• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol kuzum yaaa çok şükür ayağa kalkabildim hamd olsunnn ilaçlarımı içiyorumm ki hemencik iyileşeyim:94::94::94
aynenn kuzu yaa hemen doktora bi şikayet etmelerr yok aç kalıyo da meyva alıyorumda yemiyoo v.s v.s ama üşütmüşüm tamam belki bünye vitaminsiz kaldı ama diete yüklememk lazımm dimi:9::9::9::9:
canım varis konusunda eşinn sanırsam birazz haklı olabilir çünki yanlış hatırlamıyorsam ayakta fazla kalmaktann bacakları fazla yormaktan olabiliyormuşş yani sende mübarekkk hiç oturmadığınnn içinnn akşamaaa kadannn popon yer görmediği için:60::60::60:
o yüzden olabülürrrrrr kuzum

iltihap olduğu için bu kadar fena yaptı seni canım :29:
bol bol meyve ye canım soğuk su da içme :57:

evet canım ben çalışrkende olmuştu bi ara bende 12 saat iş yerinde ayaktaydım yani
şimdi yine olmaya başladı eğer böyle ağrı olursa varis çorabı alıcam ilerlemesin aman allah korusunda :31:

heee kuzum hele şimdi bide misafir geliyo yandığımın resmidir

yengemde aramış diyoki artık mutfakdan hiç çıkamazsın
senin bunca misafir gleen giden arasında diyette olup kilo vermen rüya gibi diyo :60::60:

toplam 5 kullanıcı okuyor 2 üye 3 ziyaretçi....

bu sıralarr baya bi misafirimiz oluyo yahuuuuuu wallaaaaa ziyaret eden edene nekadan güzellllll:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::27::27::27::27::27::27::27:

iltihap olduğu için bu kadar fena yaptı seni canım :29:
bol bol meyve ye canım soğuk su da içme :57:

evet canım ben çalışrkende olmuştu bi ara bende 12 saat iş yerinde ayaktaydım yani
şimdi yine olmaya başladı eğer böyle ağrı olursa varis çorabı alıcam ilerlemesin aman allah korusunda :31:

heee kuzum hele şimdi bide misafir geliyo yandığımın resmidir

yengemde aramış diyoki artık mutfakdan hiç çıkamazsın
senin bunca misafir gleen giden arasında diyette olup kilo vermen rüya gibi diyo :60::60:

yicemm balımm vallaa soğuk sumu yokk yokk ben almimmm artıkınn:63::63::63
sanaa maşşallh canım zatenn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: okadar gelen gidene iyi pes etmiyosun vallaa çalışsan bukadar yorulmazsın kiii. bu arada evet bak ihmal etme sakınn bacaklarını çorap al ilerlemedennn kuzumm dikkat et kendineee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende seni sefiyom 25 ik lolitam benim :118:

gitsin yağlar gelsin kemikler :60:

25 lolitammm ayyy çok mutlu oldumm bak şimdiiiii gerçektennnn yaniiii kuzum benimm sağolll motive oldummmmm :12::12::12::12::69::69::69

kızlar sonuçlarımızı aldık çok sevindim alerji yok ama astım tanısıda konmadı ama astıma benzer belirtiler var dedi doktor enfeksiyon çıktı kanında antibiyotik verdi,o kadar sevindim ki çocuk sevindircem mesela benim besin alerjim var yumurta,salça,çilek ev akarları,polen hep burnum akar yaz kış hep beni görenler gripmisin derler oğlumda olmadığı için çok sevindim bu dünyada en önemli şey sağlık allah sağlığımızı elimizden almasın...

yaaa benim güzel bi haberim vardıı sölemeyi unuttum kuzenim sınav sonuçlarımı öğrenmiştiiii 3 dersten büt. kalmışımmm anayasa birincisi tabiki onu bekliyodum yaaa ama olsunn 5 dersten geçmişimmm çok şükür çünki hepsi çok kötü geçmişti sınavlarımın bukadarını bile beklemiyodummm çok mutlu oldummmmmm:32::32::32::32::32:

kızlar sonuçlarımızı aldık çok sevindim alerji yok ama astım tanısıda konmadı ama astıma benzer belirtiler var dedi doktor enfeksiyon çıktı kanında antibiyotik verdi,o kadar sevindim ki çocuk sevindircem mesela benim besin alerjim var yumurta,salça,çilek ev akarları,polen hep burnum akar yaz kış hep beni görenler gripmisin derler oğlumda olmadığı için çok sevindim bu dünyada en önemli şey sağlık allah sağlığımızı elimizden almasın...

canımm yaaaa süper bi haberr çokk sevindimmmm gerçektennn rabbim beterinden sakınsınn...
dediğim gibii bi enfeksiyon salgını varr bu sıra herkesteee varr hatta benimm patronummda aynı serum yiyor sürekli kiii düğün var bu haftaa oda enfeksiyon kapmışş . neyseki yusufçukta korktuğun olmadıı yaaa şükürr allahaaa....

fadik bağlantım gidip geliyo kuzu
kaç seferdir yazıyom gitmeden kopuyo

ben kalkam duşumu alam yine uğRarım inşlh :16::16::16::16:

tamam kuzummm uğra arada ama tamam mı özlerim ben seniii kuzummmmm:43::43::43::43:

duşunuda alll ohh mis gibiiiii kaynananı karşılaaa hem kiloda versinn gözü gönlü açılsınn biii:9::9::9::9:

canımm adet olucaksın heralde ondan böylesinn birde eşini özledinn benceee onun için yusufun hadstalanması herşey üst üste geldi galiba. inşallah herşey yoluna girer eşinde sizin başınızda olurr takma kafana sakın :71::71::71:
bi tataile gitsen aslındaa nasıl iyi olurr ohh mis gibi:34::34:[/QUOTE]

yusufun hasta olması beni çok etkiledi kaç gecedir öksürükten uyumadı ya ben mahvoldum,ben kendim için hiç üzülmem canım tatlı değildir ama sevdiklerim hasta olunca moralman çökerim rabbime sonsuz şükürler olsun sonuçlarımız iyi sadece enfeksiyon var aslan oğlumda,canım biz senenin yaklaşık 2 ayını tatilde geçiriyoruz mesela 1 ay sonra 15 gün tatilde olucaz ve bu bize çok iyi gelecek...

erkek milleti işte :22: çok sıkta bu giderim haaa demek iyi olmuyomuş. gidersen git senle mi uğraşcam tepkisi alanlar çokmuş :)

houyyy kıyamam ki ben sanaa:70: çokk geçmiş olsun.

emidafın dediği gibi regl. eş,çocuk ta eklenince duygusal patlama olmuştur. sakın tatlı görme yemeğe başlarsın sonra:19: ya bide saçma gelebilirde yusuf düğüne falan gitti ya belki göz falan değmiştir bi kurşun döktürülse iyi olmaz mı?:44:

niye saçma gelsin öznurum ben nazara inanırım yusuf o kadar sevecen bir çocuk ki dışarda yüzü gülen herkesi öpmeye gider sarılır annemde hep okur bir kere nazarın bir çocuğumu ne hale getirdiğini gördüm annemlere kız kardeşimin lise ve üniv.den arkadaşları geldi baya kalabalıktık kardeşim çok ısrar etmişti sende gel diye gittik yusufun yaşını sordular maşallah benim oğlum yaşıtlarına göre baya bir uzun bende söyleyince kadınlar aaaaaaaaa benim seninkinden büyük ama yarısı kadar dediler anam benim oğlan bir ağlama krizine girdim anlatamam ölüyordu mosmor oldu sapasağlam çocuğum 1 saat hiç aralıksız bayılırcasına ağladı karşı komşumuza götürdük yaşlı bir teyze okudu kadıncağız be ne ağırlık başım çatladı dedi uzun oldu ama nazar adamı mezara deveyi kazana koyarmış bi bulsam kurşun döken döktürcem maaile...

sağoll nazocumm yaa nie bukadar ağır oldum bilmiyorum canım ama doktor dediki boğaz ve kulaklarım iltihap olmuş bide enfeksiyon kapmışsın dedi. nasıl bukadar çokkk üşüttün nerde yani dedi bende bilmiyorum ki işe yürüyerek gidiyorum sabahları çok sıcak oluyo 30 dakika yürüdğüm için baya terliyorum dedim ee ofis egelincede hemen suuu içiyorum soğuk ondan heralde :((((

sen nasılsın canım? geçmişte baktımm baya yoğun geçmiş hafta sonun misafir mangal v.ss :))))
nasıl olum canım ya benim kocanın emrivakiler oğlanın işleri ben hep yoğun yaşıyorum arada bide işe gidiyorum yuvarlanıp gidiyoruz işte
:39:
ohhh afiyet olsun....

kızlar merhaba herkese,sabh oğlanı götürdüm kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi açolmış annemlerin buraya şu reklamlarda çıkan boshorus city var onun yanına neyse telefonla randevu almıştım o da ne birde orda kuyruğa girdik neyse girdik doktorun yanına muayene etti alerji için test istedi kan verdik sonuçlar 12 de çıkacak dediler ama ben 1 de gidicem kan alırlerken çok ağladı yavrum başladım bende ağlamaya dışardan beni gören çok dominanatsın diye yorum yapar ama çok duygusalım hemşire niye ağlıyorsunuz dedi bende dayanamadım ağlamasına dedim kaç gündür şu yusufun öksürüğü beni mahvetti anne olmak çok zor ya kendim gebersem umurumda değil ama yavrumun bir damla gözyaşı için dünyayı yerinden oynatırm şimdide sters bastı inşallah önemli bişey çıkmaz alerjik çocuk büyütmek çok zor kendimden biliyorum çocukluğum cerrahpaşanın çocuk servisinde geçti.....

anam ne çok yazdım bendede öksürük var sağlık ocağına ilaç yazdırdım ciğerlerim dolmuş antibiyotiğe başladım

kızlar bu ara çok duygusalım ya biri dokunsa ağlayacağım ....
of be canım herşey üstüste geldi yusufçuğun hastalığıda seni çok yıprattı ama takma fazla bu çocuklar böyle zor büyüyorlar işte biz gözlerine bakıyoruzya onlar tersine hep hasta bazen görüyorum bakımsız çocuklar perişan halde nasılda sağlıklı oluyolar hayret ediyo insan

çok sıcakk ufffffff kulaklarım ağrıyoo bi yandann keşke evimde olsam da uyusammmmmmm:(((((((((((((((((((
işe başlamak için biraz acele etmedinmi sen canım dinlenmen gerek sanırım
:9::9::9::9:
çokkk mutluyumm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım en çok istediğim şey olduuuu yaaaaaaaaaaaaa
BRUNO MARS türkiyeye konsere geliyor oley oley oleyyyy tey tey tey:64::64::64::64::64::64::64
ayyyyy halim olsa kalkıp oynucam resmen yaaaaaaaaaa
maroon five konserine gidememiştim okadar üzülmiştim kiiiii en sevdiğim gruptur çünki:43::43::43::43::43::43
amaaaa inşallah allah izin verirseee hastalık kaza bela olmazsaaa bekle beniiii BRUNO MARSSSSSSSSSSS
AYYYY halay çekesim var yaaaaaaa:64::64::64::64::64

hadi inşallah gidersin canım neşen yerine gelir ne güzel
:10::10::10::10::10::10:
fadik naber canım nasıl oldun bakayım
zaten hastalansan rejim yapıyoruz diye hemen anneler doktorlar ona yoruyo
benimde sol bacağımda varis oldu geçen gece ağrıdan uyuyamadım eşimde diyo tamma bırakıyosun sporuda rejimide
diyete girdiğinden beri olmayan hastalıklar çıktı sende diye çıkışıyo :63:
of be canım herşeyi diyete bağlıyorlaya varisin diyetle ilgisi yok ama sen çok koşuşturma halindesin evdede hiç durmuyosun bide üstüne spor
tedavisine bak bencede ilerlemesin
:9::9::9:
ay çok sevindim canım enfeksiyon nasıl olsa geçer canım allahtan sürüp gidecek bi hastalığı yok yusufçuğun
benim oğlanda alerjik astım var canım inan çok zor bu hastalıkla uğraşmak
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
yaaa benim güzel bi haberim vardıı sölemeyi unuttum kuzenim sınav sonuçlarımı öğrenmiştiiii 3 dersten büt. kalmışımmm anayasa birincisi tabiki onu bekliyodum yaaa ama olsunn 5 dersten geçmişimmm çok şükür çünki hepsi çok kötü geçmişti sınavlarımın bukadarını bile beklemiyodummm çok mutlu oldummmmmm:32::32::32::32::32:
tebrik ederim canım ötekileride verirsin hayırlısıyla
:9::9::9:

ben bugün yediklerimi yazmadım

sabah
1 kase specil k

öğle
6 7 kaşık barnunya pilaki
birde revanimin tadına baktım :)
1 küçük dilim yedim gitti valla
neyse bu koşturmada artık olarak dönmez herhalde

akşamada artık bir kepçe mercimek çorbası
bi kaç kaşıkda sote yerim salatayla :8:

Son düzenleme:
sağol balımmm yaa :70::70::70:
canımm sana maşallha vallahi inan kii kırılma ama genelde dikkat ediyorum hep annenlerden önce uyanıyosun bide bekliyosun onlarııı fazlada kaçamk yapmıyosun onlara ragmenn afferinn kıss sanaa:65:65::65
kabak ityi geliyo sanırsammm bende bi iyileşiyim tammm denicem hemencik çünki kuzenimle beraber gidicezzz bu sene yazlığaaa birazdaha kilo vermem lazım:)) :10::10::10::10:

onların uyuması daha iyi:1:bugün ablam izinli. o izinli olduğu zaman mutlaka poça,simit,açmayla doluyo ev. bugünde çok geç kalktılar normalde ucundanda olsa alırdım ama azıcık kaldı kaçamak yapmamalıyım diye gaz verdim kendime ki hiç cnm istemedi:66:

hoşbulduk yaralı ceyalanım :98:

eşim kaynanamları almaya gitti
bende si süpür yaptım
yemekleri yaptım
şimdi 5 1 yerde çayımı içiyorum kendimi duşa atıcam :6:
eneee.. ne yani sırf diyet ve spor yüzünden mi olmuş varis güldürmesin eşin:1: yaptığın temizlikleri hiç hesaba katan yok:15:

ooo süper bi haber bu :32: peki kışın bu tür tahatsızlıkları oluyo mu?

canımm adet olucaksın heralde ondan böylesinn birde eşini özledinn benceee onun için yusufun hadstalanması herşey üst üste geldi galiba. inşallah herşey yoluna girer eşinde sizin başınızda olurr takma kafana sakın :71::71::71:
bi tataile gitsen aslındaa nasıl iyi olurr ohh mis gibi:34::34:

yusufun hasta olması beni çok etkiledi kaç gecedir öksürükten uyumadı ya ben mahvoldum,ben kendim için hiç üzülmem canım tatlı değildir ama sevdiklerim hasta olunca moralman çökerim rabbime sonsuz şükürler olsun sonuçlarımız iyi sadece enfeksiyon var aslan oğlumda,canım biz senenin yaklaşık 2 ayını tatilde geçiriyoruz mesela 1 ay sonra 15 gün tatilde olucaz ve bu bize çok iyi gelecek...

niye saçma gelsin öznurum ben nazara inanırım yusuf o kadar sevecen bir çocuk ki dışarda yüzü gülen herkesi öpmeye gider sarılır annemde hep okur bir kere nazarın bir çocuğumu ne hale getirdiğini gördüm annemlere kız kardeşimin lise ve üniv.den arkadaşları geldi baya kalabalıktık kardeşim çok ısrar etmişti sende gel diye gittik yusufun yaşını sordular maşallah benim oğlum yaşıtlarına göre baya bir uzun bende söyleyince kadınlar aaaaaaaaa benim seninkinden büyük ama yarısı kadar dediler anam benim oğlan bir ağlama krizine girdim anlatamam ölüyordu mosmor oldu sapasağlam çocuğum 1 saat hiç aralıksız bayılırcasına ağladı karşı komşumuza götürdük yaşlı bir teyze okudu kadıncağız be ne ağırlık başım çatladı dedi uzun oldu ama nazar adamı mezara deveyi kazana koyarmış bi bulsam kurşun döken döktürcem maaile...[/QUOTE]

ouyy kıyamam ben ona.:54: bnm çocuğum olsa evden dışarı çıkarmam herhalde nazar değcek diye:1:
öznurcum aşağıda gördüm seni saklanma boşuna nasılsın bakiim:4:

geçmişe yumuluyum dedim. çok iyiyim biraz önce ilk kabağımı yidim. sarımsak koymak daha bi yenilesi yaptı. ananeme gitcemişiz kabağımıda yanımda götürcemde içinde yoğurt olduğu için ekşir mi acaba gidesiye kadar:44: sen nasılsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X