- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.961
Onceki hatirladigim attığın fotoyla bunun arasinda ciddi bir fark var canim tebrik ederimEki Görüntüle 2288888 kizlar guncel halim fazlaliklarim var ama baya degstimya
Sagol cnm 78 den sonra evrim geçirmeye başladımOnceki hatirladigim attığın fotoyla bunun arasinda ciddi bir fark var canim tebrik ederimgobegin simit bolgesi falan bayagi incelmiş
Oo cok iyisinnnn masallahh bi ust bacak biraz kalin kalmos gayet formda duruyosunEki Görüntüle 2288888 kizlar guncel halim fazlaliklarim var ama baya degstimya
Teşekkür ederim canım ama çalışmadım ümidim yok
Sağol cnm inşallah hepsi eriyecekOo cok iyisinnnn masallahh bi ust bacak biraz kalin kalmos gayet formda duruyosun
Bn dogumdan sonra bi elbise giymstm her yanim pörtlemisti foto cektiydim duruyosa onlar cekip atarm oncesi sonrasiSağol cnm inşallah hepsi eriyecek
KOy bulursan canım hem kendine hem bize motive olurBn dogumdan sonra bi elbise giymstm her yanim pörtlemisti foto cektiydim duruyosa onlar cekip atarm oncesi sonrasiacayip mutlu oluyo insn
Sağol canım ❤B Baharyagmuru35 canım sen çok güzel şekillenmişsin bence fotoğraflarda fiziğin çok güzel gözüküyor.
Ahahah fotoyu buldm nisanda cekinmisim ama felaket yaaaaKOy bulursan canım hem kendine hem bize motive olur
Evet yaaaa gina geldi deniz kum gunes storyleri izlemektenHerkes tatilde ya story atiyorlar denizden tatilden , heryer bomboş . Valla iyice moralim bozuldu evde oturmaktan
Istersen at cnm önce sonra diye kiloyla beraberAhahah fotoyu buldm nisanda cekinmisim ama felaket yaaaabide altimda korse vardi
Mavicim benim kedimde sürekli hasta oluyor. Mesela burada gitmediğim veteriner kalmadı. En iyisi dedikleri üç ay bile sürebilir dedi tedavisi. Senin gibi hergün iğneye gitti. Kötüleşince iki iğne yaptılar. Sonra bana geldiler artık yavru iğne yiyor hala hasta. Sonra veteriner değiştirdim. 11 gün onda kaldı. Gözetim altında iki kez uyuttu sorunu neyse iyice araştırıp ona göre tedavi yaptı. Sorunun ne olduğunu bulması da çok önemli. Sadece iğne vurup eve dönmeniz. Bu da garip geliyor. Hiç kontrol etmedi mi? Bakmıyor mu? Belki başka bir veterinere götürsen daha iyi olur o da can.Veteriner pazar günü antibiyotik iğneye ara verdi pazartesi duruma göre yaparız dedi 4 gun iğne oldu . Dün öğlen 2 de olmuştu kedim igneyi . Sanki tekrar halszlesti gibi . Yenek yiyor tuvalette normal baya iyiydi bugün iğne vurulmadiği halde fakat hala hapşırıyor kuru mama pek yemiyor. Normalde hep yer . Antibiyoge ara verince hastalık tekrarlanmazmi yeniden bastan igne olayina donersek. Ablam diyor en az 5 gün olması lazım antibiyotik. Doktor daha çok paranızı almak için yapmış olabilirmi diyor kafamı karıştırdı..?? Szce ara verilirmi yada 4 iğne yetermi
Ayy yok hrnuz kendimi hazir hissetmiyormIstersen at cnm önce sonra diye kiloyla beraber
Ben de meraklandım. Bizden esirgeme bu güzelliğiAyy yok hrnuz kendimi hazir hissetmiyormbnce sizde bu goruntuye hazir degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?