Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar 7 km toplam kosu ve yürüyüş. Midem.bulandi niyeyse evdeyim.dus aldim dinleniyorm midem bulanıyor . Spordan önce midemde boştu ama anlamadım.
Kızlar kilom 76.3
Cumaya kesin 75 olurum diye düşünüyorum .
Inanamiyorum hala 76 da olduğuma 75 e gramlar kaldigina

Veteriner pazar günü antibiyotik iğneye ara verdi pazartesi duruma göre yaparız dedi 4 gun iğne oldu . Dün öğlen 2 de olmuştu kedim igneyi . Sanki tekrar halszlesti gibi . Yenek yiyor tuvalette normal baya iyiydi bugün iğne vurulmadiği halde fakat hala hapşırıyor kuru mama pek yemiyor. Normalde hep yer . Antibiyoge ara verince hastalık tekrarlanmazmi yeniden bastan igne olayina donersek. Ablam diyor en az 5 gün olması lazım antibiyotik. Doktor daha çok paranızı almak için yapmış olabilirmi diyor kafamı karıştırdı..?? Szce ara verilirmi yada 4 iğne yetermi

Mavicim benim kedimde sürekli hasta oluyor. Mesela burada gitmediğim veteriner kalmadı. En iyisi dedikleri üç ay bile sürebilir dedi tedavisi. Senin gibi hergün iğneye gitti. Kötüleşince iki iğne yaptılar. Sonra bana geldiler artık yavru iğne yiyor hala hasta. Sonra veteriner değiştirdim. 11 gün onda kaldı. Gözetim altında iki kez uyuttu sorunu neyse iyice araştırıp ona göre tedavi yaptı. Sorunun ne olduğunu bulması da çok önemli. Sadece iğne vurup eve dönmeniz. Bu da garip geliyor. Hiç kontrol etmedi mi? Bakmıyor mu? Belki başka bir veterinere götürsen daha iyi olur o da can.
Para için yaptığını sen hissediyor musun? Sana bunu yansıtıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…