- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.401
Ben şeyi merak ettim, haftalık sonuçlarda sadece 4 takım var diğerlerine noldu? 7. Takım nerde
kafamda deli sorular

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım darısı herkesin başına :)Gayet iyi hedefine de ulaşmana çok az kalmış tebrik ediyorum
Hoşbuldumm Evet kuralları okudum bana uygun :) aynen öylee motivasyon gerek :))
Tanıştığımıza memnun oldum
Ben uzun zaman önce 7. Takımda izne ayrılmıştım dolayısıyla bir sorun olmazsa 1 hafta sonra listeye girebileceğim anladığım kadarıyla değil mi?
Bizim burasida serinledi biraz yagmur uyarisi yapmislar ama hic yuruncek gibi degil nem var esiyo ama bi degisikHava çok sıcak haftaya hep 36 olucakms sicakta 20 dk salona yürüdüm . 55 dk da burda spor ypicam yürüyüş bandindayimm öpüyorum 77 sana geliyorum![]()
Bug un paylaşmışlar ama oraya liste ondan kafam karıştı yaa birinci biz miyiz inşallah sen naptin canım nasıl gidiyor kilonu koruyorsundur eminimSonuc listeleri hazırlanmadı canım aksama ben hazırlıcam sıra bizim takımda
Tek takım kaldı birincilik size geliyor![]()
Evet canım bugün bir takım yüzde düzeltmesi yapmıs sonuc listelerindeBug un paylaşmışlar ama oraya liste ondan kafam karıştı yaa birinci biz miyiz inşallah sen naptin canım nasıl gidiyor kilonu koruyorsundur eminim
Gayet iyisin canım sorma ben kisin o kadar spora rağmen veremedim açlık sekerim yüksekti yediklerinle alakalı demişti doktor direnç de var demişti ramazan da tekrar vermeye basladim sonra saldım ama bu hafta toparladım inşallah bi de spor yapsam süper olurEvet canım bugün bir takım yüzde düzeltmesi yapmıs sonuc listelerinde
Iyiyim canım sen nasılsın cook güzel kilo vermissin bugün bende buralardayım her zaman ki gibi 53-54 arası gidiyorum bu ara hiç kilo veresim yok belki yazın tekrar 52 ye düşerim![]()
Tesekkur ederim canim ❤Gayet iyisin canım sorma ben kisin o kadar spora rağmen veremedim açlık sekerim yüksekti yediklerinle alakalı demişti doktor direnç de var demişti ramazan da tekrar vermeye basladim sonra saldım ama bu hafta toparladım inşallah bi de spor yapsam süper olur
Aynen ben ayarlamaya söz verdim ama grubu o şekilde kulllanmayi hiç bilmiyorum liste takım yapicam bakalimTesekkur ederim canim ❤
Bu sefer dikkat edip inşallah hedefine ulasırsın canım sporu ihmal etme spor yarısması yapın o zaman takımdakiler mecburen spor yapıyor :)
Yapmaya baslasan alısırsın canım ben gün gün yazıyorumAynen ben ayarlamaya söz verdim ama grubu o şekilde kulllanmayi hiç bilmiyorum liste takım yapicam bakalim
Akşam fazla olmuş zaten sen de fark etmişsin ama onun dışında iyi görünüyor afiyet olsun :)İlk menumu paylasiyorum hadi bismillaahhh
Sabah:2 yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir
Oglen:1 kase corba 3 dilim karpuz
Aksam:2 tabak tavuk yemegi corba salata
Aksam fazls kacirdim ama erken yedim yedikten sonrada disari ciktik parka yuruduk fln bundn sonrasi kahve icerim bide su baska bisey yemem