- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.161
kızlae günaydın dünle aramda 700 gr fark var umarım adet gibi bi aksilik olupta yarına artmam zannetmiyorum da dünkü tarifini verdiğim suyu hepinize öneririm tam mevsimi çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canim onunda bir ağırlığı var ne kadar ictin 1.5 bardak miGunaydin kizlar. Su içsem yarıyor diyorum inanmıyorlar ya sabah ac karnina tartıldım sonuç şaşırtıcı sadece yarim bardak su içtim eşime bak vermişim demek için tekrar çıktım tartiya 300 gr almışım. Gerçekten şoklardayım![]()
cuma ekside olma uçuruurm seniValla pasta yiyorumböyle bir lezzet yok ya bu dünyada değilim.sanki uçuyorum şuan
kilolarda uçunca gorucem ben ama merak etme listede cuma ekside olucam
Yarın annemde ağır misafir var, şu an mutfağımda pastalar börekler uçuşuyor.ve tabi ki ben yeniden hiçbirinden.
yok kız sen aldınAbartma yahu seni listeye ben almadim miyada destek olmusumda abilir listeye girisini hatirliyorum
![]()
insanın kendi evi gibisi yok gerçekten , yağlasalarda ballasalarda yok evim olsun benim olsunHerkesin kendi evi gercekten yaaa 3 gun kaldim bursada perisan oldum cocukla yeni geldim evime kapidan girince asiri mutlu oldumbide ansnem sagolsn 3 gunde 30 ogun yedirdi dsha yemekteyken su yeemgi yapalm diye gezindi
![]()
Allahım zihin açıklığı versin yawrumKızlar tezi bitirmek için uğraşıyorum yarın girmezsem şimdiden özür dilerim cuma sabahı kilomu bildiririm
neler yaptın misafirlerine bakalımİyi canım misafirlerim vardı onları geçirdim oğlanı uyutuyorm sizler napıyosunuz
@Mavi95 doğum günün kutlu olsun canım❤
@ucukgenclik kolay gelsin canım
yumurta g.te gelmeden hangi işi yaptık kiKizilbodur ve @berkas teşekkür ederim kızlar dua edin benim için ne olur sabaha kadar bitsin yoksa yarın okuldan atılcam 3.75 ortalamayla okuldan atılan ilk kişi Olcam.
![]()
canım ilk etapta tabi ki etki ederGunaydin kizlar. Su içsem yarıyor diyorum inanmıyorlar ya sabah ac karnina tartıldım sonuç şaşırtıcı sadece yarim bardak su içtim eşime bak vermişim demek için tekrar çıktım tartiya 300 gr almışım. Gerçekten şoklardayım![]()
700 gr çok çok iyi p.tesi bende denicem canımkızlae günaydın dünle aramda 700 gr fark var umarım adet gibi bi aksilik olupta yarına artmam zannetmiyorum da dünkü tarifini verdiğim suyu hepinize öneririm tam mevsimi çünkü
Günaydın fistikkızçelerim hepinize günaydın![]()
evet cnm bigün öncede 600 vermiştim ama akşam az kaçamak yaptığım halde 700 gitmesi kesinlikle sudan bikaç yıl önce bu suyu denemiştim ama bi daha yapamamıştım zencefil olmuyordu evde mesela taze zencefille yapılıyor su700 gr çok çok iyi p.tesi bende denicem canım
2 günde 1.3 kilo cuma kesin eksi geliyor o zamanevet cnm bigün öncede 600 vermiştim ama akşam az kaçamak yaptığım halde 700 gitmesi kesinlikle sudan bikaç yıl önce bu suyu denemiştim ama bi daha yapamamıştım zencefil olmuyordu evde mesela taze zencefille yapılıyor su
Yarın tartıldıktan sonra bir uyucam. Horlaya horlayaSevindim kuzumhafta sonu bol bol uyu vaktin varsa
![]()
Sağol kaptanım. Aslında Nisan ayı son haftası götürdüm beğenmedi herşeye bahane buldu bende yeni baştan yazmaya karar verdim ondan yetişmediyumurta g.te gelmeden hangi işi yaptık ki
umarım yetişrimişindir canım
canım ilk etapta tabi ki etki edercumaları o yüzden aç karnına tartılmanız gerekiyor
tubi şimdi adet olmuşum canım kesin eksiyim reglden önce eksi çıktığıma göre yarına artmaz diye düşünüyorum bgn 61,7 idim hem de vc siz sen bu soruya cevap ver alta ben tarifi yazayım2 günde 1.3 kilo cuma kesin eksi geliyor o zaman
tam olarak yazarmısın suyun tarifini kaydediyim bende
Hadi gözün aydınnnBitti sayılır canım. Şimdi babamla İzmire gidiyoruz. Okulda son kontrol edip teslim edicem. Hiç uyumadım
Hadi gözün aydınn![]()