Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aklıma birşey geldi .
Ben 78 lerde 2 yıl kaldim sonrada 81 82 lerde 2 3 yıl filan kaldim acaba diyirumki 82 81 den inmek cok.zor oldu 1 ay sürdü simdide 78 e indim ya 78 de de bu yüzden mi böyle 3 haftadır duruyor ondan mi 77 ye bu kdr zor indi olablirmi
Tamam ikinci barajını da yıktın demekki daha takılmadan gidicek devamı öyle düşün.

D Dlrykc dilaracım (artık ifşa oldun söyleyebilirim:rolleyes: ) sende aslında listeye girebiliyorsun ama bu süre biraz işlerim var dediğin için almadım ama aktif olabilirim dersen seni de alabiliriz
aslında alabilirsiniz canım çünkü önümüzdeki hafta sonu işten ayrılıyorum daha çok katılabilirim. bu hafta da çok işim olmuyor bilgisayarımda açıp eski mesajlarınızı okuyorum :KK9:

MİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (28 HAZİRAN-5 TEMMUZ)
antiaging (70.1///%) Başlangıç tarihi: 21.06.2019 Başlangıç Kilosu:72.6 Hedef:64
mermaid250 (///%) Başlangıç tarihi: 28 Haziran Başlangıç Kilosu: - Hedef:-
Dlrykc (55///%) Başlangıç tarihi: 14 Haziran Başlangıç Kilosu: 57 Hedef:50
bellok (94.4/93.3/1.1/%1.16) Başlangıç tarihi: 27 Haziran Başlangıç Kilosu: 95 Hedef:-65
cigdemm85 (72.5///%)
Başlangıç tarihi: 21 Haziran Başlangıç Kilosu: 73 Hedef:-
Verano_porteno (64.8/63.6/1.2/%1.85) (604. etapta 58.5 ile izine ayrılmış)
SchonerDuft (68.1/68,00/0,10/0,15%) Başlangıç tarihi: 3 Temmuz
tgb1907 (68.4/67.7/0.7/%1.02) Başlangıç tarihi: 23 Haziran Başlangıç Kilosu: 70.5

@bellok D Dlrykc
[/QUOTE]

aslında alabilirsiniz canım çünkü önümüzdeki hafta sonu işten ayrılıyorum daha çok katılabilirim. bu hafta da çok işim olmuyor bilgisayarımda açıp eski mesajlarınızı okuyorum :KK9:
tamam canım daha aktif olacam diyosun madem listeye alalım seni de
bir de sadece okuma yaz da hep yaz
:KK70:

evet canım bende alınmıyor diye biliyordum da sana sorayım dedim
100 gram veremedin mi be @yellow girl :KK64:
alınmıyor canım aday listesinde 3. haftası olan biri nasıl sabit olduğu için alınmıyor ise bu da aynı şey
Ben en az sabit olunmali diye biliyorum ama birde Sabitse ortalama sabit olmuyormu sabit le ortalama nasıl düşüyor canım onu anlamadm
yüzdeler toplanıyor kişi sayısına bölünüyor ya kuzum ondan
anladim canim hesapla istersen sende bi bak bakalim nekadar yiyomussun… disarda oldugun sürecede bozmassin insallah evet Dogru sen yumurta yemiodun… tamam ben sana ozaman aksam bi reism atarim son halimden:) bende bugün carsiya gitcem alisveris yapcam biraz sonrasindada anneme gecerim hafta sonu onda kalcam. Pazartesi tüm dislerini cektirdi baya zor gecti onun icin azcik destek Olim bakalim
annenin niye dişleri çekildi implant mı yapılacak . yarın hesaplarım canım.

tabi ki at sorulur mu kuzum motive olayım yarın full dışardayım öğlen kuzenlerle akşam da arkadaşla takılacaz sabah dişçiye gidecem . ben öğlen ve sabah toplamda ne kadar yediğimi hesaplamadım ama az yiyorum zaten yumurt yemiyorum yeşilliğin kalorisi düşük .

ederim canım yardım saat 15 gibi listeyi kontrol ederim istersenizde paylaşırım 2 kişi kaldı çakılın annesi listeye gelecek birde mavi bildirim yapmamış sanırım . ara arada girerim zaten aday listesi için

valla kuzu yediklerim az değil öğlen sebze akşam protein yiyorum ara öğünüde kısıyorum elimden geldiğince ama hareket yok bu ara
Yuruyus yapiyosn dimi spor degil

Back
X