Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı : büyük kase sütlü mısır gevreği, 2ceviz,2dilim kivi

Öğlen: 1kase bulgurlu yoğurt çorbası,
2kaşık kavurma,1dilim tam buğday

Ara: 1bardak süt,yarım muz

Akşam: 1kase blg.yoğurt çorbası

Kızlar ben çok iştahlandım yaa aç hissediyorum aslında güzel yedim niye böyle anlamadım ne yapsam bir akıl verin bana :( akşama kadar temizlik yaptm akşam bitincede spora başladım koşu bandı +bisiklet ama şuan hala bisikletim üzerindeyim hala devam edyorm sporumu bitirince yazıcam

Kızlar ben çok iştahlandım yaa aç hissediyorum aslında güzel yedim niye böyle anlamadım ne yapsam bir akıl verin bana :KK43: akşama kadar temizlik yaptm akşam bitincede spora başladım koşu bandı +bisiklet ama şuan hala bisikletim üzerindeyim hala devam edyorm sporumu bitirince yazıcam
Canım aynısı bendede oldu sendemi çok uykusuz kaldın ben sabaha kadar başında beklemiştim uyku çok önemliymiş diyetisyen demişti gündüz açlığa sebep olur diye o yüzden

Bugün disardaydim
Kahvaltı 2 yumurtalı melemen 5 zeytin az peynir salatalık
Ara 1 dilim portakal 2 hurma
Akşam 1 porsiyon köfte salata yarim bardak ayran
Su ne kadar içtim bilmiyorum dışarda olduğum için 2 lt yi ancak bulmuştur
Spor olarak yürüyüş yaptım o da toplamda 1 saat yavaş tempoda

Canım aynısı bendede oldu sendemi çok uykusuz kaldın ben sabaha kadar başında beklemiştim uyku çok önemliymiş diyetisyen demişti gündüz açlığa sebep olur diye o yüzden
Aynen canm ya ben de düşünüyorum böyle bir açlık krizi yaşamazdım diye ondan oldu demek ki doğru iki gece başında bekledim uyumadım canm bu gece biraz iyi olursa ateşlemezse uyurum art ateşlemişse gene mecbur ayakta olucam

Yorgunluktandir canım ya kaç gündür dinlenemiyorsun ufaklık toparlasın sende kendine gelirsin
Evt canm inslh ondandr ya eksilere geçemeyince çok üzülüyorum :( inslh yavrum da biran önce iyileşir bende tekrar eksileri görürüm önce evlat sağlık tabi ama ikisine birden morelim bozuldu :(

Sabah peynirli yumurta zeytin yarım domates salatalık 6 dal roka iki dilim ekmek.

Bir bardak Nescafe.

Öğlen bir kase bulgur pilavı ve bir kase yoğurt.

Akşam 2 dilim ızgara köfte bir parça tavuk ızgara ve bir kase salata.

Şu 3 lt.

Kilom 85.7
Sabah şekersiz çay içtim
Domates salatalık
3 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir yedim
5 zeytin
Öğlen
Balık yeşillik 2 dilim ekmek yedim
Akşam sebze yemeği yiyicem
Bugün 1 saat yürüyüş yaptım genelde Leslie yapıyorum ama yatılı başka bir şehre gittiğim icin sadece yürüyüş yapabiliyorum

Afiyet olsun canım.

Kızlar ben çok iştahlandım yaa aç hissediyorum aslında güzel yedim niye böyle anlamadım ne yapsam bir akıl verin bana :KK43: akşama kadar temizlik yaptm akşam bitincede spora başladım koşu bandı +bisiklet ama şuan hala bisikletim üzerindeyim hala devam edyorm sporumu bitirince yazıcam

Yediklerin az gelmiş olabilir canım birde uykusuzluk benimde bugün öyleydi öğleden sonra bir elim ayağım titredi gibi oldu.

Bugün disardaydim
Kahvaltı 2 yumurtalı melemen 5 zeytin az peynir salatalık
Ara 1 dilim portakal 2 hurma
Akşam 1 porsiyon köfte salata yarim bardak ayran
Su ne kadar içtim bilmiyorum dışarda olduğum için 2 lt yi ancak bulmuştur
Spor olarak yürüyüş yaptım o da toplamda 1 saat yavaş tempoda

Afiyet olsun canım.

Yediklerin az gelmiş olabilir canım birde uykusuzluk benimde bugün öyleydi öğleden sonra bir elim ayağım titredi gibi oldu.
Benimde normalde diyetin ilk haftasında elim ayağım titremez tam vücudum alışıyor diyorum başım dönüyor elim titriyor sınırlı oluyorum yediklerim az geldiği için mi yada şekerim dusuyor galiba

Aynen canm ya ben de düşünüyorum böyle bir açlık krizi yaşamazdım diye ondan oldu demek ki doğru iki gece başında bekledim uyumadım canm bu gece biraz iyi olursa ateşlemezse uyurum art ateşlemişse gene mecbur ayakta olucam
Doğru canım napcan hastalık işte anneyiz insan uyuyamiyo ki

Sabah peynirli yumurta zeytin yarım domates salatalık 6 dal roka iki dilim ekmek.

Bir bardak Nescafe.

Öğlen bir kase bulgur pilavı ve bir kase yoğurt.

Akşam 2 dilim ızgara köfte bir parça tavuk ızgara ve bir kase salata.

Şu 3 lt.
Çok güzel :super:

Benimde normalde diyetin ilk haftasında elim ayağım titremez tam vücudum alışıyor diyorum başım dönüyor elim titriyor sınırlı oluyorum yediklerim az geldiği için mi yada şekerim dusuyor galiba

Bazen yediklerimiz az geliyor olabilir yada saati saatine yiyoruz bir gün az gecikince öyle olabiliyor. Birde spor yapmadan önce enerji versin diye ya fıstık ezmesi yada somoothie İcecekmissin.

Back
X