Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tubi şimdi adet olmuşum canım kesin eksiyim reglden önce eksi çıktığıma göre yarına artmaz diye düşünüyorum bgn 61,7 idim hem de vc siz sen bu soruya cevap ver alta ben tarifi yazayım
cumaya göre -1.3 valla isteyince veriyosun bundan sonra 58 olana kadar diyetini bi boz kafanı kırarım senin
:lülülü::sopa:

cumaya göre -1.3 valla isteyince veriyosun bundan sonra 58 olana kadar diyetini bi boz kafanı kırarım senin
:lülülü::sopa:
yok tubi bozmıycam bu sefer vercem kendimden sıkıldım ben kafaya koydummu yapardım ama bu kıloda neden böyle yaptım bilmiyorum bak hele bgn adet oldum yarına artmam demi mantık olarak öncesi şişlik olur

yok kız sen aldın :KK70: kaptandın ama zayıf ve fit bi kaptan olduğundan listede değildin :-)

insanın kendi evi gibisi yok gerçekten , yağlasalarda ballasalarda yok evim olsun benim olsun:KK48:
aman 2 kilocuk fazladan verirsin bişey olmaz
:KK70:
He evet olabilir bak listede degilimdr bn baya free takildm ne guzel gunlerdi :D valla sorma tek olsam belki dayanirdm da cocukla cok zor oluyo kendi yatagini ariyo yeme duzeni bozuluyo vs neyse 2 kiloyla kurtulduysam iyi :D

cuma ekside olma uçuruurm seni :KK70:
Yine tartıldım.bu pasta olayına bu hfta hp tartıldım. Hfta Ya hfta içi tartilmiycam. Bu tartı ilginç ya dün 78.7 idi pasta yedim 78.3 cikiyo şimdi de ac karna. Snirim spor pstayi dengeledi kuru fasulyenin siskinlikte inince demkki hala 78.3 um bu sonucu çıkardım ama 77.9 e inemiycem sanrm cuma heralde . 78.3 'ün üstüne çıkmasın yeter 1,6 kg az çıkıyor 😁😁😁

Yine tartıldım.bu pasta olayına bu hfta hp tartıldım. Hfta Ya hfta içi tartilmiycam. Bu tartı ilginç ya dün 78.7 idi pasta yedim 78.3 cikiyo şimdi de ac karna. Snirim spor pstayi dengeledi kuru fasulyenin siskinlikte inince demkki hala 78.3 um bu sonucu çıkardım ama 77.9 e inemiycem sanrm cuma heralde . 78.3 'ün üstüne çıkmasın yeter 1,6 kg az çıkıyor 😁😁😁
işte çok tartılarak motivasyon bozuyorsun kaçamak kaçtığı yerde kalacak sonra devam edeceksin telafi edeceksin çok takmak da vücudu kitliyor yoksa senin daha hızlı gitmesi lazım kılonun bundan sonra daha rahat yap

He evet olabilir bak listede degilimdr bn baya free takildm ne guzel gunlerdi :KK70: valla sorma tek olsam belki dayanirdm da cocukla cok zor oluyo kendi yatagini ariyo yeme duzeni bozuluyo vs neyse 2 kiloyla kurtulduysam iyi :KK70:
şimdi farklımıısn sanki free free alıyosun kiloları :KK70:
sen ve tartılmamak güldürme beni :KK70:bu hafta iyi kilo verdim diye yedin de yedin :KK53: abur cubur yemesen rekor kırardın kesin bu hafta

yumurta g.te gelmeden hangi işi yaptık ki:KK48:
umarım yetişrimişindir canım :dua:

canım ilk etapta tabi ki etki eder :KK48: cumaları o yüzden aç karnına tartılmanız gerekiyor
Evet haklısın canım evde tartı olması da iyi değil kaldiracam zaten cumadan cumaya tartilacamartik😄

Tartı bana doğum günü kazığı atıyor dün 78.3 du şimdi 78.7 nasıl oluyo bu iş ya bi de dün diyet beslenip üstüne 10000 adim + 40 dk koşuyla karışık yuruyus 15 dk da eliptik yaptığım halde . Deli galiba .
Ödem olabilir mi ? Dün 3 minik salatalik tursusu yemiştim
Doğum gününün kutlu olsun canım ama moral bozukluğu yaşıyorsan her gün tartılma bence pazartesi ve cuma bence ideal

Back
X