• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bırakıp bir kenara yaşanan herşeyi
atıyorum kendimi gecelere
bir başka sevgilide avunurum diye
süründü bu gönül elden ele

Sormaaaaaaaaaaaaaaa neden niçinnnnn herşeyy yalnızlıktannn
bakkkk....bakkkk.....bakkkk....bakkk....
güzel birgün ölmek içinnn:97::97::97:

canım dondurma çekiyor ama yemeyecem. light sütlü tarçın yapayım bende tatlı isteğim gitsin defolsun s..tir olsun. zaten ne geldiyse şuu tatlı hevesimden geldi başımaa.bu hafta vermem şart. hepimizin vermesi şart. bu kadar kalabalık bi grupla 6. olmak hiiiiç yakışmadı bize . tekrar ilk 3 e girdiğimiz günlere dönmeliyiz. aslı sende bu hafta vermezsen diskalifiye oluyosun bende çatlakta..3 ümüz özellikle vermeliyiz.. ASLI BENİ DUYDUN MU. MOTİVASYONU KAYBETMEK YOK BAK ANLAŞMAMIZI UNUTMA. KALK SPOR YAPALIM OSMANA KADAR..

bende hep tatlıdan kaybediyorum valla......

tembel seni. küççük oynama yok artık tamam mı aslı. bak bende kararlıyım haftaya inşallah büyük oynaycazzz. 16 temmuzda 70 olamam mı?

olabilüsün tabiii.......

ben geldim......

cildiyeye gittim kurdeşen tıp dilinde ürtiker olmuşum sıkıntı stres dışarı vurmuş bir liste verdi yenmemesi gerekenler diye iğne ve ilaç verdi daha sonra kadın doğuma gittim özlemişim alttan baktırmayı :52: smear yapılacak bir ay sonra PMS yani adet öncesi sendromu varmış östörejen seviyem tavan yapıyormuş buda benim aşırı gerin aynı gün içinde sevinç ve üzüntülü olma durumu yapıyor başım ağrıyor neyse 2 tane sgk nın ödemediği ilaç verdi adetime 10-12 gün kala kafein,tuz,sigara asla kullanma dedi şu 2 haftadır para saçıyorum hastanelere......

ordan hastanenin yanında alişveriş merkezi var oraya gittik oğlanı traş ettirdim aman allahım öyle yakışıklı oldu ki bayıldık saat 3 gibi soya soslu tavuk yedim yanında ki erişteyi yemedim salata yedim ekmek de yemedm şiimdi karnım taş gibi tok birazdan yeşilçay içerim...

ne oldu sana kız böle...................

ne zamandır iş arıyodum ya hani bide hemşireliği istiyodum. onun bi akrabasının kızı sağlık meslek lisesi çıkışlı.teyze beni o kızla tanıştırda bi kaç bişi sorcam dedim. neyse kızla konuştuk bu sefer başka bi akrabası oda hemşire bu sefer onu aradı. bide diyo ki yazık bu mezun oldu durumlarını biliyosun falan bnm direk sinirlerim zıpladı çok çabuk bana iş bulması için kadın kıçından saçma sapan şeyler uyduruyo hasbinallah dedim sonradan tutuşturdu elime telefonu. manyak kadın ya ne biçim teyzem var bnm yaaa:47::47::47:

bişilerin hız kazanması için araya acındırmasyon karıştıranlara sinir oluyorum he.:47::22:

daha ne istiyon kıs....

anna çok eski bi şarkı değil mi buu? kim söylüyodu.
Teoman :31:
öznur yaa sen fotolarında gayet zayıfsın. nerenden şikayetçisin kii anlamadım. boyun kaç?

işte nadiren foto çektiriyorum çektirdiklerimin açılarını ben yönetiyorum şöle şettirirsen daha az kilolu çıkarım diye :1: ama yaşıtlarımın çoğu zayıf buda bnm moralimi bozuyo yüzüm kilolu olsam bile zayıf bu çok hoşuma gidiyo. 5 kiloda göbüşten gitti. geriye kocaman bi popo ve basen:68:

şu önümüzde ki 2 gün boyuncada mı kabak şeysi yapsam acaba?

14.takımda herkes mi güzel olur maşallah öznur çok güzel bir kız hiçde kilosu yok kompleks yapıyor bence fıstık gibi maşallah diyeyim ....

Back
X