Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar sabahtan beri giriyorum bi yazamadım gittim:KK43: ben bugün son detoksuma başladım bi kabak detoksu patlatıp , son kilomdan kurtalayım dedim, bakalım ne kadar vereceğim 65 e görürsem veda ederim..yok göremezsem devam:) şuan aç değilim bol su içiyorum sabahta iki yumurta olarak değiştirdim diyetimi, ayrıca kabakları pişirmedim rende yaptım kabağın yanına bi de salatalım rendeledim, içine reyhan ve nane de attım..bakalım verebilecek miyim:) hepinize güzel haftalar bol kilo vermeler diliyorum..sevgiler
Kesin verirsin canm herzaman çok çok iyi veriyorsun ama bu kadar üst üste sürekli detoks çok zararlı sen de biliyorsun gerçi bunu artk zaten önemi kalmadı dinlemeyip bu şekilde hedefe kadar geldin :KK70: kendine bundan sonra dikkat et diyelim artk yapacak bir şey yok bu arada kabağı yoğurt ile mi karıştırıyorsun ?

Canm ama bakıyorum sizlerin menüde nerdeyse hiçbir zaman ceviz vs. Olmuyor meyve olmuyor hatta ekmek de olmuyor ve ondan ben daha yavaş veriyorum bir kaç haftalığına sizin gibi yapmaya çalış cam bende
aslında onlarda olması gerekiyor emziriyorlar ben emzirirken dyetisyene gitmiştim cevizim hurmam eksik olmazdı

Hahhhh evet cnm bu hafta güzel spor yaptım... hatta 10000 adımımı bile attım.... şimdi annemdeyim akşama da biraz bölgesel çalışıp yapıcam puanımı.... kızlar hasta olmayın ya 1. İlk filan istemem:KK200:
:KK200::KK200::KK200::nazar:

Aksama ne yemek yapcaksınız kızlar.
Ben tavuk kızartcam bıde tarhana corbası yapabılırım pilav CISSS
Bende et yemeği yapicam yanına biraz bulgur pilavı çorba bende tarhana düşünüyordum olmadı cacık yaparım

Bende yaz meyvelerine bayılıyorum özellikle çilek ve kiraz ve dondurma tabii ama yaz sorun diil yaza zaten zayıflamış olucaz canm kışın da muz ve kivi seviyorum bi de arada armut ve ayva yediğim oluyor
Ben yazın erik e dayanamam kilo kilo bol tuzlu yerim ... dondurma çok bi sevmem arada canım isterse yerim...aynen inşallah yaza incecik gireriz doya doya yeriz

Ben yazın erik e dayanamam kilo kilo bol tuzlu yerim ... dondurma çok bi sevmem arada canım isterse yerim...aynen inşallah yaza incecik gireriz doya doya yeriz
Ekşi yeşil erik bende bayılırım çağla badem de ikisinin de mevsimin de mutlaka bolca yerim ama tuzsuz yiyorum ben kendimi öyle alıştırdım

aslında onlarda olması gerekiyor emziriyorlar ben emzirirken dyetisyene gitmiştim cevizim hurmam eksik olmazdı
Bende başta çok söyledim ama baktım yemiyorlar kendileri bilir yapacak bir şey yok derim :KK70: ben hala 1meyve,süt ve kuruyemiş bulunduruyorum çocuk sanki emziren benim haha çocuk emiyor olsa çok kaliteli süt içecek benden :KK70:gerçi emerken hep ebesi doktoru söylüyordu çok kaliteli besleyici sütün var diye kızım hem hasta olmuyor du hemde topaç gibi olmuştu o yüzden :KK70:

Kahvaltı: 1yumurta,2zeytin,100grm peynir, kapya biberi ve çay

Öğlen: 150ml sütten kahve,1ceviz,1ayva

Akşam: 1tabak karnabahar,mantar ve yoğurt

Spor 1saat bisiklet 180puan @tgb1907 sporumu listeye kendim şimdi ekliyorum dediğin gibi canm :kahve: birazdan da birdardak daha sütlükahve içicem kızlar haberiniz olsun

20/02/2018 - 26/02/2018 SPOR LİSTESİ

Buki_89 /

yellow girl / 225+390+180+180

Kmsl Hnd / 112.5+345+420+415

sena zeynep/ 580+420+290

SchonerDuft/ 180+

aurora_z / 20+48

mutlurabia / 185

orkide1453 / 310+265+45

Herkes kendi sporunu kendi eklesin @SchonerDuft gelene kadar
Buki_89 Buki_89 @yellow girl @Kmsl Hnd @sena zeynep @aurora_z @mutlurabia

Sabah
2 kaşarlı yumurta,,5 yeşil zeytin,,1 dilim salam

Öğle
5 parça tavuk ızgara,,1 bardak ayran,,,,1 dilim ekmek

Ara
Sütlü kahve,,2 ceviz

Akşam
3 kaşık kıymqlı kabak,,5 çeri domates,, 2 yaprak sarma

Su 3 litre

Yatmadan zencefilli yoğurt yerim

Bende başta çok söyledim ama baktım yemiyorlar kendileri bilir yapacak bir şey yok derim :KK70: ben hala 1meyve,süt ve kuruyemiş bulunduruyorum çocuk sanki emziren benim haha çocuk emiyor olsa çok kaliteli süt içecek benden :KK70:gerçi emerken hep ebesi doktoru söylüyordu çok kaliteli besleyici sütün var diye kızım hem hasta olmuyor du hemde topaç gibi olmuştu o yüzden :KK70:
Maşallah canım

Kahvaltı: 1yumurta,2zeytin,100grm peynir, kapya biberi ve çay

Öğlen: 150ml sütten kahve,1ceviz,1ayva

Akşam: 1tabak karnabahar,mantar ve yoğurt

Spor 1saat bisiklet 180puan @tgb1907 sporumu listeye kendim şimdi ekliyorum dediğin gibi canm :kahve: birazdan da birdardak daha sütlükahve içicem kızlar haberiniz olsun
Çok güzel canım afiyet olsun.

Sabah
2 kaşarlı yumurta,,5 yeşil zeytin,,1 dilim salam

Öğle
5 parça tavuk ızgara,,1 bardak ayran,,,,1 dilim ekmek

Ara
Sütlü kahve,,2 ceviz

Akşam
3 kaşık kıymqlı kabak,,5 çeri domates,, 2 yaprak sarma

Su 3 litre

Yatmadan zencefilli yoğurt yerim

Afiyet olsun canım menu güzel olmuş sarmalar yerinde:KK48: