Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir haftadir ayniyim yalniz herkes cok zayifladin diyor bir hafta sonrada regl olucam bide ondan ayni cikarim haftaya bilmyorum heegun yuruyorum yazdiklarimin disina cikmiyorum anlamadim 2.5 kilo verdim buraya gelmeden kaldim 73 kiloda
Regl de metabolizma daha çok çalışıyor regl.bitince bianda gider bence üzülme yani hiç

Yok yok ölümcül darbeyi yapmazsam bu bacaklar beni öldürücek. Bisiklet mi yapsam aerobik mi yapsam şuan karar veremedim. Ah ah gönül ister yattığın yerden bir deri kemik ol ama nerdeeeee :silah:
Keşke hatta diyorum ki 58 olsam 65 e kadar homini gırtlak yesem de yesem . Gece yeme partileri pastalar börekler kombo yapsam puhaha 🤣🤣bu boğazla iyi durmuşum ve duruyorum ben

tamam kol hareketlerini ben sana yollarim ozaman sadece 3 dakika
bacak icinde bi link var bende instagramdamisin canim? ordan istersen atarim sana
İnstagram hesabım yok canım. Sanırım spor olayını abartıp günde en az iki saat yapsam iyi olacak. Bugün sadece bir saat yüzdüm. Yüzmek bana spormuş gibi gelmiyor. Keyif aldığım için olsa gerek. :rapci:

Yok yok ölümcül darbeyi yapmazsam bu bacaklar beni öldürücek. Bisiklet mi yapsam aerobik mi yapsam şuan karar veremedim. Ah ah gönül ister yattığın yerden bir deri kemik ol ama nerdeeeee :silah:
Bisiklet çok iyi geliyor canım roka ve su ile destekle selülitten de kurtul her gün en az zaman varsa 45/60 dk yeter.

Keşke hatta diyorum ki 58 olsam 65 e kadar homini gırtlak yesem de yesem . Gece yeme partileri pastalar börekler kombo yapsam puhaha 🤣🤣bu boğazla iyi durmuşum ve duruyorum ben
Bugün zaten masadaki çikolatayla aşk yaşamamak için hurma attım ağzıma bir tane öf ya dedim. Alakası yok bunların hiç yeme daha iyi dedim. İki bardak nescafe içtim.

Bugün kullandırmadı. İltihabın akmasını istedi. Duruma göre yarın başlatıcak. Dişçi sanırım diğer dişlerimi de çürütüp bu yıl araba almayı planlıyor. :KK57::KK62::KK70:
Gecmis olsun cnm yeni goruyorum 🤣🤣 dis önemli sen her dediğine he deme bence🤣🤣
Gunaydın herkese beni bırakmayın burdan :cry: :kızgın: kilo yapıştı artık. Aylar oldu izne çıkalı izin kıloma düşmeden listeye giremiyorum dimi canım @tgb1907

Merhaba . Ben mart sonu gibi gelmiştim siz baya once almissiniz sanırım izin kaç kilosunuz ki ? Hoşgeldiniz bu arada 😊

Bugün zaten masadaki çikolatayla aşk yaşamamak için hurma attım ağzıma bir tane öf ya dedim. Alakası yok bunların hiç yeme daha iyi dedim. İki bardak nescafe içtim.
Bravo . Ben pasta yemiştim ya doğum günümde ertesi gün tartıldım hiç kilo almamışım. Keşke hep öyle olsa ah ah ..

Hergun tartılırsan haftalık farkı göremezsin o da bi diyet sayılır bende bi ara hergün tartılmaya başladım kuru fasulye şişkinlik yapmış mesela 300 gr çok çıktım . Ertesi gün indi tekrar . Yani o zmn bunlari görüyorsun insanin kafası karışıyor . Gel sen sadece cumalari tartıl hem 2 kg nin bianda gittiğini görünce daha mutlu olursun öteki türlü çarşamba 800 gr cuma 400 gr daha gitse mesela çarşamba zaten 800 gr gittiğini bildiğin için çok şaşırmazsın ama tartılmamış olsan 1200 gramı bianda görmüş oluyorsun insan baya mutlu olur
bundan sonra tartilmayim evet ama 1 haftada hic kilo vermedigimj gorsem daha cok uzulurum gibi korkuyorum yani😊

Ne iradesiz bir şey çıktım ben ya şuan kendimi kınıyorum kızlar. Acaba diyorum WC de yeni çıktım. Vücut ölçümü alsam doğru olur sanırım dimi haftaya bakalım. blonde ambition blonde ambition dönmeden ona yetişmek lazım. :KK55:

Roka ve su en sevdiğim şeyler. Geçen yıl her acıktığımda restaurantta ağzıma roka atıyordum. Demek selülite de iyi geliyor. Hmmmm :KK68:
Şimdi bende bisiklete binecegim ve biraz bacak ve bel çalışacağım. İç bacak için sumo Squat ve makas hareketi yapacağım.

Şimdi bende bisiklete binecegim ve biraz bacak ve bel çalışacağım. İç bacak için sumo Squat ve makas hareketi yapacağım.
Sumo squat ben de seviyorum. O zaman yarım saat bisiklet ve squat hareketleri yapayım bende. Sonra da babamı kandırırsam bir saat yürüyüş bugünü kapatırım. Bugün bikini de kendimden utandım. :KK43::kusmuk:

Back
X