Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende yıllardır spor yapıyorum 6 yıldır aralıklı ama cok aktif olarak 5 aydir yapiyorum .
Yaris tabi Gzl ama aynen abartmak iyi degil zaten benim adet başladı fazla kasamiycam bu hafta iki güne yoğunlaşır o zmn ağır spor yapınca kasiklarim ağrıyor. 2.olurum ben de ne var cnm dünyanın sonu mu 🤣 böyle spor yapmaya motive olur hem yapmayanlar
Tabi kuzum ondan dedim zaten yoksa ben 20 yaşından hep hep spor salonu dans kursu 10yıldır iyi spor yapıyorum ama aktif süre önemli ben kizım dogduktan sonra hic birakmadim sporu eve spor salonu yaptm hatta yani tam 5yıldir aktifim şimdi sen 5 aydır aktifsin ikisi bir olmaz sana fazla gelir şimdi 1aydır spor yapanda senin kini yapamaz onada o ağır gelir yani kondisyon güç dayanıklılık gittikçe artıyor çünki sen böyle devam edersen sen de 5 aydır aynı olursun ben burda 1yil önceki gruptada böyle idim 2yildir tam bu tempolarda yapıyorum yani adet muhabbetinde de onu demistim ya 2-3saat yapıyorum diye Bende bugün hiç gelmedi bu arada dün de pek gelmedi hatta 1.5 gün de kesildi :(

ipsiz 520 zıplama= 65puan :spor:
Veeee bugünlük puanım an itibari ile 700 etti 😊
Burda bırakıyorum bugünlük yeterli :KK66: başka bisey yapmiycam ki yarında güzel spor yapabileyim :KK66:
ucukgenclik ucukgenclik ne yaptın canım zıpladın mı ?bundan sonra her akşam zıplayalım tamam mı :KK66:
300 ip atladım canım.

Park Spor aletlerine 2 puan mi yazicam canim simdi anlamadim
Her türlü aletli spor 2puan canım öyle belirlemiştik ya aletsiz 1puan aletli 2puan diye ondan istersen park aletleri yazan yeri 2 yapıp altınada aletli spor dambıl ,direnc lastigi vs. Diye ekle ama istersen parkı silip direk aletli spor 2dakika yaz hepsini kapsasın dambıl yapanlar da hep unutup soruyor çünki yazmiyor orda aletsiz yazıyor bide park aleti de aletsiz le aynı yazılmış biz tüm aletlileri 2puan yazalım diyorum herkes öyle hesaplıyor zaten ama orda yazmıyorlar ya bilenler le bilmeyenler karışıyor

Canım bu bakkal market adımları sayılmıyor daha önce tugbaFB tugbaFB ve SchonerDuft SchonerDuft bunu belirtmişti çünki bugün mesela ben 2kez markete gittim sonra akşam sizede yazdım kızı parka görürdüm diye sonra gündüz öğlen sporumu bitirince duş alıp çıkmıştım dışarda ödemelerin işlemlerim vardı bankalar gel ordan oraya yurud um kızın okuluna gittim yani kimbilir kabin adım ama saymıyorum ve bunları burda birçok kişi yapıyor ama saymıyor adım saymak bir spor diildir haksızlık oluyor ancak yürüyüş yapmak için çıkarsan ozaman adım say ister adım say ister dk yürüyüş ile hesapla sen bilirsin ama gün içindekileri saymıyoruz canım hatta ilk yazdığında sorudanım san a bu yürüyüşlü yok sa gün içinde market bakkal vs. Mı diye çünki onlar sayılmıyor herkes çocuğunu kreşe götürüp geliyor hemde hergün yapıyorlar bunu ama puan yazmıyoruz onun için okey canım sadece yürüyüş için yaptığın adım disindakileri yazma
Evet canim dediğin gibi pazar market sayılmıyor
Bende önceden adimsayar hesabi yapiyordum ama bazen evde yada isyerinde elimde telefon oldugunda adimsayarda calistigindan haksizlik oluyor diye simdi dakika hesabina gectim

Orkidem bende 300 ip atladım. Duşa girdim. Ay her yerim hopladı. Babamla kediyi aldı yanına uyuttu. :spor:
Canım sen 300le devam et zorlama sakin geçen sene en fazla 600 yaptığımı hatırlıyorum ben de şükür artmis ama ilk zamanlar bacaklar çok agrir

**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5
orkide1453 = 402.5
SchonerDuft =
yellow girl = 700
tgb1907 =
Silent Scream =240+288
antiaging = 160
cakilinannesi = 378
dugi = 375
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =293

Canım bu bakkal market adımları sayılmıyor daha önce tugbaFB tugbaFB ve SchonerDuft SchonerDuft bunu belirtmişti çünki bugün mesela ben 2kez markete gittim sonra akşam sizede yazdım kızı parka görürdüm diye sonra gündüz öğlen sporumu bitirince duş alıp çıkmıştım dışarda ödemelerin işlemlerim vardı bankalar gel ordan oraya yurud um kızın okuluna gittim yani kimbilir kabin adım ama saymıyorum ve bunları burda birçok kişi yapıyor ama saymıyor adım saymak bir spor diildir haksızlık oluyor ancak yürüyüş yapmak için çıkarsan ozaman adım say ister adım say ister dk yürüyüş ile hesapla sen bilirsin ama gün içindekileri saymıyoruz canım hatta ilk yazdığında sorudanım san a bu yürüyüşlü yok sa gün içinde market bakkal vs. Mı diye çünki onlar sayılmıyor herkes çocuğunu kreşe götürüp geliyor hemde hergün yapıyorlar bunu ama puan yazmıyoruz onun için okey canım sadece yürüyüş için yaptığın adım disindakileri yazma

Yltmm cnm Sagol bilmiyordum gerçekten o zmn 3600 adim i baz alıyorum gündüz yürüyüş yaptım çünkü spora yürüyerek gidiyorum tempolu olarak ama onu 1000 adim 15 puan olarak hesaplıyorum tempolu yürüyüş olarak saymıyorum hiç . Yuruyus bandindakini sayıyorum tempoludan

Elma cayi yapıyorum geçen yıl baya ödem artırmıştı tarif de vereyim yapmak isteyenlere
Büyük tencere suya 10 karanfil 10 tane karabiber 1 yeşil elma 1 limon bi tutam maydonoz bi tutam mısır püskülü kiraz sapı çubuk tarcın kaynayacak 15 dk yarın da aksama kadar icicem

Simdi benim spor yapma vaktim geldi
Ip atlama hedefim var bakalim kac tane yapabileceğim 🙄
Tubi atlarken 300 500 yeter diye başlıyorsun pes etme 500 d3n sonra cabuk bitiyor ben bide tarkan falan açtım sıla müzik eşliğinde atladım iyi geldi

Elma cayi yapıyorum geçen yıl baya ödem artırmıştı tarif de vereyim yapmak isteyenlere
Büyük tencere suya 10 karanfil 10 tane karabiber 1 yeşil elma 1 limon bi tutam maydonoz bi tutam mısır püskülü kiraz sapı çubuk tarcın kaynayacak 15 dk yarın da aksama kadar icicem
Evet güzel ödem attırıyor bu tarif
tugbaFB tugbaFB ben neden kayıtlı uyeyim mesela bazısı popüler üye falan oluyor
Popüler üye sanırım çok beğenisi olanlar oluyor

Back
X