Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar. Su içsem yarıyor diyorum inanmıyorlar ya sabah ac karnina tartıldım sonuç şaşırtıcı sadece yarim bardak su içtim eşime bak vermişim demek için tekrar çıktım tartiya 300 gr almışım. Gerçekten şoklardayım :skandal:

Gunaydin kizlar. Su içsem yarıyor diyorum inanmıyorlar ya sabah ac karnina tartıldım sonuç şaşırtıcı sadece yarim bardak su içtim eşime bak vermişim demek için tekrar çıktım tartiya 300 gr almışım. Gerçekten şoklardayım :skandal:
Normal canim onunda bir ağırlığı var ne kadar ictin 1.5 bardak mi :confused:

Abartma yahu seni listeye ben almadim mi :KK70::KK70: yada destek olmusumda abilir listeye girisini hatirliyorum :KK70:
yok kız sen aldın :KK70: kaptandın ama zayıf ve fit bi kaptan olduğundan listede değildin :-)
Herkesin kendi evi gercekten yaaa 3 gun kaldim bursada perisan oldum cocukla yeni geldim evime kapidan girince asiri mutlu oldum :KK70: bide ansnem sagolsn 3 gunde 30 ogun yedirdi dsha yemekteyken su yeemgi yapalm diye gezindi :KK70:
insanın kendi evi gibisi yok gerçekten , yağlasalarda ballasalarda yok evim olsun benim olsun:KK48:
aman 2 kilocuk fazladan verirsin bişey olmaz
:KK70:

İyi canım misafirlerim vardı onları geçirdim oğlanı uyutuyorm sizler napıyosunuz
@Mavi95 doğum günün kutlu olsun canım❤
@ucukgenclik kolay gelsin canım
neler yaptın misafirlerine bakalım
en önemlisi sen yedinmi yaptıklarından :KK48:
kız o saatte ben kaçıncı uykudaydım oğluşun çok geç kalmış:uykucu:

Kizilbodur Kizilbodur ve @berkas teşekkür ederim kızlar dua edin benim için ne olur sabaha kadar bitsin yoksa yarın okuldan atılcam 3.75 ortalamayla okuldan atılan ilk kişi Olcam. 😁
yumurta g.te gelmeden hangi işi yaptık ki:KK48:
umarım yetişrimişindir canım :dua:
canım ilk etapta tabi ki etki eder :KK48: cumaları o yüzden aç karnına tartılmanız gerekiyor

700 gr çok çok iyi p.tesi bende denicem canım
evet cnm bigün öncede 600 vermiştim ama akşam az kaçamak yaptığım halde 700 gitmesi kesinlikle sudan bikaç yıl önce bu suyu denemiştim ama bi daha yapamamıştım zencefil olmuyordu evde mesela taze zencefille yapılıyor su

evet cnm bigün öncede 600 vermiştim ama akşam az kaçamak yaptığım halde 700 gitmesi kesinlikle sudan bikaç yıl önce bu suyu denemiştim ama bi daha yapamamıştım zencefil olmuyordu evde mesela taze zencefille yapılıyor su
2 günde 1.3 kilo cuma kesin eksi geliyor o zaman :KK66:
tam olarak yazarmısın suyun tarifini kaydediyim bende

yumurta g.te gelmeden hangi işi yaptık ki:KK48:
umarım yetişrimişindir canım :dua:

canım ilk etapta tabi ki etki eder :KK48: cumaları o yüzden aç karnına tartılmanız gerekiyor
Sağol kaptanım. Aslında Nisan ayı son haftası götürdüm beğenmedi herşeye bahane buldu bende yeni baştan yazmaya karar verdim ondan yetişmedi

2 günde 1.3 kilo cuma kesin eksi geliyor o zaman :KK66:
tam olarak yazarmısın suyun tarifini kaydediyim bende
tubi şimdi adet olmuşum canım kesin eksiyim reglden önce eksi çıktığıma göre yarına artmaz diye düşünüyorum bgn 61,7 idim hem de vc siz sen bu soruya cevap ver alta ben tarifi yazayım

kızlar bi sürahi suya 10 dal taze nane
1 çay kaşığı kadar rendlenmiş taze zencefil
yarım limonu diimliyorum
ve bir salatalık ister akşamdan dolaba koyun ister bi saat kadar her seferinde taze hazırlanıp günlük içiliyor

Back
X