- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.081
durumuna baktımda güzel kilo vermişin ne kadar sürede verdin bakalımO zaman başlayayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durumuna baktımda güzel kilo vermişin ne kadar sürede verdin bakalımO zaman başlayayım![]()
26 şubatta başladım ama 3 haftadır yerimde sayıyorum gitmiyordurumuna baktımda güzel kilo vermişin ne kadar sürede verdin bakalım![]()
Umarım başarırımm. Dileğim herkesin mutlu olduğu kiloda olması.olsun canım hepimiz bi şekilde aldık kilolarımızı ve sende istediğin zaman verebilmişin yine yapabiliriz, bu yarışmanın amacı daha motive olarak daha hızlı verebilmek, ayrıca yediklerimiz bize o an fazla gelmiyor ama bunu gün sonunda yazıya dökünce gerçek ortaya çıkıyor o nedenlede günlük menü bildirme zorunluluğumuz var
daha önce kilo verme deneyimini de bizlerle paylaşırsan seviniriz
bebeğini emziriyor musun? ve nasıl kafanda uygulamak istediğin diyet programı var mı?
3 haftayı saymazsak 3 ayda 10 kilo vermişin bence çok ideal26 şubatta başladım ama 3 haftadır yerimde sayıyorum gitmiyor![]()
Sanırım detoks yapacağım çünkü 3 sene öncesi kilom hep 63 te sabittir büyük ihtimalle o zorluyor beni. Demediğimiz detokslar var mı hanımlar yarın başlayalım bakalım 3 gunluk3 haftayı saymazsak 3 ayda 10 kilo vermişin bence çok ideal
nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama vücudunu şaşırtman lazım (normalde az yiyorsan çok yiyerek yada çok yiyorsan az yiyerek gibi) oda olmadı detoks yapmıyorsan onlardan destek alabilirsin, spora ağırlık verebilirsin gibi gibi
2 günlük ayran detoksu var benim denediğim. 2 kilo ekşi görmüştümSanırım detoks yapacağım çünkü 3 sene öncesi kilom hep 63 te sabittir büyük ihtimalle o zorluyor beni. Demediğimiz detokslar var mı hanımlar yarın başlayalım bakalım 3 gunluk![]()
Hemen bakayım2 günlük ayran detoksu var benim denediğim. 2 kilo ekşi görmüştüm
olur mu ne kusuru gayet açıklayıcı olmuşUmarım başarırımm. Dileğim herkesin mutlu olduğu kiloda olması.
73 kg iken spora yazıldım. Haftada 3 4 gün yarım saat gidiyordum. Özellikle evime biraz uzak mesafe bir yer seçmiştim yürüyerek gidip geliyordum. Ve kendimce destek almadan beslenerek 1.5 ayda 65kg ya düştüm. Sonra sporu ve diyeti bıraktım ve 2 sene kadar kilom 61-64 arası gitti geldi. En istikrarlı olduğum dönem. Sonra bi baktım 68 olmuşum. Birkaç ay sonra da nişanım var. O zamanlar üni.deydim. ev arkadaşımla dukana başladık. Ben 2 ayda 50 51 kiloya düştüm. Bileniniz vardır dukan 4 evreden oluşuyor. İlk 2si kilo verme, diğer 2si kiloyu korumak için. Ben kiloyu verdikten sonra bıraktım. Sonra kilom 54le 59 arası gitti geldi bi dönem nişanı atlattım tabi ama sırada düğün var. Gelinlik provası vs. Şişman olmak istemiyorum. O dönem de yalnız yaşıyordum. Yine kendimce beslenmeye başladım. Ekmek, gazlı şekerli içecek hiçbirini tüketmiyordum. Her gün en az 10.000 adımlık yürüyül yaptım ve tekrar 50 kiloya düştüm. Evlendikten sonra 6 ayda 20 kilodan fazla aldım ve hamile kaldım. Gebeliği +9 kiloyla tamamladım ve doğumdan hemen sonra eski kiloma düştüm. Ama tatlı krizlerime karşı koyamadım. Bebeğimi emziriyorum. Benim için ilk 6 ay çok zorluydu. Sürekli kanayan göğüslerim, ağlayarak emzirmelerim. Her emzirmemde şekerim düşüyordu. Bunları şimdi yazınca bana da bahane gibi geliyo gerçi. Nefsime hakim olamadım hiç. Bebeğim emmeyi bırakmak üzere. Şükür sütüm var ama gündüz hiç emziremiyorum. Gece de çok az emiyor. Sütümü yine de etkilesin istemiyorum. O yüzden bol su içip sebze yiyorum. Yulaf ezmesi yiyorum. Ve güzel uyku güzel süt yapıyor. Protein ağırlıklı beslenemiyorum çünkü Bebeğim de alerji yapıyor. Ilerleyen günlerde de yine bebeğimin durumuna göre beslenmeli şekillendiricem. Çok uzun oldu kusura bakmayın.![]()
Canım arkadaşlar yazmıştır ama spordan kaslar şişince su tutuyo fazlalığın ödemden bi ara yellowla ikimizde çok şişmiştik araştırmıştm o ara o zaman öğrenmiştim o günden beri çok ağır spor yapmam hattaAlla alla o kdr spor yapıp diyet dışına çıkmadım ama bugün 78.7 cıktı . Ben oldu ki anlmadim
benim en çok beğendiğim ve ne zamanda yapsam faydasını gördüğüm kabak detoksudurSanırım detoks yapacağım çünkü 3 sene öncesi kilom hep 63 te sabittir büyük ihtimalle o zorluyor beni. Demediğimiz detokslar var mı hanımlar yarın başlayalım bakalım 3 gunluk![]()
Ben de detoks yapacağım çünkü kilo resmen yapıştı en azından o zinciri kırarsam gerisi gelir diye düşünüyorumbenim en çok beğendiğim ve ne zamanda yapsam faydasını gördüğüm kabak detoksudur
3 günlük bi detoks oda bizim gruptada kaçamakların kurtarıcısıdır
hiç detoks yapmadın mı bugüne kadarBen de detoks yapacağım çünkü kilo resmen yapıştı en azından o zinciri kırarsam gerisi gelir diye düşünüyorum![]()
duyun kızlar duyunYok hiç yapmadım![]()
Tamamdır yarın başlıyorumduyun kızlar duyun
![]()
o zaman 2 gün için bile olsa yap bence canım vucudu alıştırmadığımız sürece detoks yapılabilir bence diyetisyenler bile veriyorlar duraklama döneminde
ayy sen rakibimizdin dimi bak tühTamamdır yarın başlıyorum![]()
Kesinlikle canım bir de kilo insana eziyet gereksiz yük oluyor farkettin mi zayıfladıkça nekadar rahat kosuyor,yürüyor yada dans ediyor insan resmen hafifliyor rahatlıyoruzBncede kilo kimseye yakışmıyor
ananas detoksu öneririm çok iyi attırıyor kırılma yaşarsın benceSanırım detoks yapacağım çünkü 3 sene öncesi kilom hep 63 te sabittir büyük ihtimalle o zorluyor beni. Demediğimiz detokslar var mı hanımlar yarın başlayalım bakalım 3 gunluk![]()
Benim adıma hiçbir sorun olmaz. Ama son söz kaptanımızın.hosbuldum
Hepimizin amacı ortak nerde olsa bir de sizin takıma bir sempatim olduğu da gerçekmuhabbete katılmak isterim arada bir sorun olmazsa
![]()