Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen istediğin kadar haklı ol ben liste kılo verme bu takım yarış olayına aykırı biriyim ama sen hiç bi menüye yorum yapma sadece veremezse dön bak üstüne bu şekilde bi üslupta hatalı bi insansın
kaptan olarak yaptıkların yanlış demiyorum bazen kendi haklılığını savunurken karşı tarafı nasıl ezerim nasıl haklı olurum diye migren ağrısıdır yok şöylesin böylesin ben nerde ben hatalı değilim doğruyum dedim de hem suçlu hem güçlü oldum takımdan ayrılırken senin ismini mi verdim ben sana beni diskalifiye edemezsin desem de böyle yapsan konuşmaları bulup migrenden yürüdün ya ne diyim çok üzgüünüm
Begenmediysen buyur sen yap :KK70:yeter ama gercekten

ben gerçekten kendimi anlatamadığımı düşünüyorum 1 ay önce de diskalifiye et demiştim sen iyi niyetinle böyle ayrılmamı o zaman da istemedin buna rağmen takımı düşünmedin çaba harcamadın kısmı doğru değil en büyük hatam ramazanda listeye girmek oldu keşke 1 ay önce diskalifye olsam da bu şekilde bişey yaşamasaydım sadece bu diyaloglara üzüldüm
canım şu bi kaç gündür yaptığını 1 ay önce yapsaydın bu konuşmaları hiç kimse yapmazdı sana zaten, sende benim gibi gazla kilo verebilen bi insansın o nedenle yarışmadan uzak kalmanı istemedim hiç bir zaman, kendin ayrılman içinde yol gösterdim hatta kaptinde dedi neden kendin ayrılmıyorsun diye ama onuda yapmadın, neyse ben yinede senin için kendi isteği ile ayrılmak istiyor yazıyorum (kimse burda kalıcı değil belki bir zaman sonra yine dönmek istersin)

Yapmadım ki cnm spor ben tekrar akşam zaten 76.5 çıktım geri . Ben yanlis anlamam sen iyiligim icin konusuuorsun biliyorum hem o samimiyeti yakaladığımızı dusunuyorum .
Aşırı yoğun adetim bugün. Dün de spor yapmadım. Açık havada 35 dk filan yürüyüş bi dr bileğim şişmeden önce 1100 ip atlama . O bilen olayından sonra filan bidaha akşam atlamadım. Bugünde düşünmüyorum. Spora gidersem de sadece yürüyüş yaparım çünkü cidden adet çok.yogun . Bi de ben haftaiçi spor yapıp haftasonu 2 gün dinleniyorum hergün zaten yapamam ki
O dinlenmeyi perşembe yapsan cumaya çok düşüş olur işte ondan diyorum bak ben 700puanlik sporu yapınca sabah +1 kilo çıktım mesela hatta yazdım da bunu kaslarım inanılmaz şişip şu tutmuştu dinlendirince bıraktı dünde ondan bilinçli spor yapmadım ki bugün gene güzel düşüş oldu yoksa artı bile çıkardım yani persembe kas yorucu bisey yapmamak lazım yürüyüş olur dans olur onlar direk kası yorlamiyor zaten ödemi bile attırır ama diğer sporlar olmaz yani ben sizin için diyorum sen dün bilek konusunda da hayr atlıycam filan diyince ben öyle düşündüm ama böyle diyorsan eğer ozman ben yanlış anlamışımdır cvb nı canım

günde 2binlik antibiyotik kullanmama rağmen adetimde pazartesi olmasına rağmen wc nin düzelmesi ile 1 günde 1 kiloya yakın gitmesi muhteşem 2 gün yemek yemicem :KK70: :KK70:
Zayifliyosunnn hemde ilaclarla ole miii bnce bu hizla istesigin kiloya inceksn hemen masalahhhh sanaaaa
maşallah sana darısıda bana inşallah :nazar: kendimden yana hiç umudum yok benim sonum tlc ağır yaşamlar küvette sıkıştı 19 saat mahsur kaldı haberimi görmezsiniz inşallah:KK1::KK1:
Sizin evde kuvet var miydi :D :D üzülme onun icin onunde daha 300 kilo civari var hun uzun :D

Bu haftasonu bi ton planlarimiz vardi hicbirini yapamadik . Esimin akrabasinin yarin tokatta dugunu var . Ben pek istemiyirdum şimdi eşimin daha önce hiç gormediğim tokattaki akranlarının evinde kalmak filan tmm gezmen güzel.geze geze gider gelirdik de o kdr yolculuk en az 12 saat izmirden çekmek istemedim milletin evinde kalmak istemedim birde kedi hasta hergün iğne vuurlmaya gidiyor. Neyse onu geçtik dayım yıllardır yazlığına çağırıyor o da balikesirde burhaniyede ona gideriz haftasonu dedik ya da tatile 2 günlüğüne muğlaya gideriz dedik yine hem kedi hasta hem adetim daha biteceğine aşırı arttı bugün 4. Gun ama 2.gun gibi çok . Hicbirsey yapamadık çok içim sıkıldı bu aralar . Kedinin rahatsızlığı, adetten dolayı bütün tatil planlarının iptal olması filan kötü oldu 😓dün gitmedim ama spora keşke gitseymişim bugün adet o kdr yoğun ki hiçbirşey yapabilecek gibi değilim o kdr fenayım. Hiç kedi besleyen var mı iğneler kac gün daha surer acaba . Bugun sukur yemeye basladi 3.Igneyide vurulunca . Yas mama da aldim ona .
Insallahh iyileşir güzel kızım . Doktor dün 2 gün daha yapılır sonra geçer dedi bugün de iğnelere devam dedi . Ignelere devam tmm da daha ne kdr sürecek acaba yarın sorsam mı ki . Baya da maliyet oluyor böyle ilaç da yazmadı anca iğne vuruyor her giittgimizde 50 tl aliyor 3 kez gittik 150 oldu kizim.iyilessin onemli olan o tabi ama daha bi 3 4 kez daha gider miyiz ki ya da daha fazls gidersek baya maliyet artacak ayriyetten ek seyler de aliyoruz napcaz bilemedim . Hayvancagiz iyice korktu doktorun yanına gidince hiç hareket etmeden sessiz sessiz duruyor korkudan . Alıştı durmaya ama canı yanıyor her iğne vurulduğunda onun da . Iyilesse biran önce keşke kurtulsa pis enfeksiyondan

Sağol canım benim 😍 görelim artk ☺❤
Haftaya hedefim htc71 htc71 @berkas orkide1453 orkide1453 hepinizi birden yakalıycam haftaya 😂 diğer ikisi garanti ama seni yakalamam için haftaya o 500gramı geri alman lazım :KK70: ama öylede yazık yaa yok yok bi sonraki haftaya yanına gelirim :KK66: kız yarışıtığım kimse kalmadı yaaa :KK70: gerçi @ucukgenclik SchonerDuft SchonerDuft Ve tugbaFB tugbaFB da benle yarisiyo ama onların yakalama şansı kalmadı size kuş uçtu beybi diyorum kızlar aaahahaahaa 😂 çok avans verdim yakalasaydınız durmam artk :63: hadi orkide biz bunlar gelmeden gidelim canım :KK4: 59 olalım da bize bakıp iç çeksin bunlar :KK5:
Kilosu yakın olanları eşleştirip verilen kiloları karşılaştırabiliriz. Ben Silent Scream ile yarışabilirim mesela :KK28: .

Zayifliyosunnn hemde ilaclarla ole miii bnce bu hizla istesigin kiloya inceksn hemen masalahhhh sanaaaa

Sizin evde kuvet var miydi :KK70: :KK70: üzülme onun icin onunde daha 300 kilo civari var hun uzun :KK70:
Sağol canim da o hangi msj nerden buldun çıkardın 😂 kaç hafta yada kaç ay önce yazılmış anlamadim 😂 nerdwn bulundunda alintiladin bunu 🤔 en az 1aydr antibiyotik filan kullanmdm gerisini hatırlamıyorum :KK70:

Kilosu yakın olanları eşleştirip verilen kiloları karşılaştırabiliriz. Ben Silent Scream ile yarışabilirim mesela :KK28: .
Aaaa bunu bir ara yapmıştık çok eğlenceli oldu 😍 pazartesi yeni spor listesini öyle yapıyım kapışalım kızlar 😄

Sağol canim da o hangi msj nerden buldun çıkardın 😂 kaç hafta yada kaç ay önce yazılmış anlamadim 😂 nerdwn bulundunda alintiladin bunu 🤔 en az 1aydr antibiyotik filan kullanmdm gerisini hatırlamıyorum :KK70:
Kiz seninkini mi alintiladim ben SchonerDuft SchonerDuft diye alintiladm onu o kadar geride miydi su an noluyo :D

bu yorumunla da beni haklı çıkardın egonla mutluluklar
Hem ustune dusunleri yapma kafana gore takil bir cok kisinin hakki oldugu listeyi de caninin istedigi gibi etkile
hemde karsindakini eleştir ilk once takim icindeki sorumluklarini yerine getirseydin de ondan sonra elestirseydin beni :olamaz:ben takimdayken 1 kere 200 gr arti cikmistim o kadar onun dışında 3 aya yakin hep dikkat ettim yaptigima ettigime aman listeyi etkilemeyim vereyim arti cikmamayim diye

Kiz seninkini mi alintiladim ben SchonerDuft SchonerDuft diye alintiladm onu o kadar geride miydi su an noluyo :KK70:
Bi dakka orda benim adım yazmıyomuydu :deli: iyice devrelerim yandı 🤣 bu nasl bir gündür Allahım :KK53: yok ama iyi baktım benim msj o ama tarihi eser yani :KK70: neyse sonuçta ilaçsız da olsa verdim ben onu bu haftaki iltifat kabul edip teşekkür edeyim konu kapansın bari iyice arap saçı olmadan :KK70:

Bi dakka orda benim adım yazmıyomuydu :deli: iyice devrelerim yandı 🤣 bu nasl bir gündür Allahım :KK53: yok ama iyi baktım benim msj o ama tarihi eser yani :KK70: neyse sonuçta ilaçsız da olsa verdim ben onu bu haftaki iltifat kabul edip teşekkür edeyim konu kapansın bari iyice arap saçı olmadan :KK70:
:D:D:D kedidir kedi bizim hatamiz degildir :D

Back
X