- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #317.601
Merhaba kizlar , bu Sabah 65 ciktim. Bu hafta 1 kilo gitti, ilk hafta daha fazla gider diyordum ama yine de iyi
listeye girmeme kaldi 7 kilo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eksiler ikiyle mi çarpılacakKardes takımım günaydın nasılsınız bol eksili bir gününüz olur inşallah
Bu hafta yüzdeler ikiye bölünüyor hesaplamada onuda unutmayın
Normalde eksiler bölünmüyor canım istersen hiç bölmeyelimeksiler ikiyle mi çarpılacak![]()
Evet canım geçen hafta çok hastaydım zaten gözümü açacak halim yoktu. Dün tartıldım 58 çıktım. İstediğim kadar hızlı gitmiyor ama bu da iyi bence
Kontrol ettim canim dogru yapmışsınOrtalamamı ikiye böldüm kızlar öyle yapılcaktı dimi
Aslında hepsimelisa- Canım sen daha az girmeye başladın sanki ne oldu kuzum eskisi kadar motive mı yok yoksa yoğunluğun mu var
eskiden çok aktifdin
Tamam canım böl böl bi hal oldum zaten o kadar çok verdim kiKontrol ettim canim dogru yapmışsın
Az olsun bizim olsunTamam canım böl böl bi hal oldum zaten o kadar çok verdim ki![]()
Çok iyi gidiyorsun canım zaten kilo azaldıkça verilen m8ktarda azalıyor sen kilona göre çok çok güzel veriyorsun bence ❤ ahh 58 bana da görünEvet canım geçen hafta çok hastaydım zaten gözümü açacak halim yoktu. Dün tartıldım 58 çıktım. İstediğim kadar hızlı gitmiyor ama bu da iyi bence
Evt canım bayram sonrası iyi toparlamışsın artıları atıp eksiye geçmişsin tebriklerOrtalamamı ikiye böldüm kızlar öyle yapılcaktı dimi
Sen de daha azını görürsün canım inşallah tez vakitteÇok iyi gidiyorsun canım zaten kilo azaldıkça verilen m8ktarda azalıyor sen kilona göre çok çok güzel veriyorsun bence ❤ ahh 58 bana da görün
Evt canım bayram sonrası iyi toparlamışsın artıları atıp eksiye geçmişsin tebriklerhaftaya da 62ler gelir hiç merak etme
ucukgenclik harikasın
hemde tam bayram haftası böyle düşüş 66yıda gördün artk kim tutar seni
![]()
66 yı gördüm sonunda hep beraber canım. Şimdi sıra 65.9' u haftaya görmekte birkaç gündür sporu azaltmasam daha da giderdi ama tez yüzünden spora vakit ayıramadım. Dün sadece pazarda yürüdüm. Evde hep masa başındaydım. Bugün sözde babamla denize gidicektik o da kandırdı beni. Yoksa ne güzel sabah yürüyüş yapacaktım. Ama olsun pazartesi 66.5 inersem o da yeter.Çok iyi gidiyorsun canım zaten kilo azaldıkça verilen m8ktarda azalıyor sen kilona göre çok çok güzel veriyorsun bence ❤ ahh 58 bana da görün
Evt canım bayram sonrası iyi toparlamışsın artıları atıp eksiye geçmişsin tebriklerhaftaya da 62ler gelir hiç merak etme
ucukgenclik harikasın
hemde tam bayram haftası böyle düşüş 66yıda gördün artk kim tutar seni
![]()
Sen de daha azını görürsün canım inşallah tez vakitte![]()
Fırsat buldukça bol bol hem yürü hem yüz canım oohh misss ❤ en güzel şeylerle kiloların gitmiş olur hemde çok güzel sıkılaşırsin66 yı gördüm sonunda hep beraber canım. Şimdi sıra 65.9' u haftaya görmekte birkaç gündür sporu azaltmasam daha da giderdi ama tez yüzünden spora vakit ayıramadım. Dün sadece pazarda yürüdüm. Evde hep masa başındaydım. Bugün sözde babamla denize gidicektik o da kandırdı beni. Yoksa ne güzel sabah yürüyüş yapacaktım. Ama olsun pazartesi 66.5 inersem o da yeter.
İnşallah canım. Kedimde veterinerden çıksa sabah onunla yürürüm zaten bazen kelebek görünce bir koşuyu beni de koşturuyor peşinde. Yavaş hızlı bir tempo oluşturuyoruz.Fırsat buldukça bol bol hem yürü hem yüz canım oohh misss ❤ en güzel şeylerle kiloların gitmiş olur hemde çok güzel sıkılaşırsin
[/QUOTE]*** 14. Takım ***
ELF_LR35 (90.6/89.4/1.2/%0.66)
Yellow girl (64.2/63.2/1.0/%0.78) izne ayrılmak istiyor
Mavi95 (79.2/79.9/+0.7/%_0.44)
berkas (63.8/63.6/0.2/%0.16)
ucukgenclik (67.5/66.9/0.6/%0.45)
orkide1453 (62.0///%)
14.Takım Ortalaması :
orkide1453 ??