- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlarrrkızçelerim hepinize günaydın![]()
cumaya göre -1.3 valla isteyince veriyosun bundan sonra 58 olana kadar diyetini bi boz kafanı kırarım senintubi şimdi adet olmuşum canım kesin eksiyim reglden önce eksi çıktığıma göre yarına artmaz diye düşünüyorum bgn 61,7 idim hem de vc siz sen bu soruya cevap ver alta ben tarifi yazayım
yok tubi bozmıycam bu sefer vercem kendimden sıkıldım ben kafaya koydummu yapardım ama bu kıloda neden böyle yaptım bilmiyorum bak hele bgn adet oldum yarına artmam demi mantık olarak öncesi şişlik olurcumaya göre -1.3 valla isteyince veriyosun bundan sonra 58 olana kadar diyetini bi boz kafanı kırarım senin
![]()
inşallah olmazsın cnm benim tam tersi reglin ilk 3 günü artı olurumyok tubi bozmıycam bu sefer vercem kendimden sıkıldım ben kafaya koydummu yapardım ama bu kıloda neden böyle yaptım bilmiyorum bak hele bgn adet oldum yarına artmam demi mantık olarak öncesi şişlik olur
He evet olabilir bak listede degilimdr bn baya free takildm ne guzel gunlerdiyok kız sen aldınkaptandın ama zayıf ve fit bi kaptan olduğundan listede değildin
insanın kendi evi gibisi yok gerçekten , yağlasalarda ballasalarda yok evim olsun benim olsun
aman 2 kilocuk fazladan verirsin bişey olmaz
![]()
Yine tartıldım.bu pasta olayına bu hfta hp tartıldım. Hfta Ya hfta içi tartilmiycam. Bu tartı ilginç ya dün 78.7 idi pasta yedim 78.3 cikiyo şimdi de ac karna. Snirim spor pstayi dengeledi kuru fasulyenin siskinlikte inince demkki hala 78.3 um bu sonucu çıkardım ama 77.9 e inemiycem sanrm cuma heralde . 78.3 'ün üstüne çıkmasın yeter 1,6 kg az çıkıyorcuma ekside olma uçuruurm seni![]()
inşallah olamayacağımı düşünüyoruminşallah olmazsın cnm benim tam tersi reglin ilk 3 günü artı olurum
işte çok tartılarak motivasyon bozuyorsun kaçamak kaçtığı yerde kalacak sonra devam edeceksin telafi edeceksin çok takmak da vücudu kitliyor yoksa senin daha hızlı gitmesi lazım kılonun bundan sonra daha rahat yapYine tartıldım.bu pasta olayına bu hfta hp tartıldım. Hfta Ya hfta içi tartilmiycam. Bu tartı ilginç ya dün 78.7 idi pasta yedim 78.3 cikiyo şimdi de ac karna. Snirim spor pstayi dengeledi kuru fasulyenin siskinlikte inince demkki hala 78.3 um bu sonucu çıkardım ama 77.9 e inemiycem sanrm cuma heralde . 78.3 'ün üstüne çıkmasın yeter 1,6 kg az çıkıyor![]()
şimdi farklımıısn sanki free free alıyosun kilolarıHe evet olabilir bak listede degilimdr bn baya free takildm ne guzel gunlerdivalla sorma tek olsam belki dayanirdm da cocukla cok zor oluyo kendi yatagini ariyo yeme duzeni bozuluyo vs neyse 2 kiloyla kurtulduysam iyi
![]()
sen ve tartılmamak güldürme beniYine tartıldım.bu pasta olayına bu hfta hp tartıldım. Hfta Ya hfta içi tartilmiycam. Bu tartı ilginç ya dün 78.7 idi pasta yedim 78.3 cikiyo şimdi de ac karna. Snirim spor pstayi dengeledi kuru fasulyenin siskinlikte inince demkki hala 78.3 um bu sonucu çıkardım ama 77.9 e inemiycem sanrm cuma heralde . 78.3 'ün üstüne çıkmasın yeter 1,6 kg az çıkıyor![]()
1 bardağın yarisi bile değil canım içtigimNormal canim onunda bir ağırlığı var ne kadar ictin 1.5 bardak mi![]()
Evet haklısın canım evde tartı olması da iyi değil kaldiracam zaten cumadan cumaya tartilacamartikyumurta g.te gelmeden hangi işi yaptık ki
umarım yetişrimişindir canım
canım ilk etapta tabi ki etki edercumaları o yüzden aç karnına tartılmanız gerekiyor
Boyle de rahat ama evetşimdi farklımıısn sanki free free alıyosun kiloları
sen ve tartılmamak güldürme benibu hafta iyi kilo verdim diye yedin de yedin
abur cubur yemesen rekor kırardın kesin bu hafta
Tamam canım şimdi bir yerden girdim yine böyle olursa bildirim yapabilirimcanım cuma gündüz giremem dersen perşembe akşamı mutlaka bildir kilonu
Doğum gününün kutlu olsun canım ama moral bozukluğu yaşıyorsan her gün tartılma bence pazartesi ve cuma bence idealTartı bana doğum günü kazığı atıyor dün 78.3 du şimdi 78.7 nasıl oluyo bu iş ya bi de dün diyet beslenip üstüne 10000 adim + 40 dk koşuyla karışık yuruyus 15 dk da eliptik yaptığım halde . Deli galiba .
Ödem olabilir mi ? Dün 3 minik salatalik tursusu yemiştim
Spor da çok yaptım amaşimdi farklımıısn sanki free free alıyosun kiloları
sen ve tartılmamak güldürme benibu hafta iyi kilo verdim diye yedin de yedin
abur cubur yemesen rekor kırardın kesin bu hafta
Sagol cnmmDoğum gününün kutlu olsun canım ama moral bozukluğu yaşıyorsan her gün tartılma bence pazartesi ve cuma bence ideal
Ozaman arada muhabbete katıl bacım sadece okuyup gitmeKızlar selam . Ben 13.takımdayım ama muhabbetlerinizor çok hoşuma gidiyor arada gelip okuyorumhakkınızı helal edin
![]()