Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Susayınca sabah 6 gibi içtim uyudum uyandım biraz daha içtim wc çıktım 67.8 çıktım. Şimdi gene gittim 67.5 çıktım içtiğim suyu bile vücuttan atamadım. Dün sabah aç karına 67.3 çıkmıştım. Suyu erken içince vücuttan atar sandım ama tutmuş.
ee tabi biraz sürer o canim… neyse bidahakine su icmeden tartil canim

kuzum şaka yaptım biliyorum susuzluk olduğu için zaten kilo veremiyoruz yaa
ne kadar içicem desende iftarla sahur arası 2 lt su içilmiyor
dene bakalım bende bir hafta yapabilirim aslında

:-)
ahahaha aynen kuzum
gözü dönüyor insanın
Dene canım ;) zaten normalde 16saat yetiyor hatta 16/8 diye geçiyor zaten çoğu kişi 16 yapıyor sende öyle yaparsın denersin ;) ben dün 16:30 da masadan kalkmıştım yani şuan tam 18saatim doldu bile ve hala kahvaltı da yapmadım hatta aç da diilim masayıda hazırlamadım bile 🤣 bugün de 19 saat i bulucam galiba

Dene canım :KK66: zaten normalde 16saat yetiyor hatta 16/8 diye geçiyor zaten çoğu kişi 16 yapıyor sende öyle yaparsın denersin :KK66: ben dün 16:30 da masadan kalkmıştım yani şuan tam 18saatim doldu bile ve hala kahvaltı da yapmadım hatta aç da diilim masayıda hazırlamadım bile 🤣 bugün de 19 saat i bulucam galiba
hafta sonları daha kolay yapabilirim ama iş yerinde nasıl olur bilemedim :KK64:
dayanabildiğin kadar dayan canım
peki yediin zamanlar neler yeniliyor

Gece susayınca benimde hatam bu hatayı ben yapıyorum. Erken içince sorun olmaz sandım.
anladim canim, gece ic zaten o sorun olmaz Sabah uyanincada eger icmek istersen hemen öncesinde bi tartil sen ne olur ne olmaz diye sonrasinda icersin yatarsin yine… kalktiginda yine tartilip nekadar fark var diye bakarsin hem bidahakine:)

Bizde gece ye doğru döndük eve canım kızımla sahilde parkta filan koşuşturduk sonra baba kız balık tuttular biraz bende oturdum sahil keyfi yaptm öyle güzel geçti geceye doğru 22-23 civarı döndük eve uyku tutmadı benide boğazlarım gene kötü öksürürken boğuluyorum resmen ondan rahat yatamadım ilaçta alıyorum ama kaç gündür düzelmedi bir türlü sanada afiyet olsun canım artk ramazan da bitmek üzere sonrasin da çok daha rahat kilo verirsin :KK66: ayy ben de sabah az artı çıkarm inşallah yaaa :KK17: artıda olduğum kesin zaten ama inşallah çok aşırı bir artı olmaz :KK17:
Ayy çok geçmiş olsun canım valla fotolarınıza bayıldım harikasınız 😍

hafta sonları daha kolay yapabilirim ama iş yerinde nasıl olur bilemedim :KK64:
dayanabildiğin kadar dayan canım
peki yediin zamanlar neler yeniliyor
Canım intermittent fasting 16/8 demek zaten aralıklı oruç demek 16 saat ac kalip 8saati yiyorsun bu uzun sürü vücuda gıda girmesi de insulin kolestrol gibi değerleri çok düşürüp sağlığı iyileştiriyor hatta vucut gıda sindirimi ile uğraşmadığı için kendini yeniliyor hücreleri yeniliyor uzun yasam yöntemi diyorla bunu arada bir yapmak gençlik ve sağlk için de çok iyi ama aynı zaman da uzun süre gıda girmeyince vücut enerji kaynağı için yağlarını yakıp kullanmak zorunda kalıyor ondan direk yağ yakma programı canım bunun yapma içeriği sadece saat yani canım geri kalan şekli sen nasıl istersen yapabilirsin saatleri ayarlamam da sana kalmış zaten hangi saatlerde yemek sana uygun ise o şekilde yapabilirsin öğünleri istediğin şekilde ister 6 ister 3 ister 2öğün yiyebilirsin ve içeriğinde sana bağlı ama sonuç olarak ne kadar sağlık ve diyete uygun beslenirsen o kadar iyi sonuç alırız

*** 14. Takım 623. Etap ***

ELF_LR35 (90.8///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6///%)
htc71 (64.7/63.3/1.4/%2.16)Mezun olmak istiyor.
Mavi95 (79.3///%)
berkas (64.0/63.8/0.2/%0.31)
ucukgenclik (67.8///%)
orkide1453 (61.0///%)

14.Takım Ortalaması :

ELF_LR35 (90.8/90.6/0.2/%0.22) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6///%)
Mavi95 (79.3///%)
ucukgenclik (67.8///%)
orkide1453 (61.0///%)

14.Takım Ortalaması :

ELF_LR35 (90.8/90.6/0.2/%0.22) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6///%)
Mavi95 (79.3///%)
ucukgenclik (67.8/67.5/0.3/%0.44)
orkide1453 (61.0///%)

14.Takım Ortalaması :

Canım intermittent fasting 16/8 demek zaten aralıklı oruç demek 16 saat ac kalip 8saati yiyorsun bu uzun sürü vücuda gıda girmesi de insulin kolestrol gibi değerleri çok düşürüp sağlığı iyileştiriyor hatta vucut gıda sindirimi ile uğraşmadığı için kendini yeniliyor hücreleri yeniliyor uzun yasam yöntemi diyorla bunu arada bir yapmak gençlik ve sağlk için de çok iyi ama aynı zaman da uzun süre gıda girmeyince vücut enerji kaynağı için yağlarını yakıp kullanmak zorunda kalıyor ondan direk yağ yakma programı canım bunun yapma içeriği sadece saat yani canım geri kalan şekli sen nasıl istersen yapabilirsin saatleri ayarlamam da sana kalmış zaten hangi saatlerde yemek sana uygun ise o şekilde yapabilirsin öğünleri istediğin şekilde ister 6 ister 3 ister 2öğün yiyebilirsin ve içeriğinde sana bağlı ama sonuç olarak ne kadar sağlık ve diyete uygun beslenirsen o kadar iyi sonuç alırız
evet kuzum araştırdım şimdi de kafama yattı
zaten hafta sonu abartmazsam eger hep o şekilde besleniyorum ve güzelde kilo vermiş oluyordum
hafta içi saat 10-18 arası yapabilirim aslında
hafta sonu süreyi daha da uzatırım
Yaaa bende artık 63lerdeyimmm hep pişi yicem banane 😂😂 63.8 çıktım ptesiye göre 900 gram eksideyim kaptanımmm hani kediydi:KK3: ihihihi ama cumaya göre 200 gram eksideyim
:KK68:
şaşırtıyorsun beni
200-300 vere vere mezun olacaksın işte sende
:KK70::KK70:
:KK15::KK15:

Back
X