- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.921
İşimizin enbüyük zararı oturmak zaten.SchonerDuft evet ya onceden hep oturuyodum is yerinde simdi surekli evde hareket halindeyim e yemeklerde dedigin gibihic pilav makarna fln yapmiyorum evde
Evet canım uzun süre ara verdim bir yerden baştan başlayayım diyorumSpor timee kolay gelsin kuzu ders ne icin sinava mi hazirlaniyosn yine
Aynen gunde 8 saat oturuyoduk anca tuvalete yemege gidiyoduk simdi sutekli hareket ediyorum uyanikkn oyunlar uyurkn ev isi baya yoruyoİşimizin enbüyük zararı oturmak zaten.
Evde çocukla koşturmaktan bir sürü enerji harcıyorsun zaten.
Evet canım uzun süre ara verdim bir yerden baştan başlayayım diyorum
Evet sıfırdan başladım esneme ve güçlenme ile kaslarım ve açıları gelişiyor şuan ve zorlamadan ilerliyorum. Yoganın bana en büyük faydası sindirim sistemi oluyor ve stresim de öfkemde azalıyorYpganin faydasi oluuo mu kuzu
Videoyla mi yapiyosun yoksa kursuna mi gittinEvet sıfırdan başladım esneme ve güçlenme ile kaslarım ve açıları gelişiyor şuan ve zorlamadan ilerliyorum. Yoganın bana en büyük faydası sindirim sistemi oluyor ve stresim de öfkemde azalıyor
Çok amin canım.Aynen gunde 8 saat oturuyoduk anca tuvalete yemege gidiyoduk simdi sutekli hareket ediyorum uyanikkn oyunlar uyurkn ev isi baya yoruyo
Allah kolaylik versin insallah tek seferde gecersin amiinn
Youtubeden takip ettiğim yogi var onun videolarını takip ediyorum her seviyeye göre gruplamışVideoyla mi yapiyosun yoksa kursuna mi gittin
Olabilir canım. Bugün kpss'ye girdim. Şimdi gördüm mesajını. Hala muğladayız canım. Eve döndüğümde yarışabiliriz.ucukgenclik napysn canım nasılsın ?
Bisiklet surebiliyomuzun kuzum
Seni bisiklet teşviki için istersen birlikte süreriz bisikletleri ne dersin kuzum sürelim mi ?
Şişmanlık beni de agresif yapıyor.Sabaha karşı yağmur çiledi biraz hevesim kaçtı bide gerçekten çok yorgun görünüyordu ondan aman dedim zaten gitcez tatile doya doya gireriz yine boşuna üzmiyim dedim ama arkadaşlarla buluşacak dese üzede bilirdimbende öle yapyrm ama beraber geçircez nereye istiyosaniz götürürüm dediği için trip atıcak durum olmadı canım kız bide ben kilo verince huyum değişti bana bi sakinlik geldi adam da diyo senin huyun değişti pamuk gibi oldun diye bana sinirlilik yapan trip attıran yağlarmış galiba biraz daha zayıflarsam kanatlarım çıkcak
Ya hadi hayırlısı canım iyi sonuçlar gelir inslhOlabilir canım. Bugün kpss'ye girdim. Şimdi gördüm mesajını. Hala muğladayız canım. Eve döndüğümde yarışabiliriz.
Daha mutlu olmak için incecik olucazŞişmanlık beni de agresif yapıyor.
Canımm benim dünden bi 155 puanım vardı. Çok değil ama akmasa da damlıyo işte.~08-14 Temmuz spor listesi~
ucukgenclik =600+150+150+150
Mavi95 = 449.5+722+472+ 307,5+222
yellow girl = 700+400+425,5
tgb1907 = 237.5+150+285+300
Silent Scream =240+288+117.5+150+213
antiaging = 160+100+192+190
cakilinannesi = 378 +270+395
dugi = 375+300+105+100
Buki_89 = 385+420+270
Dlrykc =293+161+75
SchonerDuft = 45+200+134
Buki_89 başka sporun varmı ? Bu gece listeyi kapatıcam canım yarın yeni listeyi açıcaz
Kızlarrr Spor yapan herkes bildirsin lütfen !
Oo cok iyiymis meditasyon gibi ruhende iyi geliyosa tam senlik biseu demek kiYoutubeden takip ettiğim yogi var onun videolarını takip ediyorum her seviyeye göre gruplamış
Tamam canım. 1 saati zorlıycam.Ya hadi hayırlısı canım iyi sonuçlar gelir inslh
Tamam ben bugün de 70dk yaptm canım
Üstünede başka şeyler yaptm
Sende 1 saat yada 45dk nın altına inme
Ben de çok sinirli oluyorum ya. Mutlu olmam gerek aslında. Evde sıkıntımız yok, sağlıklı bebeğim var. Ama sinirli uyanıyorum. Aynaya bakmak istemiyorum. Kocamın tişörtlerini, şartlarını giyiyorum. Çok utanç verici gerçekten. Diyete başladığımdan beri keyfim daha yerinde. Annem bile yüzün gülüyo diyo.Daha mutlu olmak için incecik olucaz✌
Aynen canım.Daha mutlu olmak için incecik olucaz✌
Geliyor valla meditasyon da çok kalamıyorum tecrübe olmayınca onda da ilerler isem süper olcakOo cok iyiymis meditasyon gibi ruhende iyi geliyosa tam senlik biseu demek ki
Ses etkiliuo mu peki disardn gelen sesler fln hep merak etmisimdirGeliyor valla meditasyon da çok kalamıyorum tecrübe olmayınca onda da ilerler isem süper olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?