Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pilavı az yemistir diye düsündümde
Bisküviyi görmemişim ben ya o_O
Kesinlikle haklisin
Menünün en alta ara öğünlerde hurma ve bisküvi yazmış cmcanm altta die gömmemizsindir ama sabah zaten 2dilim ekmek öğlen pilav ara öğünler bisküvi sırf karbonhidrat ağırlıklı olmuş A aurora_z duy bunları en az karbonhidrat tüketmeliyiz

Kahvaltı : 1 hsl yumurta, 1kaln dilim peynir, 5zeytin,1çeri domates,1dilim ekmek

Ara: yarım armut

Öğlen: 100ml sütten yapmış kahve, 1ceviz

Akşam: 1küçük parça kaşarlı tavuk ,3kaşık salata,2kaşık yoğurt

2lt suyu bitirdim yatana kadr daha içerim
:KK55: spor: 50 dakika koşu bandı:nazar:
Çok yüksek tempo ve aralarda en az 10dakikasını direk koşu alarak yaptm terden sırılsıklam olup duşa öyle girdim çok iyi geldi
SchonerDuft SchonerDuft : 125puan
Menünü cokkk begendim :super:
Afiyet olsun
Bende simdi ip atlicam
Sabahta lesli yapmak planim

Ben latteyle zayifladim biliyomusun
Diyetisyenim neyden vazgecmezsin dedi bende meshur markanin lattesi dedim oda ögleden sonraki ara ögünde yagsiz sütten kücük boy icebilirsin demisti ve ictimde
Ben suyla yapıyorum cnm şimdi yapsam mi ki ya

Menünün en alta ara öğünlerde hurma ve bisküvi yazmış cmcanm altta die gömmemizsindir ama sabah zaten 2dilim ekmek öğlen pilav ara öğünler bisküvi sırf karbonhidrat ağırlıklı olmuş A aurora_z duy bunları en az karbonhidrat tüketmeliyiz
Eve yeni döndü düzenini tam oturtmadıgı içindir umarım dimi ondan bugün oldu A aurora_z

Dogru dedin dikkate alucam ❣️Evde de bisey yok market pazar alisverisi yaparsam daha iyi seyler uiyebilirum

Nescafeden se kaliteli markaların çözünen kahvesini alp latte tarzı yapmak daha faydalı canm zaten diyet te süt içiyorsun litrede 100ml i filan süt oluyor bende hergün yazdm ya 100ml süt ile yaptm kahve diye o şekil yaptm internette videoları var hazırlaması çok kolay evde olanlar için tabi dışardakiler markanın kendinden içebilir ligt sütlere yapyrlar kalori iyice düşüyor kahvede metobolizmayı hızlandryor ve süt ile birlikte çok tokluk veriyor
Kahvaltıda tarcın zencefil ve zerdeçal ekledigim süt içmiştim içsem mi şimdi bilemedim öğlen de malesef yemekte makarna cıktı listede fasulye vardi ama çıkmadı malesef

Az mı geldi :KK57: banada çok şişirici ve diyete pek uygun diil gibi geldi A aurora_z nin menüsü öğlen bulgur pilavı ara larda da bisküvi yazmış miktar belirmemişsin auro umarım pilav bir tabak dolusu biskülerde çok diildir :KK43: yoksa yarn tartı fazla çıkar
Evet 1 tabakti pilav cok buskivide cok yedim yarin pazar var gidebilirsem daha iyu seyler yiyebilirum :/

Dogru dedin dikkate alucam ❣️Evde de bisey yok market pazar alisverisi yaparsam daha iyi seyler uiyebilirum
Aynen canm bazen bende dahil böyle farketmeden yanlış gıdalara yönelebiliyoruz :KK19: onun için birbirimizi uyarınca hatalarımızı fark edip beslememizi daha doğru şekilde düzenleye biliriz

Kahvaltı : 1 hsl yumurta, 1kaln dilim peynir, 5zeytin,1çeri domates,1dilim ekmek

Ara: yarım armut

Öğlen: 100ml sütten yapmış kahve, 1ceviz

Akşam: 1küçük parça kaşarlı tavuk ,3kaşık salata,2kaşık yoğurt

2lt suyu bitirdim yatana kadr daha içerim
:KK55: spor: 50 dakika koşu bandı:nazar:
Çok yüksek tempo ve aralarda en az 10dakikasını direk koşu alarak yaptm terden sırılsıklam olup duşa öyle girdim çok iyi geldi
SchonerDuft SchonerDuft : 125puan
Afiyet olsun canım

Kahvaltıda tarcın zencefil ve zerdeçal ekledigim süt içmiştim içsem mi şimdi bilemedim öğlen de malesef yemekte makarna cıktı listede fasulye vardi ama çıkmadı malesef
Acıktnmı ki kuzum aç isen iç ben aç ken tok tutsun diye yapyorum iki gündür öğle yemeği yerine onu içiyorum önceleride ara öğün yerine içiyordum ama sen aç diilsen bu saatten sonra sadece su içmek en iyisi

Back
X