Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bakalım artık. belkide evden dışar çıkmadığım için bu kadar karamsarlık yaratıyorum kendi kendime.bide bende aşırı bi şey var ne denir ona. hah buldum geldi aklıma kompleks. sürekli kendimde bişi buluyorum damara bağlayasım geliyo olayı. sokakta yürürken sürekli suratım asık ortada bi sebep yokken. neden böle oluyo anlamıyorum kii

evvveettt kesinlikle bencede öyle evde olduğun için sürekli durmadan kendi eleştiriyosun kusur arıyosun kendindee ama tabiside bu yanlış bişeyyyy
eğer çalışırsann farklı olacak tabiiisideee dışarda insan yüzü görüceksinnn ve onlarda seniii her karşılaştığınn kişide wowww acaba tanışabilirmiyizzz size aşık oldummmmmm
benimle evlenirmisinnn gibii sözler replikler aslında yani bunlarada hazırla kendini kuzuuuuu

suratınıda asma ne o öyle yaaa daha kaç yaşındasınn kiiii

ÖNCE KENDİNİ SEVVVV KOMPLEKSLİ OLMAAA ÖNCE SEN SEVKİ BAŞKASIDA SENİ SEVBİLSİN DİMİİİ AMA ŞEKRRRR

unuttum sölemeyi evdeyken böle düşünmen gayet normal çünki ablannn arada köstek oluyooo sanaa

evet ablamla oturup bişi konuşamıyorum ben. işle ilgili bi konu açmaya başladığımda off yeter be diyo. çıkmasaydın işten kadın tekrar çağırmış gitseydin her iş yerinde sorun var bak bana ne bilmem ne.....................ama bn hiç sesimi çıkartıyo muyum. alışmışsınız evde oturmaya çalışmaya gelince bahane buluyosun diyo iş beğenmiyomuşum. sanki kaç yerde çalıştıysam. Allahım şu hayallerimi bi gerçekleştiriyim alıyım çekiyim gidiyim başımı diyorum

benimmm niee fac. yokk :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
benimde bir facb. olsaaaaa herkeşinnnnn warrrrr

benimde fecb. olacak mııııı
kaptan geleck miii
birbirimizi görecekmiyizz
az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eheh. gelsinn..gelsin...gelsinnn artık

fatoşşşşş gelmediii
houyyyyyyyyyyy
allahtann öznurumm warrr wallaaaa

şlk yazdığını okuduğumda hıh dicektimde sonda kini okuyunca deyyşikk bişi oldum

bu arada 7:30 da haşlanmış yumurta+nesfit yedim (öhmm sabah kaçamağı üçgen peynir büyüklüğünde kadayıf tatlısı:78:)

9:30 pirinç lapasııı

11:30 tarçınlı süttttt

eheh. gelsinn..gelsin...gelsinnn artık

şlk yazdığını okuduğumda hıh dicektimde sonda kini okuyunca deyyşikk bişi oldum

heraldeee kuzuuuu biz aslında burda sabahların sultanıyızz yaaa sabah tayfası biz oluyoruz yaaa onun içinnn

bu arada 7:30 da haşlanmış yumurta+nesfit yedim (öhmm sabah kaçamağı üçgen peynir büyüklüğünde kadayıf tatlısı:78:)

9:30 pirinç lapasııı

11:30 tarçınlı süttttt

kızz sabah sabah nasılda yidinnn o tatlıyıııı bunu hakettin ama kuzuu
su iççç bol bolll yarın tartı günü walla korkuyorumm yaaa:18::18::18::18::18::18::18:
geçen hafta 200 gram gitti

seni seviyoruumm bebeğimm. çok işim vardı pc de en azından 10 dk kar ettim. mersiiii.

hergün sayarım ben ne demek...

bi tane fake face hesabım vardı ismini değiştirdim ve sonra gözü kör olasıcayı ekledim:18: paylaştıklarını ne yaptığını çok merak ettim kızma bana:78::83:

sen adam olman gııı...

aman sana niye söylüyolar acep....

kızlqar sabah kahvaltıda yarım simit yedim daha bişe yemedim canım bişe istemiyo,miğdem bulanıyo reglim baya zor geçiyo bu sefer....

hergün sayarım ben ne demek...

sen adam olman gııı...

aman sana niye söylüyolar acep....

kızlqar sabah kahvaltıda yarım simit yedim daha bişe yemedim canım bişe istemiyo,miğdem bulanıyo reglim baya zor geçiyo bu sefer....

kaçtınki kilomu aldın verdi,nmi yoksam....

canım walla bilmem nie sölüyolar heralde hala onu beklediğimi felan düşünüyolar
200 gram verdim canımm çok şükür almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…