Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

takım kuralları içinde menü paylaşmak varsa evet bu konuda hassas olunmalı
hadi bazen insanın işi olur atlar zaten elimizde defter kimler paylaşmış diye not almıyoruz takım olarak geneli paylaşıyor bu bizim için yeterli diyoruz ama senin ki öle değildi, isteyerek paylaşmadığını da belirttikten sonra da bizimde yapacak bişeyimiz yoktu. hem menü paylaşmayıp hem de her hafta artı veya sabit olunması bi yerlerde yanlış yapıldığı anlamına geliyordu ama bunu sana kabul ettiremedik
kendin ayrılmanda bi seçenekti ama sen bunu seçmeyip diskalifiye edilmeyi seçtin bizede kararına saygı duymak kalıyor.
inan senden daha üzgünümdür bu konuda
Tuba ben sana özel mesajda da haklisin dedim diskalifiye yaz dedim neden bu kadar sertsin bana karşı anlamış değilim bi defa bile tartışmadım seninle ki insan tartisadabilir yanlış anlar veya anlaşılabilir ben burda arkadaşlara menü paylaşımından kaynaklı ayrildigimi belirttim o zaman tek menü değil kaçamak yapan artı çıkan spir yapmayan herkese bu şekilde davranmanız gerekir ben senin tavrını gerçekten anlayamıyorum

Tuba ben sana özel mesajda da haklisin dedim diskalifiye yaz dedim neden bu kadar sertsin bana karşı anlamış değilim bi defa bile tartışmadım seninle ki insan tartisadabilir yanlış anlar veya anlaşılabilir ben burda arkadaşlara menü paylaşımından kaynaklı ayrildigimi belirttim o zaman tek menü değil kaçamak yapan artı çıkan spir yapmayan herkese bu şekilde davranmanız gerekir ben senin tavrını gerçekten anlayamıyorum
2 sene once de bu takimdaydim 1 yili askin sure.
simide buradayim ben senin gibi bir yarismaci gormedim orkide oyle soyliyeyim hem suclusun hem guclu bunlar tabiki olacak ama kimse 2 ay boyunca surdurmuyor bir hafta oluyor oteki hafta topluyor sen heo boyledin be canim daha nasil anlatalim
Kuralları listeyi gozetmek durumundayiz herkesin hakki var o listede surekli olmasi halinde tabiki mudahale edecegiz

canım inan sert değilim hatta gerçekten kendi ayrılsın takımda da kalır bu şekilde diye de belirttim
sana karşı sadece şu konuda kızıyorum takımı hiç düşünmedin
ayrıca sen birinden çok kez bişey istesen ve sallanmayıp yapılmasa ne hissedersin, 1.5 senedir tanıdığım arkadaşım beni sallamıyor ben yeni gelen arkadaşlara nasıl söz geçirebileceğim.
bu uyarı sadece sana da yapılmadı ayrıca yellowda uyarı almıştı ayrıca uçukta bugün izne ayrılmasa aynı şekilde uyarı alacaktı yani kişisel algılama gerçekten
ayrıca mesajı buraya taşımamdaki sebepte sanki menü paylaşmayanları diskalifiye ediyoruz şeklinde algılanmaması içindi
o nedenle hala dediğim gibi kendin ayrılmanda bi seçenek takımla bağlantının kesilmesini arkadaşlarda istemez

***14.Takım 630.Etap***

Mavi95 (77.6///%)
berkas (62.2/61.8/0.4/%0.64) mezun olmak istiyor
ucukgenclik (66.6///%)sabit
orkide1453 (61.5/61,00/0,5/%0,81)
dugi (56.7/56.5/0.2/%0.35)
kaptinn(59.8/59.3/0.5/%0.84)

Silent Scream (71.2///%)
antiaging (69.6/69.1/0.5/%0.72)
cakilinannesi (78.1/77.8/0.3/%0.38)
Dlrykc (54.6/54.00/0.6/%1.10)

14. Takım ortalaması : %

tugbaFB tugbaFB , htc71 htc71 kızlar ben izne ayrılmak istiyorum. İlaç ve iğne tedavisi beni çok zorluyor. 10 tane daha iğnem var. O zamana kadar iki hafta geçiyor. İğnenin ödemide gider. Çünkü vücudumu bir yere çarptığım gibi morarıyor ve hemen su topluyor yaralarım. Dün onca ödem için içtiğim çaylar ancak sabit yaptı.
tamam canım izne ayırıyoruz seni bu hafta ama sakın salma kendini

***14.Takım 630.Etap***

Mavi95 (77.6/76.9/0.7/%0.90)
ucukgenclik (66.6///%)
sabit

Silent Scream (72.0/71.3/0.7/%0.97) Baskül değişiminden kaynaklanan 800 grlık artış eklenmiştir.
yellow girl
(63.2/62.5/0.7/%0.28)626. Etap izne ayrılan üye geri döndü.yüzdesi 4'e bölündü.

***14.Takım 630.Etap***

Mavi95 (77.6/76.9/0.7/%0.90)
ucukgenclik (66.6///%)
sabit

Silent Scream (72.0/71.3/0.7/%0.97) Baskül değişiminden kaynaklanan 800 grlık artış eklenmiştir.
yellow girl
(63.2/62.5/0.7/%0.28)626. Etap izne ayrılan üye geri döndü.yüzdesi 4'e bölündü.

tugbaFB tugbaFB cnm degstrrmsn bnmmkini 76.5 çıktım

Kızlar dün 76.7 idi bugün 76.9 ne yazsam.bilemedim ??
Ben öyle çıkacağına emindim zaten çünki bu konuda uyardım daha önce liste öncesi özellerimle akşam yapılan spor sabaha şişlik ve artı yapar bunu tüm arkadaşlara yazdım ama sen gene de yapıyorsun diye sana şahsı olarak etiketleyip yine söylemiştim sen yanlis anladn gibi geldi baktm hala spor yapıcam diyorsun ve yapıyorsun bende artk bisey demedim sonuçta sabah farki gorunce bu durumdan zaten ders cikarir ben israr edip yanls anlasilmiyim dedim sabah da kalkar kalkmaz daha bile cok cikmissindir canim en azindan bari bu saate kadar beklemekle iyi yapmışsın bide hiç kas dinlendirme günü yapmadığın için kasların gelişmek yerine kas erimesine ve kas kaybı ile hızlı kilo vermeye geçebilir ben genede son kez söyliyeyim sen zaten bunu da dinlemiycen ama en azından dinleme devam et ama bari sadece bir netten arastir oku uzmnalrin yazdıklarını oku bari öyle devam et

Tamam cnm görmedim o mesajını
wc yemi çıktın ne yaptın
biz çalışanların dezavantajı işte en şiş halimizle ve wc ye çıkmadan tartılmak:110:
Bugün adetim aşırı yoğun. Birsey yiyemedim sabah çok az yedim bir bardak çay ıctim . Pazara gittim veterinere Gttim geldim tartıldım böyle cıktı cnm zaten dünde 76.7 filandı erken tartılınca nedense daha çok çıkıyor benim hep 10 dan ise 12 1 gibi tartılınca daha az cikiyor

Bugün adetim aşırı yoğun. Birsey yiyemedim sabah çok az yedim bir bardak çay ıctim . Pazara gittim veterinere Gttim geldim tartıldım böyle cıktı cnm zaten dünde 76.7 filandı erken tartılınca nedense daha çok çıkıyor benim hep 10 dan ise 12 1 gibi tartılınca daha az cikiyor
sabah hiç bişey yemeden neden tartılmadın:110:

Ben öyle çıkacağına emindim zaten çünki bu konuda uyardım daha önce liste öncesi özellerimle akşam yapılan spor sabaha şişlik ve artı yapar bunu tüm arkadaşlara yazdım ama sen gene de yapıyorsun diye sana şahsı olarak etiketleyip yine söylemiştim sen yanlis anladn gibi geldi baktm hala spor yapıcam diyorsun ve yapıyorsun bende artk bisey demedim sonuçta sabah farki gorunce bu durumdan zaten ders cikarir ben israr edip yanls anlasilmiyim dedim sabah da kalkar kalkmaz daha bile cok cikmissindir canim en azindan bari bu saate kadar beklemekle iyi yapmışsın bide hiç kas dinlendirme günü yapmadığın için kasların gelişmek yerine kas erimesine ve kas kaybı ile hızlı kilo vermeye geçebilir ben genede son kez söyliyeyim sen zaten bunu da dinlemiycen ama en azından dinleme devam et ama bari sadece bir netten arastir oku uzmnalrin yazdıklarını oku bari öyle devam et

Yapmadım ki cnm spor ben tekrar akşam zaten 76.5 çıktım geri . Ben yanlis anlamam sen iyiligim icin konusuuorsun biliyorum hem o samimiyeti yakaladığımızı dusunuyorum .
Aşırı yoğun adetim bugün. Dün de spor yapmadım. Açık havada 35 dk filan yürüyüş bi dr bileğim şişmeden önce 1100 ip atlama . O bilen olayından sonra filan bidaha akşam atlamadım. Bugünde düşünmüyorum. Spora gidersem de sadece yürüyüş yaparım çünkü cidden adet çok.yogun . Bi de ben haftaiçi spor yapıp haftasonu 2 gün dinleniyorum hergün zaten yapamam ki

canım inan sert değilim hatta gerçekten kendi ayrılsın takımda da kalır bu şekilde diye de belirttim
sana karşı sadece şu konuda kızıyorum takımı hiç düşünmedin
ayrıca sen birinden çok kez bişey istesen ve sallanmayıp yapılmasa ne hissedersin, 1.5 senedir tanıdığım arkadaşım beni sallamıyor ben yeni gelen arkadaşlara nasıl söz geçirebileceğim.
bu uyarı sadece sana da yapılmadı ayrıca yellowda uyarı almıştı ayrıca uçukta bugün izne ayrılmasa aynı şekilde uyarı alacaktı yani kişisel algılama gerçekten
ayrıca mesajı buraya taşımamdaki sebepte sanki menü paylaşmayanları diskalifiye ediyoruz şeklinde algılanmaması içindi
o nedenle hala dediğim gibi kendin ayrılmanda bi seçenek takımla bağlantının kesilmesini arkadaşlarda istemez
ben gerçekten kendimi anlatamadığımı düşünüyorum 1 ay önce de diskalifiye et demiştim sen iyi niyetinle böyle ayrılmamı o zaman da istemedin buna rağmen takımı düşünmedin çaba harcamadın kısmı doğru değil en büyük hatam ramazanda listeye girmek oldu keşke 1 ay önce diskalifye olsam da bu şekilde bişey yaşamasaydım sadece bu diyaloglara üzüldüm

2 sene once de bu takimdaydim 1 yili askin sure.
simide buradayim ben senin gibi bir yarismaci gormedim orkide oyle soyliyeyim hem suclusun hem guclu bunlar tabiki olacak ama kimse 2 ay boyunca surdurmuyor bir hafta oluyor oteki hafta topluyor sen heo boyledin be canim daha nasil anlatalim
Kuralları listeyi gozetmek durumundayiz herkesin hakki var o listede surekli olmasi halinde tabiki mudahale edecegiz
sen istediğin kadar haklı ol ben liste kılo verme bu takım yarış olayına aykırı biriyim ama sen hiç bi menüye yorum yapma sadece veremezse dön bak üstüne bu şekilde bi üslupta hatalı bi insansın
kaptan olarak yaptıkların yanlış demiyorum bazen kendi haklılığını savunurken karşı tarafı nasıl ezerim nasıl haklı olurum diye migren ağrısıdır yok şöylesin böylesin ben nerde ben hatalı değilim doğruyum dedim de hem suçlu hem güçlü oldum takımdan ayrılırken senin ismini mi verdim ben sana beni diskalifiye edemezsin desem de böyle yapsan konuşmaları bulup migrenden yürüdün ya ne diyim çok üzgüünüm

Back
X