Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Screenshot_20190219-183113_Instagram.webp kızlar bu resim bana umut oldu

Kızlar ben regl oldum inşallah Cuma’ya kadar şişlik kalmaz magickk magickk canım sen oldun mu zaten hafta sonu filan çok abartmıştım bi de regl gelince kesin Cuma günü kötü olacak
Bende dün oldum canım evet cumaya sisligim gidermi bilmiyorum dün sabah tartıldım eksiydi bugün +1 bakalım inşallah cumaya düşeriz ben kaçamak yapmadım sadece meyveyi abarttım

13 günde 5 kilo birden nasl olmuş :KK57: ama değişim 5 kilo gibi diil 2 kilo gibi
Kilo az ya onda selülit filan da gitmiş cnm az kalori ve gün de ik8 seans süper olur diye düşünüyorum sabah bi kalkıp spor yapsam herşey çok farklı olur da

Bende dün oldum canım evet cumaya sisligim gidermi bilmiyorum dün sabah tartıldım eksiydi bugün +1 bakalım inşallah cumaya düşeriz ben kaçamak yapmadım sadece meyveyi abarttım
Ah ah dün dedin hemen oldu gördün mü canım bizim beynimizdeki bu korkuları silmemiz lazım

Puanları neden yazıyorsunuz ben anlamadim
Bir sey söyleyeceğim ama yanlış anlamayın öğlen muz fındık fıstık doyurucu oluyor mu
Benim için doyurucu oluyor ama sana nasıl olur bilmem canım dene istersen ama muzu çok tercih etmiyorum yada yarım muz en iyisi

Ah ah dün dedin hemen oldu gördün mü canım bizim beynimizdeki bu korkuları silmemiz lazım
Sorma canım ya şu beynimizi kontrol altına alabilsek ne iyi olur kilo almiycam diye hatta her gün yatarken hedefimizi düşünsek beynimize sinyalleri göndersek faydası olurmu gerçekten tv de programda bir uzman demişti denemek lazım

Benim için doyurucu oluyor ama sana nasıl olur bilmem canım dene istersen ama muzu çok tercih etmiyorum yada yarım muz en iyisi
Aslında daha önce diyetisyene gittiğimde kilo vermediğim donemde banada böyle bir sey yazmıştı vücudu şoklamak lazim demişti bende deneyeyim günlük olarak mi hafta olarak mi yapıyorsunuz

Cnm ben Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi kaçamak yaptım ayyyyy yazınca da ne çok yemişim valla... Cuma’ya artı çıkmayım da başka bişey istemem

Cnm ben Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi kaçamak yaptım ayyyyy yazınca da ne çok yemişim valla... Cuma’ya artı çıkmayım da başka bişey istemem
Inşallah canım ama onun için sporunu arttirman lazım en azından sabit çıkarsın artıdan iyidir

Kilo az ya onda selülit filan da gitmiş cnm az kalori ve gün de ik8 seans süper olur diye düşünüyorum sabah bi kalkıp spor yapsam herşey çok farklı olur da
Sporlu olunca 5 kilo da 10 kilo gibi inaniĺmaz bir değişim oluyor canm ben onları takip ettiğim için bu 5 kiloluk değişim az geldi spor yapanlarda hiç kilo vermeden bile bu kadar değişim oluyor yada 1 kilo kaybında bile görüntüde böyle fark oluyor düzenli spor sonucu

Aslında daha önce diyetisyene gittiğimde kilo vermediğim donemde banada böyle bir sey yazmıştı vücudu şoklamak lazim demişti bende deneyeyim günlük olarak mi hafta olarak mi yapıyorsunuz
Vücudu şaşırtmak iyi oluyor evet ben genelde günlük yaptığımda faydası oluyor haftalık denemedim

Sporlu olunca 5 kilo da 10 kilo gibi inaniĺmaz bir değişim oluyor canm ben onları takip ettiğim için bu 5 kiloluk değişim az geldi
Bilemiyorum cnm o kadarını ama ben de gün de sporu 1 saate çıkarmayı düşünüyorum artık bide protein ağırlıklı beslenme sebze suyunu da çok istiyorum ama hiç denememdim ona da faydalı diyorlar asit dengesi için ama 2 hafta kafaya koydum 59 olacam

Bilemiyorum cnm o kadarını ama ben de gün de sporu 1 saate çıkarmayı düşünüyorum artık bide protein ağırlıklı beslenme sebze suyunu da çok istiyorum ama hiç denememdim ona da faydalı diyorlar asit dengesi için ama 2 hafta kafaya koydum 59 olacam
Canm gökyüzü yapmıştı sebze suyu hatta o hafta takımlar arası 1.olmuştu çok ciddi kilo düşüşü yaşadı dayana bilirsen hem sağlıklı hemde süper verdiriyor

Canm gökyüzü yapmıştı sebze suyu hatta o hafta takımlar arası 1.olmuştu çok ciddi kilo düşüşü yaşadı dayana bilirsen hem sağlıklı hemde süper verdiriyor
Hiç denemedim ama istiyorum bide onu deneyeyim bi o kaldı canan karatay da sebzeyi çiğ yiyin diyor pişmiş onermiyor

Back
X