Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar şimdi yeni gelen diyet arkadaşlarımızla toplam kaç kişi olduk. Eskiden yeni katılan kişilerin kilolarını da takip ederdik.
Tam net degil canim gelenlerden bazıları bir iki gun yazip kayboluyor 3 4 kisi oyle yapti tam toparlayalim aday listesi yapariz

Son düzenleme:
Haftaya 78.5 çıkarım.insallah .78 i görene kdr güncel kilom.79.2 de kalsın bari yoksa moral çok bozulur geri yükseltip yazmak dokunuyor içime dert oldu zaten
Olsun canim olabilir telafi edecegine eminim hem reglide olacakmışsın onun odemi vardir
Elinden geleni yapiyorsun cabaliyirsun olur arada sıkma canını

Olsun canim olabilir telafi edecegine eminim hem reglide olacakmışsın onun odemi vardir
Elinden geleni yapiyorsun cabaliyirsun olur arada sıkma canını
Oldum 2.gundeyim sanrm.ondan da ama malesef 5 gün yeyince benim baş belası bunyem günde 8 km.yuruyup 2 saat yüzsemde o yediğim.gunlerde bana misin demiyor... ama en azından 3 günlük sporla 500 gr gitmiş

Oldum 2.gundeyim sanrm.ondan da ama malesef 5 gün yeyince benim baş belası bunyem günde 8 km.yuruyup 2 saat yüzsemde o yediğim.gunlerde bana misin demiyor... ama en azından 3 günlük sporla 500 gr gitmiş
Yemissin ama onemli olan bunu telafi etmek zaten bunun icin cabaliyorsun gerisini de halledersin sen :spor:hayirli olsun spor salonuna başlıyorsun diye okumustum canim yanlis hatırlamıyorsam

Hoşgeldin canım . Ilk hafta zor oluyor tabi ama alışınca insan ne gerek varmış fazla yemeye diyor 😊 yaparsın merak etme
hosbuldum doğru diyorsun kontrolsüz yedikçe yiyoruz kilo almak kolay ve zevkli tabi sonra nasıl işkenceyle veriyoruz o kiloyu düşünmüyoruz 😂

Evet benim de kafam.karisti kim.var kim. Yok karman çorman oldu valla
Canım htc nın dediği gibi katılmak isteyenler var ama şuan daha erken düzenli bildirimler aktiflik ve 15günlük deneme süreci sonrası belli olacak kimler olacağı şuan da 15gunü dolduran ve bu sürecte yeteri kadar aktiflik sağlayan sadece D dugi oldu hatta bugün listeye girebilirdi ama sanırım geçen cuma bayram haftasında kilo bildirmemiş ondan bir hafta sonra listeye alma kararı verdi tugbaFB tugbaFB canım diğer arkadaşlarımız sürece göre belli olacak

orkide1453 orkide1453 canim bu hafta da artidasin listeyi kotu etkiliyorsun gecen listede 5 kisinin yuzdesini sildi senin arti olman
menu paylasimi da yapmadin kendini toparla biraz diger arkadaslara haksizlik oluyor
Diskalifiye olmani istemiyorum ama kurallar geregi 3. Artida diskalifiye olacaksin daha once tugbaFB tugbaFB de uyarmisti ama yine arti geldin
Haftayada arti yada sabit olursan diskalifiye etmek durumundayiz
Izne ayirabilsem izinli yazariz ama 2 ay dolmadan izine de çıkamıyorsun
tmm cnm sen beni 63 hesaplar mısın özür dileyerek söylüyorum haftaya çabalıcam inş olmadı diskalifiye olurum

Ya bişey sorabilir miyim acıktığınızda akşamları ne yiyorsunuz 🤷‍♀️
Hiçbirşey :KK53: :KK70: şaka şaka elma olur yada onun gibi 1 porsiyon meyve yogurt sut bence guzel alternatifler ama cok gec yemesek daha iyi olur canim birde meyve herkese yaramayabilir bunyene gore deneyip görürsün

Canım htc nın dediği gibi katılmak isteyenler var ama şuan daha erken düzenli bildirimler aktiflik ve 15günlük deneme süreci sonrası belli olacak kimler olacağı şuan da 15gunü dolduran ve bu sürecte yeteri kadar aktiflik sağlayan sadece D dugi oldu hatta bugün listeye girebilirdi ama sanırım geçen cuma bayram haftasında kilo bildirmemiş ondan bir hafta sonra listeye alma kararı verdi tugbaFB tugbaFB canım diğer arkadaşlarımız sürece göre belli olacak
Canim benim hatam olmus gecen hafta hickims3 bildirim yapmadi ki
Simdi baktim önceki hafta dugi 59.7 diye bildirim yapmis alabiliriz bu hafta listeye
Bugun bildirim yapmismiydi

Ya bişey sorabilir miyim acıktığınızda akşamları ne yiyorsunuz 🤷‍♀️
Htc ye katılıyorum meyve ile kilo alıyorum diyen de var verende bünyede uygun olanı seçmelisin ben meyvemi yiyorum bana iyi geliyor ve htc nın dediği gibi yoğurt ve süt iyi bir tercih ben yoğurdu meyveli yoğurt gibi yapıp yiyorum tatlı ihtiyacını da alıyor tarçında serpersen şekeri dengeler sürüde kahve yapımın da kullanıyor um hem çok tok tutuyor hemde yağ yakımına yardımcı oluyor canım bunlardan birini tercih edebilirsin yada yeteli olursa aslında en güzel seçenek salatalık vs. Gibi kalorisi ve şekeri düşük secim en iyisi ama dayanabilirsen kilo vermek için en güzeli aslında akşam yemeği sonrası su ve şekersiz çay kahve dışinda hiçbir şey tuketmemek canım çok çok nadir busaydiklarimdan birini yaparım onun dışında acıksam bile şu yada bitki çayı ile duruyorum ben yağ yakımı için bu önemli

*** 14. Takım ***
ELF_LR35 (90.6/89.4/1.2/%0.66)
Yellow girl (64.2/63.2/1.0/%0.78) izne ayrılmak istiyor
Mavi95 (79.2/79.9/+0.7/%-0.44)
berkas (63.8/63.6/0.2/%0.16)
ucukgenclik (67.5/66.9/0.6/%0.45)
orkide1453 (62.0/63/+1/%-0.80)

14.Takım Ortalaması : 0.135

tugbaFB tugbaFB kontrol edersin kuzum son hali boyle

Canim benim hatam olmus gecen hafta hickims3 bildirim yapmadi ki
Simdi baktim önceki hafta dugi 59.7 diye bildirim yapmis alabiliriz bu hafta listeye
Bugun bildirim yapmismiydi
Evet canım bugün gene bildirimini yaptı canım geçen cuma liste yapilmiycak dendiği için kimse bildirmedi canım diği nın bugunki bildirimini bulayım sana

*** 14. Takım 625-626. Etap *** Etaplar birleşti yüzdeler ikiye bölündü.
ucukgenclik (67.5/66.9/0.6/%0.44)
orkide1453 (62.0/63/+1/%-0.81)

14.Takım Ortalaması : 0.131

Son düzenleme:
*** 14. Takım 625-626. Etap *** Etaplar birleşti yüzdeler ikiye bölündü.
ucukgenclik (67.5/66.9/0.6/%0.44)
orkide1453 (62.0/63/+1/%-0.80)

14.Takım Ortalaması : 0.133
D dugi 58 olarak bildirdi bugün canım eklicez mi

Back
X