- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.781
Tabi kuzum ondan dedim zaten yoksa ben 20 yaşından hep hep spor salonu dans kursu 10yıldır iyi spor yapıyorum ama aktif süre önemli ben kizım dogduktan sonra hic birakmadim sporu eve spor salonu yaptm hatta yani tam 5yıldir aktifim şimdi sen 5 aydır aktifsin ikisi bir olmaz sana fazla gelir şimdi 1aydır spor yapanda senin kini yapamaz onada o ağır gelir yani kondisyon güç dayanıklılık gittikçe artıyor çünki sen böyle devam edersen sen de 5 aydır aynı olursun ben burda 1yil önceki gruptada böyle idim 2yildir tam bu tempolarda yapıyorum yani adet muhabbetinde de onu demistim ya 2-3saat yapıyorum diye Bende bugün hiç gelmedi bu arada dün de pek gelmedi hatta 1.5 gün de kesildiBende yıllardır spor yapıyorum 6 yıldır aralıklı ama cok aktif olarak 5 aydir yapiyorum .
Yaris tabi Gzl ama aynen abartmak iyi degil zaten benim adet başladı fazla kasamiycam bu hafta iki güne yoğunlaşır o zmn ağır spor yapınca kasiklarim ağrıyor. 2.olurum ben de ne var cnm dünyanın sonu muböyle spor yapmaya motive olur hem yapmayanlar