Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoş geldinn. Ben 24 yaşındayım. Boyum 1.50 kilom şu an 82.7 :kızgın: 50 kiloya inmek istiyorum. Benim de defalarca kilo alma verme tecrübem oldu. İnsülin direncin yüzünden bi dönem şeker ilacı kullandım. Hatta bu hafta tekrar baktırıcaö değerlerime. Hepimiz sağlıklı bir şekilde veririz umarım kilolarımızı. :KK36:
Hoşbuldum :) umarım verirsin isteyince verilmeyecek kilo yok. İnsülin direnci çok lanet bir şey yaa ve çok tehlikeli bu yüzden kilo vermemiz ve dikkat etmemiz şart. Yani önce sağlık. Umarım istediğimiz kiloya geliriz sağlıklı şekilde olabilecek en kısa sürede :KK6:

Hoşbuldum :)

Hoşbuldumm teşekkür ederim, hepimize bol eksiler :)

Hoşbuldum :) teşekkür ederim inşallah 🙏🏻
Tanıştığımıza memnun oldum çok az kalmış mezuniyetee çok sevindim :)) başta kaç kiloydun şimdi kaç oldun?
Bende öyle 💚 en baştan başlıyım doğuma 82yle girdim sonrasında 72 73lerde gezdim baya ama buraya geldiğimde 70 kiloydum 3 ay oldu nerdeyse 7 kilo verebildim

Hoş geldinn. Ben 24 yaşındayım. Boyum 1.50 kilom şu an 82.7 :kızgın: 50 kiloya inmek istiyorum. Benim de defalarca kilo alma verme tecrübem oldu. İnsülin direncin yüzünden bi dönem şeker ilacı kullandım. Hatta bu hafta tekrar baktırıcaö değerlerime. Hepimiz sağlıklı bir şekilde veririz umarım kilolarımızı. :KK36:
insülin direncinin uzun süre yememeyle kırılıcagını düşünüyorum ramazandan önce kılo veremiyordum ramazanla birşlikte tekrar vermeye basladım

Hoşbuldum :) umarım verirsin isteyince verilmeyecek kilo yok. İnsülin direnci çok lanet bir şey yaa ve çok tehlikeli bu yüzden kilo vermemiz ve dikkat etmemiz şart. Yani önce sağlık. Umarım istediğimiz kiloya geliriz sağlıklı şekilde olabilecek en kısa sürede :KK6:
maalesef kılo al ver al ver vücutta dirence neden oluyor

Aminnnn :KK36: :KK36: :KK36:

Selam herkese :) buraya davet edildim kendimi kısaca tanıtayım. 25 yaşındayım öğrenciyim. Boyum 1.73 kilom 87. Hedefim 60. Yaklaşık 2 ay kadar oldu diyete başlayalı 98 kilodan 87 ye indim.
Daha önce de kilo alıp verme hikayelerim oldu, bir çoğunda buradaydım, eski yaşam tarzıma döndüğümde tekrar kilo aldım. İnsülin direncim de ortaya çıkınca kilo vermem epey zorlaştı. Ama bu bir kısır döngü olduğu için kırmaya çalıştım tekrar kilo vermeye sağlıklı beslenmeye başladım umarım bu sefer yolunda gidecek ve hedefime ulaşacağım inanıyorum :dondurma:
Siz de kendinizi kısaca tanıtırsanız çok sevinirim :)
o zaman hoşgeldin canım😊
1.sayfada kurallarimiz yaziyor kabul edersen bugünde baslayalım zayıflamaya 🙏🏾
Anladigim kadariyla kilo vermeye yabanci degilsin istedigin motivasyon 😊 onuda grupta aktif olursan fazla fazla bulabilirisin✌
Bu arada bende 34 yasindayim, özel sektörde çalısiyorum 3 yasinda bi kizim var, normalde bende listedeyim ama su an izindeyim free takiliyorum 😂😂

@yellow girl cnm sanırım benim insülin direncim ramazanda kırılmış çok mutluyuym haftasonu da aksilik olmazsa spor yapcam bide squat bacaklarımı ne güzel yapmıştı şimdi yine dağıldım hiç bişey yapamasam squat yapacam
Benim de 500 ip + yapabildigim kadar squat yapma planim var 🙏
Musait zamaninda olustursana canim spor listesini yapmak isteyen yapsin yazsin

Benim de 500 ip + yapabildigim kadar squat yapma planim var 🙏
Musait zamaninda olustursana canim spor listesini yapmak isteyen yapsin yazsin
cnm ayarlama yapayım daha doğrusu çalışayım iki grup yapayım puanlar ilk sayfada duruyordur takibini de yaparım

Bugün kedimi veterinerden alıyoruz kızlar. Antibiyotik tedavisine devam edecekmişiz. Yavru farenjit olmuş. Hala tehlikesi varmış.
Geçmiş olsun. Ben veteriner hekimim. Uzun süredir hekimlik yapmıyorum. Ama ilerleyen dönemlerde iyileşmede sıkıntı olursa yardım etmeye çalışırım.

Bende öyle 💚 en baştan başlıyım doğuma 82yle girdim sonrasında 72 73lerde gezdim baya ama buraya geldiğimde 70 kiloydum 3 ay oldu nerdeyse 7 kilo verebildim
Gayet iyi hedefine de ulaşmana çok az kalmış tebrik ediyorum :KK9:

o zaman hoşgeldin canım😊
1.sayfada kurallarimiz yaziyor kabul edersen bugünde baslayalım zayıflamaya 🙏🏾
Anladigim kadariyla kilo vermeye yabanci degilsin istedigin motivasyon 😊 onuda grupta aktif olursan fazla fazla bulabilirisin✌
Bu arada bende 34 yasindayim, özel sektörde çalısiyorum 3 yasinda bi kizim var, normalde bende listedeyim ama su an izindeyim free takiliyorum 😂😂
Hoşbuldumm Evet kuralları okudum bana uygun :) aynen öylee motivasyon gerek :))
Tanıştığımıza memnun oldum :KK3:
Ben uzun zaman önce 7. Takımda izne ayrılmıştım dolayısıyla bir sorun olmazsa 1 hafta sonra listeye girebileceğim anladığım kadarıyla değil mi?

Back
X