Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dugi (60.0///%) yeni uye, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 60, hedef kilo 52

D dugi canım geçen cuma bildirimde bulunmamışın ☹ o nedenle bugün tartılıp haftaya listeye alabiliriz ☹
Evet canım geçen hafta çok hastaydım zaten gözümü açacak halim yoktu. Dün tartıldım 58 çıktım. İstediğim kadar hızlı gitmiyor ama bu da iyi bence

melisa- melisa- Canım sen daha az girmeye başladın sanki ne oldu kuzum eskisi kadar motive mı yok yoksa yoğunluğun mu var :KK43: eskiden çok aktifdin
Aslında hepsi 😂 sürekli bakıyorum aslında eskisi gibi ama yazamıyorum oğlan bu aralar bana sardı iyice sürekli oynayalm istiyo telefon elimdeykende vidyo istiyo arada gelen giden oluyo sıkıldım bende

Evet canım geçen hafta çok hastaydım zaten gözümü açacak halim yoktu. Dün tartıldım 58 çıktım. İstediğim kadar hızlı gitmiyor ama bu da iyi bence
Çok iyi gidiyorsun canım zaten kilo azaldıkça verilen m8ktarda azalıyor sen kilona göre çok çok güzel veriyorsun bence ❤ ahh 58 bana da görün🤣
Ortalamamı ikiye böldüm kızlar öyle yapılcaktı dimi
Evt canım bayram sonrası iyi toparlamışsın artıları atıp eksiye geçmişsin tebrikler ;) haftaya da 62ler gelir hiç merak etme ;)
ucukgenclik ucukgenclik harikasın 🤩 hemde tam bayram haftası böyle düşüş 66yıda gördün artk kim tutar seni :KK55:

Çok iyi gidiyorsun canım zaten kilo azaldıkça verilen m8ktarda azalıyor sen kilona göre çok çok güzel veriyorsun bence ❤ ahh 58 bana da görün🤣

Evt canım bayram sonrası iyi toparlamışsın artıları atıp eksiye geçmişsin tebrikler :KK66: haftaya da 62ler gelir hiç merak etme :KK66:
ucukgenclik ucukgenclik harikasın 🤩 hemde tam bayram haftası böyle düşüş 66yıda gördün artk kim tutar seni :KK55:
Sen de daha azını görürsün canım inşallah tez vakitte :KK200:

Evt canım bayram sonrası iyi toparlamışsın artıları atıp eksiye geçmişsin tebrikler :KK66: haftaya da 62ler gelir hiç merak etme :KK66:
66 yı gördüm sonunda hep beraber canım. Şimdi sıra 65.9' u haftaya görmekte birkaç gündür sporu azaltmasam daha da giderdi ama tez yüzünden spora vakit ayıramadım. Dün sadece pazarda yürüdüm. Evde hep masa başındaydım. Bugün sözde babamla denize gidicektik o da kandırdı beni. Yoksa ne güzel sabah yürüyüş yapacaktım. Ama olsun pazartesi 66.5 inersem o da yeter.

66 yı gördüm sonunda hep beraber canım. Şimdi sıra 65.9' u haftaya görmekte birkaç gündür sporu azaltmasam daha da giderdi ama tez yüzünden spora vakit ayıramadım. Dün sadece pazarda yürüdüm. Evde hep masa başındaydım. Bugün sözde babamla denize gidicektik o da kandırdı beni. Yoksa ne güzel sabah yürüyüş yapacaktım. Ama olsun pazartesi 66.5 inersem o da yeter.
Fırsat buldukça bol bol hem yürü hem yüz canım oohh misss ❤ en güzel şeylerle kiloların gitmiş olur hemde çok güzel sıkılaşırsin

Fırsat buldukça bol bol hem yürü hem yüz canım oohh misss ❤ en güzel şeylerle kiloların gitmiş olur hemde çok güzel sıkılaşırsin
İnşallah canım. Kedimde veterinerden çıksa sabah onunla yürürüm zaten bazen kelebek görünce bir koşuyu beni de koşturuyor peşinde. Yavaş hızlı bir tempo oluşturuyoruz.

orkide1453 orkide1453 canim bu hafta da artidasin listeyi kotu etkiliyorsun gecen listede 5 kisinin yuzdesini sildi senin arti olman
menu paylasimi da yapmadin kendini toparla biraz diger arkadaslara haksizlik oluyor
Diskalifiye olmani istemiyorum ama kurallar geregi 3. Artida diskalifiye olacaksin daha once tugbaFB tugbaFB de uyarmisti ama yine arti geldin
Haftayada arti yada sabit olursan diskalifiye etmek durumundayiz
Izne ayirabilsem izinli yazariz ama 2 ay dolmadan izine de çıkamıyorsun

Son düzenleme:
*** 14. Takım ***
ELF_LR35 (90.6/89.4/1.2/%0.66)
Yellow girl (64.2/63.2/1.0/%0.78) izne ayrılmak istiyor
Mavi95 (79.2/79.9/+0.7/%_0.44)
berkas (63.8/63.6/0.2/%0.16)
ucukgenclik (67.5/66.9/0.6/%0.45)
orkide1453 (62.0///%)

14.Takım Ortalaması :

orkide1453 orkide1453 ??