- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.021
aslı sunum yapacaksan süper slayt hazırlıyorum. serbest etkinlikler konusunu alırsan salytın hazır canım ben göndertirim saa.
seni seviyoruumm bebeğimm. çok işim vardı pc de en azından 10 dk kar ettim. mersiiii.
öznur benden sana bi arkadal tavsiyesi ona dair ne varsa sil akrabasını anasını danasını
çünkü o ekli oldukça hep eskiye dönüş yapıcaksın
o olucak hep muhabbette olmasa bile olmasını umucaksın
haklısın ama ne biliyim bi ümit var içimde insanlara bi kez daha şans vermekten yanayım ama bu değil ki direk msj çekicem o gelecek paşa paşa sorun bende değildi çünkü
bence şansı hak eden bi insan elindeki şansı iyi kullanırdı ..
benim sevgiliykende fikrim aynıydı şimdide aynı iki şeye katlanamam sorumsuzluk ve aldatılma ..
sorumsuzluk bi insan başta nasılsa öle devam eder sonradan çıkan bişi değildir bence
ama aldatılma karakterdir resmen ya insanın en iğrenç yanı bana göre.. eksiklik görüyorum ben o şahıslarda
ben çıkıyoreeee iyi gecelerrrhepinizi öptüm en kocamanından lorkee..lorkeee.lorkeee...lorkeee
bence şansı hak eden bi insan elindeki şansı iyi kullanırdı ..
benim sevgiliykende fikrim aynıydı şimdide aynı iki şeye katlanamam sorumsuzluk ve aldatılma ..
sorumsuzluk bi insan başta nasılsa öle devam eder sonradan çıkan bişi değildir bence
ama aldatılma karakterdir resmen ya insanın en iğrenç yanı bana göre.. eksiklik görüyorum ben o şahıslarda
kızlarr listeyi bu gece yayınlayamaycam. daha bissürü işim var. bana dua edin yarın güzel bir sunum geçsin heycanlannmayım
yok ya sölediysen değilsin. ben unutuyor olabilirim yaa görmedim sanırsam. kız sen ne işi yapıyosun ne tükanın var?
kızlarr listeyi bu gece yayınlayamaycam. daha bissürü işim var. bana dua edin yarın güzel bir sunum geçsin heycanlannmayım
inşallah hersey yolunda gider cnmm
işte akrabasınada yok öle bişi demiş. bilmiyorum hele bi geçsin günler aylar noluyoruz bakalım bi. hayallerim varken ona takılmam ki ben .istediğim şeyi elde etmek varken işin ucunda o aklımın kenarından geçer ancak
az önce burdaydın nere gittin meraba diicektim ben sana
film açtım film izliodm cnm ama yarım kaldı uykum geldi yatcam şimdi.iyi geceler cnmm:)
Kizlar buarada abimin dugunune gitme meselesi vardi ya son durumu yazayim:
2,3 gun once babamla konustum, gelemiyecegimi soyledim, annemede soyledim.
Kizlar gidemicem cunki , hem maddi yonden biletler cok yuksek,hemde esim cok istekli degil. esim istemedigi icinde onun gonlu olsun diye gitmemeye karar verdim. bu kararimdan dolayi esim cok cok mutlu oldu. Onun mutlu olmasi beni de mutlu etti, eger ona ragmen gitseydim, huzursuz olacaktim, hic eglenemeyecektim, burnumdan getircekti biliyorum. Ve tavirli hareketleriyle benim morelimi altust edecekti falan filan. tavirli oldugu icin gittigim zmaan beni aramazdi telle onuda biliyorum.
neyse annemlerle 2,3 gun once konustukta sonra, dun annemleri gene aradim, cok soguk konustular benimle, babamda cok soguktu, resmen mecburmus gibi konustu, normalde her konusmasinda, caniiiiimmm kizim benim diye acardi, bu sefer farkli konustu. Biliyorum bana suan kizginlar , ama burda evimin huzuru kacacigina varsin annemler kizsin napayim. Cunki burda yanlizim ben, esimden baska kimsem yok, sikintimda, mutlulugumda, derdimde, hep yanimda esim olacak....
gitmeyi cok istiyordum, bir tane abim var , fakat esimin istemedigi birseyide yapmak istemedim. Artik kiz kardeslerimin dugunune giderim ..nasip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?