- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.381
Inşallah umuyorum hala yavaş gram gram.haftalardir ilk kez 1 kilo gidiyorDuraklamanı güzel atlattın artık biraz hızlanırsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah umuyorum hala yavaş gram gram.haftalardir ilk kez 1 kilo gidiyorDuraklamanı güzel atlattın artık biraz hızlanırsın canım
Begenmediysen buyur sen yapsen istediğin kadar haklı ol ben liste kılo verme bu takım yarış olayına aykırı biriyim ama sen hiç bi menüye yorum yapma sadece veremezse dön bak üstüne bu şekilde bi üslupta hatalı bi insansın
kaptan olarak yaptıkların yanlış demiyorum bazen kendi haklılığını savunurken karşı tarafı nasıl ezerim nasıl haklı olurum diye migren ağrısıdır yok şöylesin böylesin ben nerde ben hatalı değilim doğruyum dedim de hem suçlu hem güçlü oldum takımdan ayrılırken senin ismini mi verdim ben sana beni diskalifiye edemezsin desem de böyle yapsan konuşmaları bulup migrenden yürüdün ya ne diyim çok üzgüünüm
canım şu bi kaç gündür yaptığını 1 ay önce yapsaydın bu konuşmaları hiç kimse yapmazdı sana zaten, sende benim gibi gazla kilo verebilen bi insansın o nedenle yarışmadan uzak kalmanı istemedim hiç bir zaman, kendin ayrılman içinde yol gösterdim hatta kaptinde dedi neden kendin ayrılmıyorsun diye ama onuda yapmadın, neyse ben yinede senin için kendi isteği ile ayrılmak istiyor yazıyorum (kimse burda kalıcı değil belki bir zaman sonra yine dönmek istersin)ben gerçekten kendimi anlatamadığımı düşünüyorum 1 ay önce de diskalifiye et demiştim sen iyi niyetinle böyle ayrılmamı o zaman da istemedin buna rağmen takımı düşünmedin çaba harcamadın kısmı doğru değil en büyük hatam ramazanda listeye girmek oldu keşke 1 ay önce diskalifye olsam da bu şekilde bişey yaşamasaydım sadece bu diyaloglara üzüldüm
O dinlenmeyi perşembe yapsan cumaya çok düşüş olur işte ondan diyorum bak ben 700puanlik sporu yapınca sabah +1 kilo çıktım mesela hatta yazdım da bunu kaslarım inanılmaz şişip şu tutmuştu dinlendirince bıraktı dünde ondan bilinçli spor yapmadım ki bugün gene güzel düşüş oldu yoksa artı bile çıkardım yani persembe kas yorucu bisey yapmamak lazım yürüyüş olur dans olur onlar direk kası yorlamiyor zaten ödemi bile attırır ama diğer sporlar olmaz yani ben sizin için diyorum sen dün bilek konusunda da hayr atlıycam filan diyince ben öyle düşündüm ama böyle diyorsan eğer ozman ben yanlış anlamışımdır cvb nı canımYapmadım ki cnm spor ben tekrar akşam zaten 76.5 çıktım geri . Ben yanlis anlamam sen iyiligim icin konusuuorsun biliyorum hem o samimiyeti yakaladığımızı dusunuyorum .
Aşırı yoğun adetim bugün. Dün de spor yapmadım. Açık havada 35 dk filan yürüyüş bi dr bileğim şişmeden önce 1100 ip atlama . O bilen olayından sonra filan bidaha akşam atlamadım. Bugünde düşünmüyorum. Spora gidersem de sadece yürüyüş yaparım çünkü cidden adet çok.yogun . Bi de ben haftaiçi spor yapıp haftasonu 2 gün dinleniyorum hergün zaten yapamam ki
Mavi 1100 gram harika canımYaz cnmm. Şükür 76 lara da geldim haftaya hedefim en çok 75.9
bu yorumunla da beni haklı çıkardın egonla mutluluklarBegenmediysen buyur sen yapyeter ama gercekten
Inşallah cnm ben dr seni tebrik ederim. Bir de adet oldugum.halde sonuç kötü çıkmadı şükürMavi 1100 gram harika canımtebrik ederim sporlarının karşılığını aldın
haftaya gene aynı güzel düşüşü senden bekliyoruz❤
Zayifliyosunnn hemde ilaclarla ole miii bnce bu hizla istesigin kiloya inceksn hemen masalahhhh sanaaaagünde 2binlik antibiyotik kullanmama rağmen adetimde pazartesi olmasına rağmen wc nin düzelmesi ile 1 günde 1 kiloya yakın gitmesi muhteşem 2 gün yemek yemicem![]()
![]()
Sizin evde kuvet var miydimaşallah sana darısıda bana inşallahkendimden yana hiç umudum yok benim sonum tlc ağır yaşamlar küvette sıkıştı 19 saat mahsur kaldı haberimi görmezsiniz inşallah
![]()
Kilosu yakın olanları eşleştirip verilen kiloları karşılaştırabiliriz. Ben Silent Scream ile yarışabilirim meselaSağol canım benimgörelim artk ☺❤
Haftaya hedefimhtc71 @berkas
orkide1453 hepinizi birden yakalıycam haftaya
diğer ikisi garanti ama seni yakalamam için haftaya o 500gramı geri alman lazım
ama öylede yazık yaa yok yok bi sonraki haftaya yanına gelirim
kız yarışıtığım kimse kalmadı yaaa
gerçi @ucukgenclik
SchonerDuft Ve
tugbaFB da benle yarisiyo ama onların yakalama şansı kalmadı size kuş uçtu beybi diyorum kızlar aaahahaahaa
çok avans verdim yakalasaydınız durmam artk
hadi orkide biz bunlar gelmeden gidelim canım
59 olalım da bize bakıp iç çeksin bunlar
![]()
Sağol canim da o hangi msj nerden buldun çıkardınZayifliyosunnn hemde ilaclarla ole miii bnce bu hizla istesigin kiloya inceksn hemen masalahhhh sanaaaa
Sizin evde kuvet var miydi![]()
üzülme onun icin onunde daha 300 kilo civari var hun uzun
![]()
Aaaa bunu bir ara yapmıştık çok eğlenceli olduKilosu yakın olanları eşleştirip verilen kiloları karşılaştırabiliriz. Ben Silent Scream ile yarışabilirim mesela.
Kiz seninkini mi alintiladim benSağol canim da o hangi msj nerden buldun çıkardınkaç hafta yada kaç ay önce yazılmış anlamadim
nerdwn bulundunda alintiladin bunu
en az 1aydr antibiyotik filan kullanmdm gerisini hatırlamıyorum
![]()
bi zamanlar yapmıştıkKilosu yakın olanları eşleştirip verilen kiloları karşılaştırabiliriz. Ben Silent Scream ile yarışabilirim mesela.
Hem ustune dusunleri yapma kafana gore takil bir cok kisinin hakki oldugu listeyi de caninin istedigi gibi etkilebu yorumunla da beni haklı çıkardın egonla mutluluklar
Bi dakka orda benim adım yazmıyomuydu
Bi dakka orda benim adım yazmıyomuyduiyice devrelerim yandı
bu nasl bir gündür Allahım
yok ama iyi baktım benim msj o ama tarihi eser yani
neyse sonuçta ilaçsız da olsa verdim ben onu bu haftaki iltifat kabul edip teşekkür edeyim konu kapansın bari iyice arap saçı olmadan
![]()