- 18 Şubat 2010
- 612
- 1.198
- 313
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.701
Ama şöyle düşün tartıldın verdiğini gördün aaa çok güzel vermişim fazladan bir dilim daha yiyebilirim dersen diye belki tartı sana suikast düzenliyordur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama şöyle düşün tartıldın verdiğini gördün aaa çok güzel vermişim fazladan bir dilim daha yiyebilirim dersen diye belki tartı sana suikast düzenliyordur.
Birşey olmaz kacamaksiz spor da yaparsan giderbundan sonra tartilmayim evet ama 1 haftada hic kilo vermedigimj gorsem daha cok uzulurum gibi korkuyorum yani![]()
Yok ya zayifliyoruz işte ne güzelBana su bile yarar oldu. Oturmaktan totom aldı başını gitti.
28 dakika aerobik yaptım şuan suratımdan terler yere damlıyor. Gitcek bugün fena hırslandım.Yok ya zayifliyoruz işte ne güzel
Hava çok.sicak valla28 dakika aerobik yaptım şuan suratımdan terler yere damlıyor. Gitcek bugün fena hırslandım.
Hoşbulduk cnm 71.3 e çıktim tekrar ve bir türlü başlayamyrm süreklilik olmuyor geçen hafta hurma diyeti yaptım 70tim bıraktım sonra dayanamadım pekGecmis olsun cnm yeni goruyorumdis önemli sen her dediğine he deme bence
Merhaba . Ben mart sonu gibi gelmiştim siz baya once almissiniz sanırım izin kaç kilosunuz ki ? Hoşgeldiniz bu arada![]()
Bu sıcakta süper ben kolumu kipirdatamiyorum :)28 dakika aerobik yaptım şuan suratımdan terler yere damlıyor. Gitcek bugün fena hırslandım.
Seneye kadar hala spor birde dövme olunca tam senin profil resmine benziycez galibablonde ambition kırmızılarla yakıyorsun ortalığı sanırım. Seneye hem sıfır göbek hem seksi dövme eşin seni yalnız bırakamayacak.
![]()
İnşallah inşallah sonrada bizim fotoları profil yaparlarSeneye kadar hala spor birde dövme olunca tam senin profil resmine benziycez galiba![]()
En güzeli bu zaten sıcak olduğu için ekstra ter atıyorsun. Klima da açmıyorum. Sadece pencere. Hadi yağları yakmaktan korkma sıcağa meydan okuBu sıcakta süper ben kolumu kipirdatamiyorum :)
Kendi kendine bi karar verip başlamalısın cnm.baslarsan gerisi gelirHoşbulduk cnm 71.3 e çıktim tekrar ve bir türlü başlayamyrm süreklilik olmuyor geçen hafta hurma diyeti yaptım 70tim bıraktım sonra dayanamadım pek
Geçmiş olsun. Şuan bir sorun yok dimi?Herkese iyi akşamlar kızlarrr. Ne güzel spor yapıyosunuz. Ben de gaza geldim vallaa. Yarın hemen kaldığım yerden başlıyorum spora.benim için çok yoğun bir gündü. Sabahtan akşama hastanedeydikk. Ama yarından ümitliyim. Her şey iyi olcak
![]()
Teşekkür ederimm. Hala ateşi var düşmüyor.Geçmiş olsun. Şuan bir sorun yok dimi?
Bence bir yıl daha erteleyin.Çocuk düşünüyoruz. Seneye nisan gibi doğsun istiyorum mevsim.yaza gelmesin istiyorum bu sefer temmuzda hamile kalmam lazım ama kilo daha 78 . 68 olmam lazım. Ağustosta hamile kalırsam ta haziranda doğar sıkıntı yaz sıcağı filan çekilmez . Ya da erteleyip aralıkta hamile kalsam eylülde dogar tabi o da hemen bizim.istege gore olursa bakalım hemen olacak mi ama hesaplar böyle . Eşim diyor yıllardır kandırıyorsun beni . Tmm diyorsun bikac ay sonra hesapladım.boyle olucak diyorsun bu sefer olmaz hemen çocuk istiyorum diyor
Şimdi de tmm dedim temmuzda olcak . Bu seferde kilo vermedin ama diyor ee napiyim kandırıyorsun beni diyorsun diyorum bu seferde ben daha hazır değilim çocuk için bi düşmeyin diyor .
Sanki ben bayılıyordum .
karar veremiyoruz . Çocuk iyi mi kötü mü nasıl.olur .
Bi de benim genetik pıhtılaşmaya yatkınlığın.var hamile.kalir kalmaz düzgün doktor bulup kan sulandırıcı igne ayarlaması lazım.bana . Dozunu filan . Izmirde önereceğiniz doktor varsa çok iyi olur kızlar .
Napcam blmiyirumkiyaza dogum denk gelmemesi icin ne zaman cocuk yapılır sorunun komikliği
kilo vermem lazimmm
Hamileyken spora devam edip kilo veirlir mi ki
Umarım sabaha normal dereceyle gözünü açar. Ebeveynlerini daha fazla korkutmaZ .Teşekkür ederimm. Hala ateşi var düşmüyor.ama içimde güzel bi his var. Sanki yarın uyandığında normale döncekmiş gibi hissediyorum.
![]()
O kdr daha ertelemeyiz büyük ihtimalBence bir yıl daha erteleyin.
Ata sağlık hastanesi. Doktor meltem adalıoğlu :) gönlünüzce olsun her şeyyy. Anne olmak çok güzelÇocuk düşünüyoruz. Seneye nisan gibi doğsun istiyorum mevsim.yaza gelmesin istiyorum bu sefer temmuzda hamile kalmam lazım ama kilo daha 78 . 68 olmam lazım. Ağustosta hamile kalırsam ta haziranda doğar sıkıntı yaz sıcağı filan çekilmez . Ya da erteleyip aralıkta hamile kalsam eylülde dogar tabi o da hemen bizim.istege gore olursa bakalım hemen olacak mi ama hesaplar böyle . Eşim diyor yıllardır kandırıyorsun beni . Tmm diyorsun bikac ay sonra hesapladım.boyle olucak diyorsun bu sefer olmaz hemen çocuk istiyorum diyor
Şimdi de tmm dedim temmuzda olcak . Bu seferde kilo vermedin ama diyor ee napiyim kandırıyorsun beni diyorsun diyorum bu seferde ben daha hazır değilim çocuk için bi düşmeyin diyor .
Sanki ben bayılıyordum .
karar veremiyoruz . Çocuk iyi mi kötü mü nasıl.olur .
Bi de benim genetik pıhtılaşmaya yatkınlığın.var hamile.kalir kalmaz düzgün doktor bulup kan sulandırıcı igne ayarlaması lazım.bana . Dozunu filan . Izmirde önereceğiniz doktor varsa çok iyi olur kızlar .
Napcam blmiyirumkiyaza dogum denk gelmemesi icin ne zaman cocuk yapılır sorunun komikliği
kilo vermem lazimmm
Hamileyken spora devam edip kilo veirlir mi ki