Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benim teşekkür ederim
Bugün dikkat etmeye çalıştım ama çok zorlanıyorum yine doymak bilmedim
Telkinlere devam yarın mutfakta gıda temizliği yapacağım bütün ambalajlı ürünleri (çikolata kek şekerli gıdalar evden uzaklaştıracağım) pudra şekeri ve toz şeker stoğunu yok edeceğim. Hiç değilse elimin altında malzeme olmasın çocuklarda 21 gün benimle şeker diyeti yapsın:KK70::KK70::KK70: yazık kuzucuklarıma
Günün sporu: ev içinde yakalamacılık oynama 30dk.
Köşe kapmaca 15dk
At olup çocukları sırtta gezdirme 20dk
Ve küçük oğlanla yoga (öğrendiklerini bana öğretiyor ağaç olduk kelebek olduk vs. 10dk) :KK70::KK70::KK70: spor olarak puanlanmayabilir, vücudum İçin işe yaramayabilir ama gece çayımı içerken günü değerlendiriyorum da bu anlar yüzüme kocaman gülümseme yerleştiriyor çocuklarımın keyifli anıları olsun. Şimdi hedefim yaza kadar iyileşip çocuklarla bütün gün oyun oynamak
Aaayyy maşallah canm.ne güzel:KK200: ama yeni ameliyat oldun at olmak tehlikeli diilmi şuan ? Ayrıca gıda temizliği harika fikir hem çocuklar da mecburi sağlıksız gıdalardan uzaklaşmış olurlar çok iyi olur :dondurma: oohh ne güzel evlenmişsiniz yaa kalabalık ailenin de keyfi başka oluyor :KK50:

Aaayyy maşallah canm.ne güzel:KK200: ama yeni ameliyat oldun at olmak tehlikeli diilmi şuan ? Ayrıca gıda temizliği harika fikir hem çocuklar da mecburi sağlıksız gıdalardan uzaklaşmış olurlar çok iyi olur :dondurma: oohh ne güzel evlenmişsiniz yaa kalabalık ailenin de keyfi başka oluyor :KK50:
Çok keyifli ama yorucu tabi. Çok gürültü bir aileyiz çevremizdekiler memnun değildir eminim :olamaz:
Küçük 17 kg çok zorlanmadım ama ortancayı 3-5 dk içinde bıraktım. Babamız yurtdışında yarın gelecek ben bugün at oldum yarın O eşek olsun:-)

:KK70:Hahaa gene telefon harfleri değiştirmiş :KK70: eylenmişsiniz yazdm evlenmişsiniz diye çıkmış :KK70:

Canım benim teşekkür ederim
Bugün dikkat etmeye çalıştım ama çok zorlanıyorum yine doymak bilmedim
Telkinlere devam yarın mutfakta gıda temizliği yapacağım bütün ambalajlı ürünleri (çikolata kek şekerli gıdalar evden uzaklaştıracağım) pudra şekeri ve toz şeker stoğunu yok edeceğim. Hiç değilse elimin altında malzeme olmasın çocuklarda 21 gün benimle şeker diyeti yapsın:KK70::KK70::KK70: yazık kuzucuklarıma
Günün sporu: ev içinde yakalamacılık oynama 30dk.
Köşe kapmaca 15dk
At olup çocukları sırtta gezdirme 20dk
Ve küçük oğlanla yoga (öğrendiklerini bana öğretiyor ağaç olduk kelebek olduk vs. 10dk) :KK70::KK70::KK70: spor olarak puanlanmayabilir, vücudum İçin işe yaramayabilir ama gece çayımı içerken günü değerlendiriyorum da bu anlar yüzüme kocaman gülümseme yerleştiriyor çocuklarımın keyifli anıları olsun. Şimdi hedefim yaza kadar iyileşip çocuklarla bütün gün oyun oynamak
Evde ne var ne yok sağlıksız şeylerden kurtulmak en iyisi canım yoksa insanın canı çekiyor gerçekten ben artık hamurişi hiçbirşey yapmıyorum evdekiler istesede :KK70:yemeyin sizde diyorum kek çok istediler geçenlerde bende badem unundan yaptım hemde sağlıklı şeker yerine hurma koydum bayıldılar onlarla oyun oynamak paha biçilemez doğru bir an önce iyileşip daha çok oyunlar oynarsınız inşallah :KK66:

Evde ne var ne yok sağlıksız şeylerden kurtulmak en iyisi canım yoksa insanın canı çekiyor gerçekten ben artık hamurişi hiçbirşey yapmıyorum evdekiler istesede :KK70:yemeyin sizde diyorum kek çok istediler geçenlerde bende badem unundan yaptım hemde sağlıklı şeker yerine hurma koydum bayıldılar onlarla oyun oynamak paha biçilemez doğru bir an önce iyileşip daha çok oyunlar oynarsınız inşallah :KK66:
Senin hindistan cevizi unundan alıp mutlaka bi kek yapmalıyım birazda hindistan cevizi şekeri.
:KK70: Aklım fikrim pasta kek :hamarat:
İnşallah canım teşekkür ederim
Allah herkese önce sağlık versin:KK200:

Aynen bende en son ne zaman kek,börek çörek vs. Yaptm hatırlamyrm :KK48: napalım en iyi çözüm bu yoksa çok zor oluyor :KK48: hem daha iyi evdekiler de sağlıksız şeyler yememiş oluyor ama kızımın canı çok kek çekmiş yarın yapı cam söz verdim uzun zamandır yapmadım zaten bide canım çekti diyince kıramadım ayda yılda bir yesin tabii ama bu hafta doğum günü de var:olamaz: ben hedef belirlerken unuttum onu pooff bu kadar riskle 67leri görebilecekmişim acaba bu hafta:KK51: çarşamba günü kızımın doğum günü ve cuma 67olma hayalim

Aynen bende en son ne zaman kek,börek çörek vs. Yaptm hatırlamyrm :KK48: napalım en iyi çözüm bu yoksa çok zor oluyor :KK48: hem daha iyi evdekiler de sağlıksız şeyler yememiş oluyor ama kızımın canı çok kek çekmiş yarın yapı cam söz verdim uzun zamandır yapmadım zaten bide canım çekti diyince kıramadım ayda yılda bir yesin tabii ama bu hafta doğum günü de var:olamaz: ben hedef belirlerken unuttum onu pooff bu kadar riskle 67leri görebilecekmişim acaba bu hafta:KK51: çarşamba günü kızımın doğum günü ve cuma 67olma hayalim
Canım kızına mutlu Yeni yaşlar ,sağlıklı, hayırlı uzun ömürler dilerim
Kekler vs. evde kaliteli ürünlerle yapılıp çocuklara ara öğünlerde yedirilmeli canım. Bu ürünler bizim için tehlikeli ama çocukların ihtiyacı var. Hem çocukların damak tadı evde hazırlanan ürünlerle dizginlenmezse ilerleyen yıllarda çikolata paketlerinden , fastfood lardan uzak tutamazsın.
Bu hafta sana bol irade diliyorum canım

Doğum günü mü var :-)canım eyvah kazaya kurban gitmezsin inşallah şimdi nasıl tutacaksın kendini yeme tamammi :KK37:yada azıcık ye aman seni cuma düşmüş olarak görmek istiyoruz 67 miydi hedefin :KK75:

Senin hindistan cevizi unundan alıp mutlaka bi kek yapmalıyım birazda hindistan cevizi şekeri.
:KK70: Aklım fikrim pasta kek :hamarat:
İnşallah canım teşekkür ederim
Allah herkese önce sağlık versin:KK200:
Al canım yap gerçekten eşim falan bayıldı islak kek gibi tarif veririm sana sende yersin hem bir dilim malzemeler zaten badem unu hc unu kakao hurma kuru duttan oluşuyor hurmayla dutu şurup gibi yapıyorum o da kekin şekeri oluyor :dondurma:

Kızlar mutlu pazarlarrrr:KK200:
Sabah sabah hemen Kızlar uyuyorlarmış sporumu yaptım
45 Dk Leslie. 135 puan
200 bacak hareketi 80 puan
200 kalça hareketi. 80 puan
200 yan hareketi. 80 puan
100 mekik. 40 puan

Toplam puan 415 puan SchonerDuft SchonerDuft

Hadi kızlar hemen sporunuzu yapın bakalım:spor::KK28:

45 Dk Leslie. 135 puan
100 mekik. 40 puan

MasaAllah ❣️Su ip atlama ayak bıleklerını cok calıstırıyor demı bıde kol ve omuzlar

45 Dk Leslie. 135 puan
100 mekik. 40 puan

Maşallah canım sana :super:

45 Dk Leslie. 135 puan
100 mekik. 40 puan

Maşallah canım bravo sana :)

Canım kızına mutlu Yeni yaşlar ,sağlıklı, hayırlı uzun ömürler dilerim
Kekler vs. evde kaliteli ürünlerle yapılıp çocuklara ara öğünlerde yedirilmeli canım. Bu ürünler bizim için tehlikeli ama çocukların ihtiyacı var. Hem çocukların damak tadı evde hazırlanan ürünlerle dizginlenmezse ilerleyen yıllarda çikolata paketlerinden , fastfood lardan uzak tutamazsın.
Bu hafta sana bol irade diliyorum canım
Canm ara öğünler de ceviz,fındık,süt,muz ve her çeşit meyve yiyor hepsini çok seviyor bunları hergün bolca tükettiği için karbonhidrat ve şeker ihtiyacını en kaliteli şekilde karşılamış oluyor zaren sabahlarıda tambuğday ekmeği ,bal yada pekmez de yediği için bence fazla fazla yeterli ve damak tadı artk yerleşti bide aklına bu şekilde oturttuğu için beyaz şekerden yapılma hiçbir şeyi dışarda da kabul etmiyor adına zehirli şeker diyor zaten :KK48: beynine aburcubur grubunu sigara gibi yerleştirmiş teklif etsek bile yemez yani canm hatta çok şaşırıyor aa hiç böyle 'su yenir mi diye :KK70: 5 yıldır bu şekil yetiştiği için damak tadı ve bilinci ona göre oturdu :KK200: bugün unsuz şekersiz sağlk lı kakaolu kek yaptm yedik kızımla birlikte yaptk şimdi :KK72: 'un yeride fıstık ezmesi şeker yerine azıcık bal ve pekmez kullandk çok güzel oldu eşimde bayldı arada biz bu tarz tarifler yapıyoruz birlikte :KK36: ayrıca teşekkür ederim canm 3 gün sonra 5yaş olucak :KK200::KK200::KK200: Tabi doğum gününde süslü pastalardan yaptırılacağı için onda hazır pasta yer artk ayda yılda bir kez izne var böyle :KK48:

45 Dk Leslie. 135 puan
100 mekik. 40 puan

Maşallah canm süpersin ;)

Doğum günü mü var :-)canım eyvah kazaya kurban gitmezsin inşallah şimdi nasıl tutacaksın kendini yeme tamammi :KK37:yada azıcık ye aman seni cuma düşmüş olarak görmek istiyoruz 67 miydi hedefin :KK75:
Yok canm nerdeee :110: 68.7 ye yeni geçtim yaaa haftaya hedef de 67ler inslh 1kilo giderse 67.7 :KK200: kendimi sadece pastadan bir kaç çatal taşacaksın okadar diye şartlandırıyorum bakalım :bicak:

Back
X