Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

doğum gününü kutlamıştın demi yanlış hatırlamıyorum benim ki ekim 2014 canım pamuk prenses kostümü vardı
Evt canım 😍 ben geçen yıl özel anaokuluna gönderdim kızımı canım burda özel bi okula gitti doğum gününüde ozman orda kutlamıştık pamuk prenses konsept yapıp pamuk prenses kostümü giydirmiştim ☺evet doğru hatırlıyorsun 😍❤ tatile çıkana kadar oraya gittik hatta malzemeleri filan orda daha gidip almadım yarın filan gidip alarm onları da 😊 tekrar tatile çıkmadan iki okulundaki islemleride halledip bitireyim biran önce dedim canım senin ki ilk kez anaokuluna gidicek dimi zaten aynı yıllar ama seninki 7-8 ay küçükmüş benimki tam şubatı sonundan yakaladı 27şubat ☺

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım sonuncuya ceza veriyoruz ya onuda yapamazsın zaten yarış için de zorlayamazsın kuzum sağlk söz konusu sonuçta:KK66: istersen bu hafta listeden çıkarıyım seni pazartesi yeni yarış listesine gene yazayım ne dersin kuzum
Bence de canim daha iyi olur bu hafta cikarirsan

Bitmiş bir mavi olarak dondum 1100 ip atladım . Off çok yoruldum..
Temizlik veteriner derken daha ymk ypicm spora gidicem.
Sağ iç ayak bileğinin kemiğin yanında morarma ve şişlik var çok acıyor noldu anlamadim
Canm ip atlamak diz ve bileklere hasar verebiliyor özellikle kilo arttikça daha da tehlikeli olabiliyor sende baya çok fazla atlıyorsun istersen ip atlamanın diz ve bileğe zararları diye internetten detaylı bir araştır büyük ihtimal onla alakalı oldu birde şişdelenir şişlik vs olma artma gibi durumlar da ortapediye mutlaka görün canım şuan içinde buz koyman en iyi gelicek şey olur geçmiş olsun

Evt canım 😍 ben geçen yıl özel anaokuluna gönderdim kızımı canım burda özel bi okula gitti doğum gününüde ozman orda kutlamıştık pamuk prenses konsept yapıp pamuk prenses kostümü giydirmiştim ☺evet doğru hatırlıyorsun 😍❤ tatile çıkana kadar oraya gittik hatta malzemeleri filan orda daha gidip almadım yarın filan gidip alarm onları da 😊 tekrar tatile çıkmadan iki okulundaki islemleride halledip bitireyim biran önce dedim canım senin ki ilk kez anaokuluna gidicek dimi zaten aynı yıllar ama seninki 7-8 ay küçükmüş benimki tam şubatı sonundan yakaladı 27şubat ☺
evet cnm benim annem baktı ilk defa gidicek

Bitmiş bir mavi olarak dondum 1100 ip atladım . Off çok yoruldum..
Temizlik veteriner derken daha ymk ypicm spora gidicem.
Sağ iç ayak bileğinin kemiğin yanında morarma ve şişlik var çok acıyor noldu anlamadim
canım ip atlama bi süre Allah korusun sakatlık olacak hiç spor yapamayacaksın
ip atlamada tüm yül bileklere bindiğinden öle olmuştur

Back
X