- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.181
Hayır canım benimkide 2014 lü benim kız şubat doğumlubiz de bu yıl yazdırdık babası halletti o da baya koşturmuş2014 doğumlu benim ki senin ki daha büyüktü sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım benimkide 2014 lü benim kız şubat doğumlubiz de bu yıl yazdırdık babası halletti o da baya koşturmuş2014 doğumlu benim ki senin ki daha büyüktü sanki
doğum gününü kutlamıştın demi yanlış hatırlamıyorum benim ki ekim 2014 canım pamuk prenses kostümü vardıHayır canım benimkide 2014 lü benim kız şubat doğumlusenin ki hangi ay canım
az kalori aldığım için sanırım hiç halim yoktutubi ben dün hoplayamadım insanity yaptım yarım saat yarım saat de oynadım iyi ter attım ama
hayırlı olsun canım anaokulunuzHayır canım benimkide 2014 lü benim kız şubat doğumlusenin ki hangi ay canım
Evt canımdoğum gününü kutlamıştın demi yanlış hatırlamıyorum benim ki ekim 2014 canım pamuk prenses kostümü vardı
Evt canım öğlen gidicek 17'de çıkıcakhayırlı olsun canım anaokulunuz
yarım gün mü peki
Granül nescafe iç enerji veriyoraz kalori aldığım için sanırım hiç halim yoktu
sadeec iş çıkışı yüyüyüş yaptım
bugünde ananas yedim ama halim olmasa bile zorlayacağım kendimi
yanına da bitter ne iyi gider dimiGranül nescafe iç enerji veriyor
keşke tüm gün olsalarEvt canım öğlen gidicek 17'de çıkıcak![]()
Bence de canim daha iyi olur bu hafta cikarirsanÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım sonuncuya ceza veriyoruz ya onuda yapamazsın zaten yarış için de zorlayamazsın kuzum sağlk söz konusu sonuçtaistersen bu hafta listeden çıkarıyım seni pazartesi yeni yarış listesine gene yazayım ne dersin kuzum
Amin hepimize canım.insan gerçekten çok etkileniyor ama herşeydede var bi hayır diyorum elden bişey gelmiyor malesefAllah size hayırlı sağlıklı uzun ömür versin canım
![]()
Canm ip atlamak diz ve bileklere hasar verebiliyor özellikle kilo arttikça daha da tehlikeli olabiliyor sende baya çok fazla atlıyorsun istersen ip atlamanın diz ve bileğe zararları diye internetten detaylı bir araştır büyük ihtimal onla alakalı oldu birde şişdelenir şişlik vs olma artma gibi durumlar da ortapediye mutlaka görün canım şuan içinde buz koyman en iyi gelicek şey olur geçmiş olsunBitmiş bir mavi olarak dondum 1100 ip atladım . Off çok yoruldum..
Temizlik veteriner derken daha ymk ypicm spora gidicem.
Sağ iç ayak bileğinin kemiğin yanında morarma ve şişlik var çok acıyor noldu anlamadim
Hmm denemek lazım bunuda canım zencefil çok faydalıbir abla diyetisyene gitmişti diyetisyende 1 litre suya 1 elma zencefil koyup kaynat sonra içine 1 bardak demlenmiş yeşil çay 1 soda koy öyle iç demişti ödem için iyi gelmişti oda o yüzden sordum aynı tarif mi diye canım.
evet cnm benim annem baktı ilk defa gidicekEvt canımben geçen yıl özel anaokuluna gönderdim kızımı canım burda özel bi okula gitti doğum gününüde ozman orda kutlamıştık pamuk prenses konsept yapıp pamuk prenses kostümü giydirmiştim ☺evet doğru hatırlıyorsun
❤ tatile çıkana kadar oraya gittik hatta malzemeleri filan orda daha gidip almadım yarın filan gidip alarm onları da
tekrar tatile çıkmadan iki okulundaki islemleride halledip bitireyim biran önce dedim canım senin ki ilk kez anaokuluna gidicek dimi zaten aynı yıllar ama seninki 7-8 ay küçükmüş benimki tam şubatı sonundan yakaladı 27şubat ☺
evet ben normalde sevmem böyle bitki çayları ama tadı da güzeldiHmm denemek lazım bunuda canım zencefil çok faydalı
canım ip atlama bi süre Allah korusun sakatlık olacak hiç spor yapamayacaksınBitmiş bir mavi olarak dondum 1100 ip atladım . Off çok yoruldum..
Temizlik veteriner derken daha ymk ypicm spora gidicem.
Sağ iç ayak bileğinin kemiğin yanında morarma ve şişlik var çok acıyor noldu anlamadim