Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün kuaföre gittim ne kadar çok kilo vermişsin dedi ben de vermeye devam edicem dedim. Sanırım bana yalakalık yaptı. Daha iki hafta önce gördü. :KK70:
Zaten birde bu sabah artı çıkmışım dalga geçti sanırım. :rapci:
Yok canım incelme olmuştur gene fark olmustur ondan demistir o ;) zaten baya kalori yakici seyler yaptn sen kac kez de yuzmeye filan da gittin sana birşey ödem yaptı kesin yada suyu veya sıvı çay,çorba yı fazla kacirdiysan ondan öyle çıkıp ertesi gün normale dönebiliyor kuzum yoksa okadar emek verirken asla kirazla filan artıya gecmezsin ;) güzel düşüş olcak senden gene ben inanıyorum

Aynen yaaa 👍zayiflaynca göğüs ve bel oyuntumun böyle olacağı garanti ama ordan aşağısı için daha baya çalışmalıyım aahahaahaa :KK70:
Bacaklarımda bir terleme oluyor geçen gülmekten ölüyordum babamla. Sumo squatta bekleme hareketi var. Bende bacaklar bir başladı terlemeye titremeye video bitince resmen yere yattım. :KK70:

Yok canım incelme olmuştur gene fark olmustur ondan demistir o :KK66: zaten baya kalori yakici seyler yaptn sen kac kez de yuzmeye filan da gittin sana birşey ödem yaptı kesin yada suyu veya sıvı çay,çorba yı fazla kacirdiysan ondan öyle çıkıp ertesi gün normale dönebiliyor kuzum yoksa okadar emek verirken asla kirazla filan artıya gecmezsin :KK66: güzel düşüş olcak senden gene ben inanıyorum
Temizlik şişirdi beni yap yap aynı olunca kasıldı vücudum.

Çok tartılasım geldi. Sporda yapasım var. Keşke müstakil bir evimiz olsaydı. Hayaller ve ben. :ıslık:
Bn de sucuklu ekmek kola üstüne profitrollu pasta yemek isterdim şimdi ohh mis 😁😁 ama tabi 58 kilo olup almaya çalışıyor filan olsaydım aynı zmnda 😁 bi de havuzlu villam olsaydı denize siFir

Kızlar eşime tartılayım bir bak bana deme dedim .
Tartıldım. Kaç çıksa iyi tok karna dedi 78.9 olsa iyi dedim . Baksana 78.9 cıktı dedi bi baktım 78.9 cumadan beri tartılmamıştım valla tahminim kusurata kadar doğru cıktı çok ilginç . Tok ac 900 gr fark ediyor bende genelde . Cuma 78.4 çıkmıştım demekki 78.0 filan im ya da 78.2
Bu benim.icin iyi degil ama malesef .
Cumaya kadar en az kac olunur ki çok.birsey beklememek lazm ama haftalarıdır aynıyım ve beklemek istiyorum artık . Bi 77.0 olmak istiyorum ama 3 4 günde 1 kilo verebilen bi bünyem yok ne kdr sıkı diyet v3 spor yapsam da 3 4 günde veremem sanırım çok.uzuluyorum

Kızlar izlemeyen varsa izleyin müthiş bi belgesel
That sugar film

Link.bu .
Adamın biri deney yapmış kendi üzerinde 76 kilo kan değerleri çok iyi sağlıklı beslenirken 60 gun boyunca yine sağlıklı beslenirkenki kalorisiyle ayni miktarda yiyip yagsiz beslenip spor yapip sadece 40 kasik seker ( yediği şeylerin içinde tabi , paketli gıdalar içindeki sekerler filan )
Yiyip 60 gün o şekilde beslenip en son tekrar ölçüm kan tahlili yaptırdı . Sonuç yağsız beslenip hergün spor yapsada ıslanmış gıdalardan aldığı günlük.40 kaşık şeker sonucu beli 10 cm arttı göbeklendi 8.5 Kilo aldi. Karaciğer yağlanması ve insulin direnci hafif oranda başladı . Psikolojik olarakk da şeker yedikten sonra bir süre enerjik günün geri kalaninda yorgun , dikkatsiz olduğunu fark etti .
Belgesel çok iyiydi öneririm

Kızlar eşime tartılayım bir bak bana deme dedim .
Tartıldım. Kaç çıksa iyi tok karna dedi 78.9 olsa iyi dedim . Baksana 78.9 cıktı dedi bi baktım 78.9 cumadan beri tartılmamıştım valla tahminim kusurata kadar doğru cıktı çok ilginç . Tok ac 900 gr fark ediyor bende genelde . Cuma 78.4 çıkmıştım demekki 78.0 filan im ya da 78.2
Bu benim.icin iyi degil ama malesef .
Cumaya kadar en az kac olunur ki çok.birsey beklememek lazm ama haftalarıdır aynıyım ve beklemek istiyorum artık . Bi 77.0 olmak istiyorum ama 3 4 günde 1 kilo verebilen bi bünyem yok ne kdr sıkı diyet v3 spor yapsam da 3 4 günde veremem sanırım çok.uzuluyorum
Uzun suredir bu kilodaysan direnc gittiginde fazla verebilirsin. Bence bu cumaya cok rahat 77 olabilirsin

Back
X