Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Elma cayi yapıyorum geçen yıl baya ödem artırmıştı tarif de vereyim yapmak isteyenlere
Büyük tencere suya 10 karanfil 10 tane karabiber 1 yeşil elma 1 limon bi tutam maydonoz bi tutam mısır püskülü kiraz sapı çubuk tarcın kaynayacak 15 dk yarın da aksama kadar icicem
Aayy bu çok lezzetli de olur 😋 afiyet olsun☺ bide çok güzel spor yapmışsın canım maşallah 😊
tugbaFB tugbaFB ben neden kayıtlı uyeyim mesela bazısı popüler üye falan oluyor
Biz kayıtlıyiz öbürleri kayıt dışı :KK70: yasa dışı üyeler :KK70: kaçaklar mülteciler filan var 🤣

3600 adim 54 puan
10 dk abs 30 puan
12 dk hızlı koşu 48 puan
28 dk tempolu yürüyüş 70 puan
15 dk eliptik 60 puan
10 dk aletli ağırlık 20 puan
2000 tane ip atlama 400 puan

Toplam 682 puan

500 daha atladım valla daha birşey ypmiycam artık ekleyebilirsin cnm listeye
blonde ambition blonde ambition 682 puan

Aayy bu çok lezzetli de olur 😋 afiyet olsun☺ bide çok güzel spor yapmışsın canım maşallah 😊

Biz kayıtlıyiz öbürleri kayıt dışı :KK70: yasa dışı üyeler :KK70:
Ahahahah yellow bunlar bizi beğenmiyor hep ondan oluyor evet canım spor sabah 6da cardio yaptım düş alıp ise gittim bikac güne acıkırım inşallah akşam da dans ve ip baya enerji geldi

3600 adim 54 puan
10 dk abs 30 puan
12 dk hızlı koşu 48 puan
15 dk eliptik 60 puan

Toplam 682 puan

Kız dikkat et adet oldun yarın sekerim falan düşer yürüyüş yap bikac gün bari

Biz kayıt dışıyız :KK70: yasa dışı üye :KK70:
drdotty drdotty , pro üye olduğunda çok heveslenmistim 😂
3600 adim 54 puan
10 dk abs 30 puan
12 dk hızlı koşu 48 puan
15 dk eliptik 60 puan

Toplam 682 puan

Ya kızlar iyi misiniz 😂
Yarına yataktan kazıyarak kaldıracaklar sizi niye yüklendiniz bu kadar (diyip 5000 ip atlayıp gelirmişim 😂😂)

3600 adim 54 puan
10 dk abs 30 puan
12 dk hızlı koşu 48 puan
15 dk eliptik 60 puan

Toplam 682 puan

Kız 2000 ipi nasıl atladın o boyla posla maşallah burda kaç yillik ip atlayanlar öyle atlayamiyor :KK70: ipsiz olsa okeyde ipli hemde 2000 :KK57: maşallah

Kız 2000 ipi nasıl atladın o boyla posla maşallah burda kaç yillik ip atlayanlar öyle atlayamiyor :KK70: ipsiz olsa okeyde ipli hemde 2000 :KK57: maşallah
Vallahi tek kelimeyle bitmişem ben ölmüşem ben 🤣🤣🤣daha gezmeye çıkıcam totoyu kaldırabilirsem atlamaktan adette arttı sanki bugün başladı ama sanrm artti

Kız dikkat et adet oldun yarın sekerim falan düşer yürüyüş yap bikac gün bari
Bence de ben adet iken cumartesi,pazar ,pazrtsi 3gün spor yapmadım bugün başladım regle iken fazlası iyi diil bide migren tutuyor regle ile beraber beni zaten bu sabah anca iyi uyandım valla 3gun beni migren mahfetti zaten

Ya kızlar iyi misiniz 😂
Yarına yataktan kazıyarak kaldıracaklar sizi niye yüklendiniz bu kadar (diyip 5000 ip atlayıp gelirmişim 😂😂)
Yok ya o ne ki aliskinim ben 😁😁😁

Dermisim
Hazır adet oldum 2 günde hallediyim sonra yatiş dedim de yatamam heralde zayıflamak çok istiyorummmmm

Ya kızlar iyi misiniz 😂
Ben hiç zorlama yapmadım canım ama mavi niye beni yakalıycam diye adet olduğu halde zorladı anlamadım 😄 ben de fark yok ki bisiklet hergun ve en az 1saat hep sürüyorum zaten biliyonuz ve bugünde 1saat sürdüm en azsurdugum kadarını sürdüm kuzum yoksa 90 dk 100dk sürdüğüm oluyodu biliyosun ama bugün klasik hergünü gibi 1saat sürdüm mekik ve makas 200 yapardm hep bugun maksa hic yapmayip mekigide 100tane filan yaptm plank 1dk çık yaptm abs çok az yaptm okadar herzaman kinden daha az yaptm ben sonra kız parkta oynarken bende herzamanki gibi 15dk çok aletleri çalıştım sonra bankta oturup buraya girdim hep kızı beklerken kuzum zıplama daha şimdi zıpladın ama zaten hem ipsiz zıplama benimki çok basit ve o halde bile sadece 520 filan zıpladın ipsiz şekilde ip le olsa onuda zıplamam zaten ben herzamankinden az yaptm valla sadece sabah çok güzel dans ettim dans da yorup terkediyor ama iraz sonra geciyor zaten sonuç ta kasları vücudu filan zorlayan hiçbir yani yok bilerek hiçbir zorlayıcı yapmadım ki hergün yapabileyim üstelik 2gun hiç spor yapmadan yatmıştım vücut çok enerjiyi ama B Baharyagmuru35 in yaptığı çok yanlış bence çok zorladı o zorlayıcı şeyleri üst üste yapıp dünde yoğun spor yapmışken ve adetken bugün kendini bukadar zorlaması ve 2000ip dizlerini inslh çok zorlamaz yarın valla ben de korktum onun için :(

**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5+682
orkide1453 = 402.5
SchonerDuft =
yellow girl = 700
tgb1907 =
Silent Scream =240+288
antiaging = 160
cakilinannesi = 378
dugi = 375
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =293

Ahahahah yellow bunlar bizi beğenmiyor hep ondan oluyor evet canım spor sabah 6da cardio yaptım düş alıp ise gittim bikac güne acıkırım inşallah akşam da dans ve ip baya enerji geldi
Evet ya tugbaFB tugbaFB ye sorsun ya ben popüler diyilsem daha kim popüler yaaa :KK12: bende popüler yazması lazım dı düzeltsinler :KK30:

Back
X