• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbuldukk ilkincimmm nasılsın bakalımm öyle bi gçmişe bakarken erkek arkadaşınla sanırım azcık sorun yaşamışsınn nasıl düzeldimi sorun keyfin nasıll :3::3::3::31::31::31:
iyiyim cnm.dün biraz hallettik.msnde konustuk gece.
selam kızlar yetitm gari :52::52::52:
kaynana tesbih çekiyo fırsat bu fırsat dedim

kaynanam acayip zayıflamışsın en fazla 5 kilo daha ver daha verme diyo :66::66:
özlemişik birbirimizi habire çene yapıyoz kadınla :9::9:
tek kötü taraf sivasın etli ekmeği meşhurdur ondan yaptırmış getirmiş dün akşam ondan yedim biraz neyse tek kaçamağım o olsun bu hafta sizler nassınız bakem geçmiş okuyamadım tabisi

h.g cnm.ne güzel kaynananla iyi anlaşıosun.seni seviyo ki o şekilde konusuyor.misilleme yapmıyor.bazıları hiç belli olmuo fln der ya.seninki ne iiymiş birbirinizi özlüosunuuz:)

evett.. 4 gün baya bi kötü geçti benim içinn okadar hastaydım kii hiç gözümü açamadım hafta sonu arkadaşımın nikahına da gidemedim çünki ayağa kalkmaya bile halim yoktu babamda izin vermezdi zaten o halde gitmeme. Allahtan kuzenim ve yengem başımdaydı hiç yanlız bırakmadılar beni hastanede ve eve geçince bende kalıyorlar iyileşene kadar kalıcaklar sürekli uyudum sadece ilaçlar için içmek için gözümü açtım okadar. 5 gün boyunca tükettiğim suuu birde çorba oda zoraki .çok ateşlendim ve ateşim çıktığında eşimi sayıklayıp ağlamışım bilinç altı heralde kuzenim söyleyince çok üzüldüm.
en çokta düğüne gidemediğim için üzüldüm arkadaşım hastanede olduğumu yani hasta olduğumu bliyordu ama sanırım gelemdiğim için kırıldı:(( yapacak bişeyim yoktu ama :((
böyle yanii 5 günüm böyle geçtiiiii kızlar......

şimdi daha iyiyim çok şükür allaha ilaç içiyorum ama artıkk meyvada yicem vücudum vitaminsiz kalmışş doktorda söyledi babamda kızdı kafasına göre dietmidir nedir onu yapıyo die. tabiii anlatamdaımm onuniçin değil die :((
şimdi gördüm geçmişi anca okuyabiliyorum da:50:neyse demek nasipde gitmemek varmış ne yapalım.sen ii olda.
günaydın kızlar nasılsınız.....................
günaydın canıııımmm hoşgeldinn....

selam kızlar yetitm gari :52::52::52:
kaynana tesbih çekiyo fırsat bu fırsat dedim

kaynanam acayip zayıflamışsın en fazla 5 kilo daha ver daha verme diyo :66::66:
özlemişik birbirimizi habire çene yapıyoz kadınla :9::9:
tek kötü taraf sivasın etli ekmeği meşhurdur ondan yaptırmış getirmiş dün akşam ondan yedim biraz neyse tek kaçamağım o olsun bu hafta sizler nassınız bakem geçmiş okuyamadım tabisi

merhabalar hanımlar,anca girebildim sabah saat 9 da 1 dilim kepek ekmeği peynir 3 zeytin

henüz bişey yemedim ne yesem acep kuru kayısı yesem 3 tane üstünede 2 bardak su

fatoşcum hayırlı olsun ne kadar şanslısın genç yaşta farz olan ibadetinizi yapmak nasip olmuş çok sevindim adınıza...
sağol canım darısı isteyen herkese inş....

aaa fatoşcummmmmm haca mı gidiyosun canım ayyyy çok sevindimm yaaaaaaaaa gerçekten
ne kadar güzel bende çok istiyorum gitmeyi ama....

kız haca gidenler çocukları olmayanlar için bişey yapıp getiryolar diye duymuştum sende istesemmiki acep :93:
iste kız elimden gelen bişeyse neden olmasın.....bacın sana kurbbaaaannn olsunnn:52:

kızlar sonuçlarımızı aldık çok sevindim alerji yok ama astım tanısıda konmadı ama astıma benzer belirtiler var dedi doktor enfeksiyon çıktı kanında antibiyotik verdi,o kadar sevindim ki çocuk sevindircem mesela benim besin alerjim var yumurta,salça,çilek ev akarları,polen hep burnum akar yaz kış hep beni görenler gripmisin derler oğlumda olmadığı için çok sevindim bu dünyada en önemli şey sağlık allah sağlığımızı elimizden almasın...
canım gözün aydın yaaa.çok sevindim Rabbim yusufçuğu koruusun inş.

yaaa benim güzel bi haberim vardıı sölemeyi unuttum kuzenim sınav sonuçlarımı öğrenmiştiiii 3 dersten büt. kalmışımmm anayasa birincisi tabiki onu bekliyodum yaaa ama olsunn 5 dersten geçmişimmm çok şükür çünki hepsi çok kötü geçmişti sınavlarımın bukadarını bile beklemiyodummm çok mutlu oldummmmmm:32::32::32::32::32:

:64::64::64::64:hadi bakalım bitiyo sanırım okul:nazar:
yaaa kızlar accık ağırdan alın 55 sayfanın son 15ine girdim ama ben okuken daha 3 sayfa daha olmuşşşşş:1::1:

kızlarr bende acayip bi şişkinlik varrr acaba hani serumm etkisi felan olabilirmi:43::43::43::43::43:
yeşil çay karışımınıda içemiyorum ilaç kulalnıyorum die antb. v.s :14::14::14::14::14:

kızlar geldim bi duş aldım çok sıcak yaaa ..
dır dır etmiyorum şuan .. onlardanda uzak duruom taşınma ihtimalimizde şuan için 0 .. önümüzdeki yaz sonu gibi
canım aynı yakınlık sorunu bende de var.malesef akrabalardan kıskanç olan varsa onlar hemen gaaza getiriyo yok kılıbık yok light.seninki de duygusalsa hemen soğuk durmaya çalışıyo işte.onlara yaranmak istiyo falan.o zamanda bi mesafe giriyo.aynı durumlar bende de var.en iisi sen hiç muhatap olmammaya çalış.kaynananın samimiyetine de fazla güvenme.seniniii anlaşman bile bazen ksıkançlığa neden oluyo malesef.sen başka başka uğraşlar bul kendine.onlarla olabldiğince az mesai harca ama güleryüzlü ol ve sakın akrabaalrının eline koz verme çünkü en ufak bi delil bile senin aleyhine oluyo malesef.Allah kolaylık versin.

ama barışmak için çabalamıyor.beni kazanmak istemiyor.hemen kabulleniyor.herseyi benden bekliyor dönüşü de.benim tek hatam ona ne kadar değerli olduğunu göstermem oldu.onu gösterdkten sonra süründüm resmen...soğuk durmaya karar alıyorum her seferinde.eskisi gibi değerini belli etmemeye karar alıyorum olmuyor yapamıyorum.oynayamıyorum ben...napıcam bilmiyorum?
canım benim ya erkekler öle.Yanlız bişey dikaktimi çekti.Hemen hemen ehrkes bu ay tutulmasından sonra bi gerginlik yaşamış üztelik çok ciddi.Biz de pazar günü çok feciydik.kara bi pazar oldu resmen.
sanırım kadınlar aşırı gergin oluyo AY TUTULMASINDA.sanrıım asıl neden bu.kadınarl aşırı gergin oluyomuş
hangi okula gidiyosun cnm
ay canım benim ya.kusura bakma ben 55 sayfa geçmiş olunca unuttum tabi.HOŞGELDİN ARAMIZA:inş hepimiz istediğimiz kilolaa ulaşırız.canım benim adım fatma.Lüleburgazdanım.28 yaşındayım.Mimarım.Kendi işimizi kurmaya çalışıyoruz eşimle.ama zorlanıyoruz şu süreçte.ben de ramazan bayramına kadra 68 olmak istiyorum.yılbaşına da 55.ama nasip tabi.bakalım.takımımız çok paylaşımcı.hızınıza yetişemiyorum kızlar yaf:1::nazar:

fatoşşşş sana öz. msj attım yaa kaç kere tel. msj attımm görmedin miiii halennnn:19::19::19::19::19:
:1::1::97:bacım dur bakem hemen.ömye bakmayı hep unutuyorum vede tel özürlüyüm ben biraz.hemen bakıp kaydediyorum şekerim.çookk özür dilerim....

kızlar ben accık çıkıyorum.kociş sıra bekliyo bilgisayar için..öğleden sonra uğrarım yine....

:1::1::97:bacım dur bakem hemen.ömye bakmayı hep unutuyorum vede tel özürlüyüm ben biraz.hemen bakıp kaydediyorum şekerim.çookk özür dilerim....

kızlar ben accık çıkıyorum.kociş sıra bekliyo bilgisayar için..öğleden sonra uğrarım yine....

tammm canımmm ne özürü aşkk olsunnnn:))))))
gel ama tamam mı canımm benimmmm :))))))

ben geldim fekat kimseler yok.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

faTTa83
:1::1::1:yukarı buyrun hatunlar:1::1::1:
ya bu arada geçmiş çok yoğun olduğu için aklıma geldikçe yazıyorum.kaptancım kusuruma bakma dün sbaha haber veremedim fakat sabah 6.30da yola çıktık ve ofise uğramadık.direk kırklareline gittik ve sonra da eve geçtik.evrak işlerini falan ahllettik diyanette.o yüzden giremedim ve erken de izin alamadım malesef.yine de cezalı mı oluyorum ya:((haberim geç oldu zaten pazar günü gitmemiz gerektiğini öğrendim.bu arada kızarıklıkların nasıl oldu aslı?bi şey dicem benim o şekilde alerji olunca arad bal sürüyorum hemen sönüyo.Bi dene istersen.

Back
X