Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft evet ya onceden hep oturuyodum is yerinde simdi surekli evde hareket halindeyim e yemeklerde dedigin gibihic pilav makarna fln yapmiyorum evde
İşimizin enbüyük zararı oturmak zaten.
Evde çocukla koşturmaktan bir sürü enerji harcıyorsun zaten.

Spor timee kolay gelsin kuzu ders ne icin sinava mi hazirlaniyosn yine
Evet canım uzun süre ara verdim bir yerden baştan başlayayım diyorum

~08-14 Temmuz spor listesi~
ucukgenclik =600+150+150+150
Mavi95 = 449.5+722+472+ 307,5+222
yellow girl = 700+400+425,5
tgb1907 = 237.5+150+285+300
Silent Scream =240+288+117.5+150+213
antiaging = 160+100+192+190
cakilinannesi = 378 +270+395
dugi = 375+300+105+100
Buki_89 = 385+420+270
Dlrykc =293+161+75
SchonerDuft = 45+200+134

Buki_89 başka sporun varmı ? Bu gece listeyi kapatıcam canım yarın yeni listeyi açıcaz
Kızlarrr Spor yapan herkes bildirsin lütfen !

İşimizin enbüyük zararı oturmak zaten.
Evde çocukla koşturmaktan bir sürü enerji harcıyorsun zaten.

Evet canım uzun süre ara verdim bir yerden baştan başlayayım diyorum
Aynen gunde 8 saat oturuyoduk anca tuvalete yemege gidiyoduk simdi sutekli hareket ediyorum uyanikkn oyunlar uyurkn ev isi baya yoruyo
Allah kolaylik versin insallah tek seferde gecersin amiinn

Aynen gunde 8 saat oturuyoduk anca tuvalete yemege gidiyoduk simdi sutekli hareket ediyorum uyanikkn oyunlar uyurkn ev isi baya yoruyo
Allah kolaylik versin insallah tek seferde gecersin amiinn
Çok amin canım.
Gün ne kadar hızlı geçiyordur sana şimdi ben ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum

ucukgenclik napysn canım nasılsın ?
Bisiklet surebiliyomuzun kuzum
Seni bisiklet teşviki için istersen birlikte süreriz bisikletleri ne dersin kuzum sürelim mi ?
Olabilir canım. Bugün kpss'ye girdim. Şimdi gördüm mesajını. Hala muğladayız canım. Eve döndüğümde yarışabiliriz.

Şişmanlık beni de agresif yapıyor.

Olabilir canım. Bugün kpss'ye girdim. Şimdi gördüm mesajını. Hala muğladayız canım. Eve döndüğümde yarışabiliriz.
Ya hadi hayırlısı canım iyi sonuçlar gelir inslh
Tamam ben bugün de 70dk yaptm canım
Üstünede başka şeyler yaptm
Sende 1 saat yada 45dk nın altına inme

Canımm benim dünden bi 155 puanım vardı. Çok değil ama akmasa da damlıyo işte. arada kaynadı sanırım

Daha mutlu olmak için incecik olucaz
Ben de çok sinirli oluyorum ya. Mutlu olmam gerek aslında. Evde sıkıntımız yok, sağlıklı bebeğim var. Ama sinirli uyanıyorum. Aynaya bakmak istemiyorum. Kocamın tişörtlerini, şartlarını giyiyorum. Çok utanç verici gerçekten. Diyete başladığımdan beri keyfim daha yerinde. Annem bile yüzün gülüyo diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…