Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım benim daha iyiyim canm bugünde spor filan yapmadan dinleniyim diye düşünüyorum kendi mi iyi hossedersem belki akşam üstü azcık yaparım
Canım bencede yapma şu an hastasın hastalık dinlenerek geçer başka türlüsü yok ben 4 gün falan hiçbişey yapmadım ama sen illa yapmak istiyorsan yorucu egzersiz yapma en azından

bende zaradan bi kot beğendim onu alacam 4 kilo veriyim belki 28 e girerim :KK48:
şimdi o kadar para verip büyük almayım :KK70:
ayda 4 bencede çok ideal :super:
bende memlekette kilomu koruduğumu göstermek istiyorum :KK36:
AYYY Tubi sabah dan beri uğraşıyorum foto yükleniyor dosya hata verdi yazıyor niye öyle anlamadım neyse artk yarına kadar düzelir yada niye olduğunu çözerim inslh artk bugün fotosuz vericem müjdeyi:KK76: benn 68.9 çıktmm:KK76: kızlar biliyorsunuz haftasonu +1idim ondan haftasonuna göre 1.300 gitmiş oldu:KK200: ve geçen cumaya görece 300gram gitmiş oldu çoookkk şükür bugünden 68 lere geçtim:KK71:bugünü de çok hafif tutucam inslh yarına az daha inerim daha da mutlu olurum :halay:

AYYY Tubi sabah dan beri uğraşıyorum foto yükleniyor dosya hata verdi yazıyor niye öyle anlamadım neyse artk yarına kadar düzelir yada niye olduğunu çözerim inslh artk bugün fotosuz vericem müjdeyi:KK76: benn 68.9 çıktmm:KK76: kızlar biliyorsunuz haftasonu +1idim ondan haftasonuna göre 1.300 gitmiş oldu:KK200: ve geçen cumaya görece 300gram gitmiş oldu çoookkk şükür bugünden 68 lere geçtim:KK71:bugünü de çok hafif tutucam inslh yarına az daha inerim daha da mutlu olurum :halay:
tey tey tey :halay::halay:
yaa süpersin bak ikimizde hepimizi tutturduk :nazar:
bende yarın muhtemelen 67 leri görürüm bugün dün ile aynıydım çünkü :olamaz:
çok heyecanlıyım yarın takıma giriyoruz :KK19:

tey tey tey :halay::halay:
yaa süpersin bak ikimizde hepimizi tutturduk :nazar:
bende yarın muhtemelen 67 leri görürüm bugün dün ile aynıydım çünkü :olamaz:
çok heyecanlıyım yarın takıma giriyoruz :KK19:
:KK5: Aaayyy evet yarın takıma giriyoruz :KK71: çok heyacanlı gerçekten:KK19: Aayy çok mutlu oldum :KK200: drdotty drdotty SchonerDuft SchonerDuft biizzz tubiş ile yarın takıma giriyoruz drdotty drdotty perşembeden hatırlatın demiştin canm :KK73:

TÜM TAKIM ÜYELERİNİN DİKKATİNE!!!
Alıntılar çıkmamış duyanlar duymayanlara iletsin canlarım

DRDOTTY KONUŞUYOR
@Buki_89 Canım takıma biraz daha aktif katılmalısın sen deneyimli üyesin günlük zorunlu mesaj sayısını haftada ancak tamamlıyorsun. Oysa isteyince çok güzel kilo veriyorsun günlük olarak yaptıklarını paylaşırsan hepimize fikir olursun
@kmsl Hnd güzel anne seni tebrik ederim hem çok güzel kilo veriyorsun azimlisin hemde bebeğe rağmen buraya zaman ayırıp sorumluluklarını yerine getiriyorsun Bu hafta yaklaşık 60 mesaj paylaşmışsın maşallah:nazar:

@gokyuzundekiturna Canım Turnam, kilo verme başarınla takımın yüz aklarından birisin :KK9: ama katılımın çok zayıf.:KK43: Biraz daha aktif paylaşımlar bekliyorum. Günlük yeme içme spor düzenini bilmediğimiz gibi takım arkadaşlarına da yorumda öneride bulunmuyorsun. Bildirimlerin çok geç kalıyor.
(Mezun olma isteğini biliyorum ama mezun olana kadar takıma uygun ve destekleyici olmanı rica ediyorum)

@Milana firuze Senin katılımında çok değişken canım, biraz daha aktif olabilirsin

@ELF_LR35 Kuzum sen emzirmiyorsun diye anımsadım. Kilo vermek için biraz daha gayret.:kk77: Başlarda çok direnç göstermez vücut ama senin yüzden çok düşük.:KK67: Mezun üyelerin başarı öykülerini okumanı öneririm. :KK200:

@sena zeynep teşekkür ederim sende Hande gibi bebekle bize zaman ayırıyorsun ve yarışta bizi mahcup etmiyorsun. :nazar: Bu hafta 90 civarı mesajın var takımda :KK9:
@Nidsalii bebeğim izinden döndün daha aktif olmalısın :KK36:
@magickk seninde katılımın çok iyi 80 mesajla katılmışsın teşekkür ederim :KK200:
@yellow girl :sampiyon: 160 mesajla katılmışsın son 7 gündür maşallah :nazar:sana. sporunu yapıyorsun, diyetini yapıyorsun ve bizim için paylaşıyorsun hepimize destek oldun spor konusunda teşekkür ederim :KK74:

@Ocean takım içi diskalifiye olmaya adaysın. :KK14: (düzenli bildirim yapmıyorsun canım, başlarken 1. Sayfadaki kuralları kabul ettiğini beyan etmiştin ancak uygulamada göremedim. ) Asıl listede olmamak takımı hafife alma nedeni olamaz. Düzenli katılım ve bildirim zamanı en önemli kuralımızdır. Dilersen başka bir takımda devam edebilirsin yada bir mazeretin varsa bunu bize bildirmelisin.:63:
@aurora_z canım takıma başladığın ilk hafta aktif olmuşsun ama sonrasında günlük 5 mesaj kuralına hiç uymamışsın. :sinirli:Bu hafta şehir dışında olduğunu bildirmişsin seni idare edeceğiz ama bu haftadan sonra aktif katılımını bekliyorum. Günlük 5 mesaj kuralına uymak zorunludur
@mutlurabia canım ne mutlu ismin var Allah daha çok versin sana da bize de. Bebeğin küçük olduğu İçin sanırım katılımın çok düzensiz, biraz daha özen göstermeni rica edicem:KK5:

@buzmavileylak :duduk:
DİSKALİFİYE! canım senin durumuna bakıyorum da uyarılara rağmen düzenli bildirim yapmamışsın kafana göre gelip gitmişsin. Bu şartlarda listede olsan takımı çok olumsuz etkilersin 2. Haftadan sonrada diskalifiye edilirsin ve bir daha hiçbir takımda yarışamazsın. Bu duruma gelmemek için (hem takımın düzeni için hemde senin için) takımdan diskalifiyeni uygun gördüm. İstersen başka bir takımda devam edebilirsin. :cry:Kilo verme yolunda başarılar diliyorum.
@tgb1907
SchonerDuft SchonerDuft
Sevgili kaptanlarım atladığım özel bir durum var mı? Cuma günü listeler hazırlanırken buzmavileylak liste dışı olacak
SevgilerHoppa
Sağol canım İnan ki elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama 2 haftadır hem kilo vermem durdu bende regl olunca çok zorlandım ama itiraf etmeliyim ki 2 haftadır çok bi dikkat edemedim ama artık bi dur demeliyim... inşallah hepimiz istediğimiz kiloya inerizzzzz:KK68:

Canım 68 i gördün sonunda hadi haftaya 67 yi gör bakalım ay ne güzel gram gram eriyoruz :KK76:

drdotty drdotty kucuk bir bebegim var hic durmuyr ozellikle 3 lu asidan sonra . Bide sblasi var onunda kiskancligiyla ugrasiyorun
Sehur disindanda geldik InsaAllah rahat rahat Yazarim
Cnm benimse bebeğim var ben çoğu zaman ayağımda sallarken giriyorum yoksa durmuyor valla

Bir torba ilaç var canm ya çok ağır olmuşsun boğazın intihap dolmuş dedi ve düşün ki ayrı ayrı 4 tane hap ayrıca antibiyotik ayrıca burun spreyi, gargara ve vicks şurup verdi çok kötü tadı ama boğazı rahatlatıyor
Tekrar geçmiş olsun canım demekki kızla beraber hastalandin ama evladınla ilgilenirken demekki anlamadin cocuk toparlaninca da sen agirlastin gecen hastalandigimda benimde boyle olmuştu herkesi iyilestirdim sonunda ben yıkıldım

4kilo çok sağlk lı çok güzel bir hedef canm benim hedef de 20Mart 1aya 4kilo verip 64küsür yada 65e inmiş olmak :KK76: zaten 20 mart kocişimin doğum günü süslenir püslenirim gezeriz kutlarz eğlenceye filan gideriz zaten aayyy çok güzel olur inslh 20Mart a 4 kilo daha verip güzel bir elbise alıcam :KK200: birlikte yaparız bence:KK5:

Verirsin canım sen ben inanıyorum.:KK200:

:KK19: sağol canm benim yaaa bende sana çok inanıyorum biran önce 60lara veda edip 5li rakamlara geçeceksin 59a 58e indikce bizi de oralara doğru devam etmek için heveslendireceksin :KK200: :nazar:

Evet canım birbirimizi motive edicez sürekli :KK200: çünkü biz bir takımız hepimiz istediğimiz kiloya geleceğiz canım geç olsun güç olmasın yavaş yavaş daha güzel veririz:nazar:

Canm şunu demek istiyorum bende de insülin direnci var ve gram gram veriyorum bende ama genede çok sıkı tuttuğum zaman larda 900grm verdiğim haftada oldu 1 kilo verdiğim haftada oldu yani demekki yükleriysem 1kilo verebilirim ama aralarda bende bozuyorum yada menüyü çok dolu yapıyorum mesela sevgililer gününde alkol ve mezeler ile az bozdum diyeti yazdm buraya ama sen de kaçamak olmayınca neden diye şaşrdm yani yoksa sıkı tutunca ben 1 kilo sen 2 kilo verebiliriz G gokyuzundekiturna da da mesela bizim gibi insülin direnci var ama onun troidleride direk alınmış düşün onunvermesi bizden daha zor yani ama o seninle aynı kilo iken bu tarz smotengli menülerle 2şer kilo veriyordu demekki sende verebilirsin demek istiyorum yani oda 70lerin altına inmeye başladı artk 1er kilo gider ama 80 yada 90 larda 2şer 3er gidiyordu o

canım kesinlikle çok güzel ifade etmişsin sana katılıyorum,sıkı bir diyetle kilon fazlaysa 100 kilo civarı 2-3 kilo haftalık rahat gider, 70 kiloysan 1 kilo ancak gider, kimse sağlıksız demesin ben teyit ettim, eğer bu kilolar gitmiyosa ya diyette sorun vardır ya da yediklerimizde..Ben mesela cumartesi kontrole gittim tiroidim olmadığı için sık sık doktora gidiyorum, ilaç ayarlaması yapıolar , artı birde bende insülin direnci var metabolizmam çok çok yavaş, doktor beni 1,5 aydır görmüyodu herhalde o kadar olmuştur, inanın tanıyamadı, dedi ki bu kadar kurala uyan , birini görmedim dedi, oysa bir önceki kontrolümde hocam ben yemiyorum ama kilo veremiyorum demiştim, insan yemezse nası kilo veremez bence yiyosun demişti ve yediklerini yaz demişti bende yaptığım kaçamakları toplamıştım ve 500 kalorilik kaçamak yapıp birde ben az yiyorum demiştim, gerçekten diyette listende ne varsa onu yicen , mesela çikolata dağıtılıyor ağzıma bi tane atıyım demiceksin veya bi iki dilim portakaldan bişi olmaz demiceksin, yoksa insan veremiyor, eğer metabolizman yavaşsa benim gibi ise 5 köfte yemicen 3 köfte yicen aman bu çok azmış demiceksin, porsiyon kontrolü çok önemli.canım hatırlarsan ben yılbaşında bayağı yemiştim, içli pilav hindi tatlı falan hemen ertesi gün 1,5 kilo mu ne fazla çıkmıştım çok moralim bozulmuştu..Benim şuan kilo vermem bayağı yavaşladı zorlanıyorum hakikaten ,canım da zaman zaman yemek yemek istiyor , bir sürü nefis şey var ama sabrediyorum..bence kilo vermek isteyen dişini sıkacak, yoksa ondan tırtık bundan tırtık kilo alıo insan, benim eşim şuan kabak detoksu yapıo , 4 günlük yapıyor o ne diyo biliomusun yellowuuum , kabağı yemesem daha iyi ne kötü dedi yoğurdu da tatlı niyetine yiyorum dedi güldüm hakikaten bir erkek için zor bence bunları yemek ama yaz geliyor neden şişkin gezelim ki , yazın çok güzel meyveler ızgaralar var onlardan sebeplenmeyi tercih ediyoruz:) Mesela benim iş yerimde 3 yıldır diyet yapan bi abla var yıllardır diyette ne gerek var ki bi kere verse kurtulacak , bi gayret etse 6 ayda bitirecek ama 100 er gramla olmuyo

Cnm benimse bebeğim var ben çoğu zaman ayağımda sallarken giriyorum yoksa durmuyor valla
Ayagimda sallamiyorum kafasi imzuma gelcek sekilde tutuyom-ruz kafamiz donuyir dolastirirken . Inanirmisin bilmiyim ama dun yemek yapcam diye cocukta mahvoldu bende en sonunda aglamaktan uyudu surekli kucagimda tutamadim

Back
X