep hasta benimkide yeni bitirdi antibiyotiği o da aynı ateşler içinde yandı iki gün düşmemişti virüsler artık çok güçlü canım
Evet canm malesefgeçmiş olsun canım okulla birlikte hastalıklarda artıyor malesef
dediğin gibi liste işini ertelemek iyi olacak gibi bu durumda
Tamam kuzumtugbaFB canım ben bildirimsiz izne ayrılıyorum
SchonerDuft canım gökyüzündekiturna kilosunu 67 olarak revize edemez gibi geldi
kural defterine bi bak istersen
67x1.05=70.35 olması gerekiyor kilosu
ama güncel kilosu 68.8
İnşallah canım haftay güzel bi düşüş yaşarım... kızına da geçmiş oldun canım benim dikkat et ....Ondandr canm regl haftası herkes ya sabit yada fazla çıkıyor zaten iyi bak sen fazla çıkmamışsın regl e rağmen sabitsin haftaya çok güzel düşüş görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?