• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

onların uyuması daha iyi:1:bugün ablam izinli. o izinli olduğu zaman mutlaka poça,simit,açmayla doluyo ev. bugünde çok geç kalktılar normalde ucundanda olsa alırdım ama azıcık kaldı kaçamak yapmamalıyım diye gaz verdim kendime ki hiç cnm istemedi:66:

eneee.. ne yani sırf diyet ve spor yüzünden mi olmuş varis güldürmesin eşin:1: yaptığın temizlikleri hiç hesaba katan yok:15:

ooo süper bi haber bu :32: peki kışın bu tür tahatsızlıkları oluyo mu?

yusufun hasta olması beni çok etkiledi kaç gecedir öksürükten uyumadı ya ben mahvoldum,ben kendim için hiç üzülmem canım tatlı değildir ama sevdiklerim hasta olunca moralman çökerim rabbime sonsuz şükürler olsun sonuçlarımız iyi sadece enfeksiyon var aslan oğlumda,canım biz senenin yaklaşık 2 ayını tatilde geçiriyoruz mesela 1 ay sonra 15 gün tatilde olucaz ve bu bize çok iyi gelecek...

niye saçma gelsin öznurum ben nazara inanırım yusuf o kadar sevecen bir çocuk ki dışarda yüzü gülen herkesi öpmeye gider sarılır annemde hep okur bir kere nazarın bir çocuğumu ne hale getirdiğini gördüm annemlere kız kardeşimin lise ve üniv.den arkadaşları geldi baya kalabalıktık kardeşim çok ısrar etmişti sende gel diye gittik yusufun yaşını sordular maşallah benim oğlum yaşıtlarına göre baya bir uzun bende söyleyince kadınlar aaaaaaaaa benim seninkinden büyük ama yarısı kadar dediler anam benim oğlan bir ağlama krizine girdim anlatamam ölüyordu mosmor oldu sapasağlam çocuğum 1 saat hiç aralıksız bayılırcasına ağladı karşı komşumuza götürdük yaşlı bir teyze okudu kadıncağız be ne ağırlık başım çatladı dedi uzun oldu ama nazar adamı mezara deveyi kazana koyarmış bi bulsam kurşun döken döktürcem maaile...

ouyy kıyamam ben ona.:54: bnm çocuğum olsa evden dışarı çıkarmam herhalde nazar değcek diye:1:

geçmişe yumuluyum dedim. çok iyiyim biraz önce ilk kabağımı yidim. sarımsak koymak daha bi yenilesi yaptı. ananeme gitcemişiz kabağımıda yanımda götürcemde içinde yoğurt olduğu için ekşir mi acaba gidesiye kadar:44: sen nasılsın?[/QUOTE]

hee canım işine gelmiyo adamın zayıflıyom ya beni nerden yıldırsa diye şaşırıyo
ama ben yutarmıyım bu yola baş koydum bi kere hedefe ulaşmadan bırakmak yok allan izin ederse :62:

canım keşke kabağı çrşmb prşmbe yapsaydın tartıdan önce
daha iyi olmazmıydı :34:

öffffff kızlar bugün burası acayip sıcak boğuluyo gibi oluyo insan çarşambadan sonra 40 derece hissedilecekmiş buharlaşıcaz galiba buralarda
:50::50::50::50::50:

300 kalorimi yaktım duş alem sora saçımı kurutem soraaaa düzleştirem. yeni aldığım paraşüt pantoloonumuda giyiyim:12:

öffffff kızlar bugün burası acayip sıcak boğuluyo gibi oluyo insan çarşambadan sonra 40 derece hissedilecekmiş buharlaşıcaz galiba buralarda

burasıda acayip rüzgarlı sıcak değil henüz yanmaya başlamadık biz

ama ısınacakmış mevsim normallerinin 6 7 derece üstüne çıkacakmış bu hafta yandık :25:

ouyy kıyamam ben ona.:54: bnm çocuğum olsa evden dışarı çıkarmam herhalde nazar değcek diye:1:

geçmişe yumuluyum dedim. çok iyiyim biraz önce ilk kabağımı yidim. sarımsak koymak daha bi yenilesi yaptı. ananeme gitcemişiz kabağımıda yanımda götürcemde içinde yoğurt olduğu için ekşir mi acaba gidesiye kadar:44: sen nasılsın?

ama ben yutarmıyım bu yola baş koydum bi kere hedefe ulaşmadan bırakmak yok allan izin ederse :62:

daha iyi olmazmıydı :34:[/QUOTE]

çarşamba perşembede yapıcam ki:27::27::27:

kızlarr ben geldimm:2::2::2::2:
sabah 7 de kahvaltı yapmıştımm yaa onunla duruyodumm çokk acıktım şimdi karpuz peynir yiyorummmm ohh miss çok acıkmışımmm:69::69::69::69:

daha iyi olmazmıydı :34:

çarşamba perşembede yapıcam ki:27::27::27:[/QUOTE]

hasta eden kız kendini :57:
abartma zaten vermişsin cumaya kadarda verirsin zaten yeter yavaş ama sağlam gitsin :8:

ben çıkıyım artıkın cıbıdı cıbıdı yapıyım:52: umarım geldiğimde geçmiş çarşaf çarşaf olmaz sora zor bitiriyorum acıyın bana:9::8:

öptüm hepinizi koccaaamağğğnnnn . beni özleyin anacım:21: bu arada 7 mesajı doldurdummukine bide ceza yemeyim:1:

geçmişe yumuluyum dedim. çok iyiyim biraz önce ilk kabağımı yidim. sarımsak koymak daha bi yenilesi yaptı. ananeme gitcemişiz kabağımıda yanımda götürcemde içinde yoğurt olduğu için ekşir mi acaba gidesiye kadar:44: sen nasılsın?

cnm ben de bgn yapcaktm evde kabak yoktu.:/

kızçeler ayşen kaçar pilavı yapam :51:

unutmayın beniii sakınnnnnnnn gebertirim heeeeeee:60::60:

hepicinizi kocamn kocaman öpüyorum
kaçamak yapmayın bu hafta birinci olalım kimse yerinde saymasın ama ben sayabilirim malum 2 kilo ve regl :9::9:

sağlıkla kalın esen kalın zayıf kalın mutlu olun :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızçeler ayşen kaçar pilavı yapam :51:

unutmayın beniii sakınnnnnnnn gebertirim heeeeeee:60::60:

hepicinizi kocamn kocaman öpüyorum
kaçamak yapmayın bu hafta birinci olalım kimse yerinde saymasın ama ben sayabilirim malum 2 kilo ve regl :9::9:

sağlıkla kalın esen kalın zayıf kalın mutlu olun :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ahh kuzumm seni unutmak ne mümkünn aslaaa....
ösletme kendini kuzummm gell arada olar mııııı:69::69::69::69:

kızlarrrrrr ben çıkıyorumm hepinize iyi akşamlarrrrrrr kalorisiz tabi:))))
kuzenim geliyomuşş beni almayaa:4::4::4::4:
sankine çocukmuyum bennn yaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
eve gidipp uyucamm birazzz yorgun düştüm yine sanırsam tam iyileşemdim yaa:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
öpüyorum hepinizii:71::71::71:

şayet kişisel msn adresini verirsen sana eski ve yeni resimlerimi gönderebilirim.ister inan ister inanma ama gerçekten hiç spor yapmadım.ama bu demek değilki iyi birşey tabiki yapmak gerekiyor.çünkü vücut zayıfladıkça deride bazı sarkmalar oluyor.bunu zamanında farketmemiştim.ama şimdi yapıyorum.bu arada aslına bakarsan zamanım yok.şu aralar yatmadan önce hafif mekik ve bel inceltme hareketleri yaparak biraz da olsa vücudumun eski elastiğine kavuşmasını sağlıyorum.bu arada gittiğim özel bir güzellik uzmanı bana yalnızca bepanten krem kullanmamı önerdi.hücre yenileyici ve elastik artırıcı hiçbir zararı ve yan etkisi yok dedi.vücudumun ve yüzümün her yerinde güvenle kullanıyorum. artık öylesine tecrübeliyim ki kilo problemi olanlar,sivilce problemi olanlar,vücut çatlağı olanlar,saç dökülmesi problemi olanlar bana yazabilir.hepsinin üstesinden geldim.eskiden kendime güvenim yoktu.ama gerçekten isteyince oluyormuş.artık kendime çok güveniyorum diyebilirim.bir kaç eksiğim var.onları da hallettimmi tecrübelerimi burada paylaşacağım.umarım faydam olur.
:kkk:

herşey tamamda güzelim vücut çatlaklarını nasıl hallettin estetiklemi ben onu anlamadım çatlaklar başka türlü gitmiyo çünkü
bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar

irrasçım inşallah işe yaramıştır ve eşin kendini toparlar taviz verme sakın bi kere taviz verince sonra naparsan yap işe yaramıyo nasıl olsa ikna ederin diye düşünüyorlar

öğlen 2 adet biber dolması
3 kaşık yoğurt yedim
arada 1 fincan 3 ü 1 arada kahve içtim
2 litre su içtim sanırım
akşamda yine 2 tane biber dolması ve yoğurt yiyicem ekmeksiz
dolmayı çok seviyorum beeeeeeeeeeeen
:52::52::52::52::52::52::52:

Back
X