Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biras alisvers ypiyim sonra spora gderim dedim yine moralim alt üst . Bu aralar kendime hiç kıyafet bulamiyorum.
42 bedenim . 42 beden mayo denedim olmadı 44 denedim ondada patliycak gbiydi görüntü. Offf giydiklerim yaksmiyir.. bir bayan 78 kilo olmamalı boyu 176 hatta 180 dahi olsa olmamalı ... Çok yanlış yapıp bu yağları briktrdim smdide erimiyor iste

Canım arkadaşlar nedenleri gayet güzel açıklamış bence yani bence de sen kilo bile verdin ama gene birden düşüp sonradan görünücek ondan hiç stres yapma hatta hatirlarsan @SchonerDuft da bunla ilgili çok güzel bir şey paylaşmıştı vücut kiloyu atmadan önce ilk sisisyor suyu bir tutuyor sonra birden kilo yağ ile birlikte bırakıyordu diye ben kabaca kısaca yazdm ama onun paylaşımında detaylı açıklamalı hali vardı çok mantıklı yani bir kaç güne 77 yazacak tartı :KK66:

Umuyorum 😓

Biras alisvers ypiyim sonra spora gderim dedim yine moralim alt üst . Bu aralar kendime hiç kıyafet bulamiyorum.
42 bedenim . 42 beden mayo denedim olmadı 44 denedim ondada patliycak gbiydi görüntü. Offf giydiklerim yaksmiyir.. bir bayan 78 kilo olmamalı boyu 176 hatta 180 dahi olsa olmamalı ... Çok yanlış yapıp bu yağları briktrdim smdide erimiyor iste
Canım benim sen dün böyle değildin ne oldu sana ya neden bu hale geldin sen 24 saat geçmeden yapma böyle

***14.Takım 628.Etap***

ELF_LR35 (89.0///%) Bildirimsiz izine ayrıldı.
Mavi95 (78.2/78.4/+0.2/%-0.26)
berkas (62.9///%)
sabit
ucukgenclik (66.8///%) sabit
orkide1453 (61.5///%) sabit
dugi (57.5/57.0/0.5/%0.87)
kaptinn(62.0/61.0/1/%1.61)

Silent Scream (68/71.5/+3.5/%-0.19)
601. etapta izine ayrılan üye kilo artışı ile geri döndü. (%5 ve 6 ay kuralından faydalanarak) Yüzdesi 27 e bölündü.

14.Takım Ortalaması : 0.253
Kaptanım silent scream nickinde kücük değişiklik yapmıs onu belirtmen gerekiyor

B Baharyagmuru35 seni hiç bu kadar hırslı görmemiştim artık kim tutar seni huhuuuuu
10 dk koşu . 35 dk tempolu yuruyus 4 set 5 er hareketten 15 dk cardio bi de hoca hareketlerive gosterip set boyu bana bakınca kacamaksz yaptım 😁😁 15 dk aletlerle kol çalışması ve 5000 adim
Yeter herhalde 😁😁sirilsiklamim ter icindeyimm

blonde ambition blonde ambition cüm canım gezdiğiniz yerleri okuyunca ben yoruldum maşallah bence sen 59 olup döneceksin tatlılara da dokunmadım diyorsun. Havuz, deniz, yüzme, gezme mükemmel bence. Bu arada fethiye kötü kötü marmarise gelin canım :KK68: :KK15:
Canm malesef dokunmadım demedim ama ölçülü yedim dedim yani tatlı bölümünden çok beğendiğim olursa çok minik parça olarak aldım ve genelde dondurma yedim eskiden olsa hercesitten tabakları doldururduk ben onu yapmadım eşim kendine yaptı 🤣 ağır ve zararlı şeyleri mümkün oldukça yemdim sebze bile çok az aldım genel de ızgara,meze salata bölümlerinden tabaklarını doldurdum ;) bunları tabi fazla fazla yakmış olduk 😄 ama malesef hergün alkol ictim onuda eskisi gibi ağarmadım kendimi frenlemeye çalıştım yani en azından sabit gelirim artı olmam ama ah ah barda 59 😄🤣 59 a varmak en az 1ayımı alır 😄 bu arada fethiyeyi ben de istemiyorum ama elbetteki bayılıyorum muhteşem güzel fethiyede fakat orayada aynı bırakıp full altını üstüne getirmiştik kanyona şelaleleye kadar tırmanmıştık,teos tarihi kalıntıları filan hep gezdik ,meşhur koyları,kelebekler vadisini ve tabiki ölüdeniz i filan aynı şekil hepsine hergün birlerini komple gezmiştik bide fethiyede tekne turuyla 12 adalar ı gezdik muhteşemdi ondan fethiyenin de merak ettiğim gitmediğim yeri zaten yok ve bu antalya tatilinin üstüne şimdi fethiye ye gitme isteği yok yani ama 1gece de marmaris güzel olabilir diye düşünüyorum bakalım ya 1-2gün 1gece marmaris de geçiririz yada direk izmire döneriz aslında ben şimdilik tatile doydum valla zaten 4hafta sonra bodruma gidicez ;)

htc71 htc71 canım minnaklardan kimse giremiyor bu hafta listeye
bir D Dlrykc girebilirdi ama oda bildirim yapmadı :KK43:

Ay kusura bakmayın kızlar ben unuttum çünkü işten ayrılıyorum yerime gelen arkadaşa iş öğretmeye çalışıyorum eşimin tayini çıktı ev tasicam falan çokyoğundum ama tartıldım sabah 55.00 kiloyum

Canm malesef dokunmadım demedim ama ölçülü yedim dedim yani tatlı bölümünden çok beğendiğim olursa çok minik parça olarak aldım ve genelde dondurma yedim eskiden olsa hercesitten tabakları doldururduk ben onu yapmadım eşim kendine yaptı 🤣 ağır ve zararlı şeyleri mümkün oldukça yemdim sebze bile çok az aldım genel de ızgara,meze salata bölümlerinden tabaklarını doldurdum :KK66: bunları tabi fazla fazla yakmış olduk 😄 ama malesef hergün alkol ictim onuda eskisi gibi ağarmadım kendimi frenlemeye çalıştım yani en azından sabit gelirim artı olmam ama ah ah barda 59 😄🤣 59 a varmak en az 1ayımı alır 😄 bu arada fethiyeyi ben de istemiyorum ama elbetteki bayılıyorum muhteşem güzel fethiyede fakat orayada aynı bırakıp full altını üstüne getirmiştik kanyona şelaleleye kadar tırmanmıştık,teos tarihi kalıntıları filan hep gezdik ,meşhur koyları,kelebekler vadisini ve tabiki ölüdeniz i filan aynı şekil hepsine hergün birlerini komple gezmiştik bide fethiyede tekne turuyla 12 adalar ı gezdik muhteşemdi ondan fethiyenin de merak ettiğim gitmediğim yeri zaten yok ve bu antalya tatilinin üstüne şimdi fethiye ye gitme isteği yok yani ama 1gece de marmaris güzel olabilir diye düşünüyorum bakalım ya 1-2gün 1gece marmaris de geçiririz yada direk izmire döneriz aslında ben şimdilik tatile doydum valla zaten 4hafta sonra bodruma gidicez :KK66:
Ben okumak istediğim gibi okumuşum tatlı olayını :KK70:
Farklı bir yeri gezmeniz daha mantıklı :KK55:bencede yeni yerler daha da meraklandırıyor insanı daha çok gezesi geliyor insanın

Back
X